WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Përdorni facebook-un, për të përmirësuar kanalin YouTube

  SEO-Experten

  Çdo ditë Facebook ka një nga vizitorët më të mëdhenj nga e gjithë bota. Es ist eine der am häufigsten genutzten Social-Media-Plattformen mit der Mehrheit der Nutzer. Mund të gjeni pothuajse të gjithë në Facebook me emrin e tyre. Ju mund të zgjidhni një qytet për një kërkim më të rafinuar, përdorni një shkollë dhe metrikë të tjerë. Facebook dhe YouTube janë konkurrentë, por Facebook ende mund të përdoret, për të rritur praninë dhe angazhimin e përdoruesve në kanalet e YouTube.

  Përfitimi më i mirë i përdorimit të Facebook për të rritur trafikun është ai, që ju ose fotografoni, Teksti, Infografikë, Video ose grafikë, etj.. mund të përdorë.

  Cilat janë përfitimet e Facebook për kanalin YouTube?

  Nëse përdorni Facebook për kanalin tuaj, ju keni një situatë të plotë të favorshme. Ajo ofron një larmi përfitimesh, nën të:

  • Renditja e një faqe në Facebook mund të rrisë ndjeshëm angazhimin përmes reklamave. Çdo faqe në Facebook me renditje të mirë sjell më shumë trafik dhe renditje më të larta në kanalin e tyre në YouTube.

  • Me përmbajtje të optimizuar në mënyrë ideale, mund të krijoni një fokus ideal për përdoruesit. Kjo do t'u japë përdoruesve, që vijnë rregullisht në faqen tuaj dhe kanalin tuaj, për të marrë përmbajtje të përditësuar.

  • Përfitimi kryesor i të pasurit një faqe të fortë në Facebook është ai, se do të fitoni më shumë abonentë për kanalin tuaj me pak përpjekje. Njeri, i cili përdori Facebook dhe një platformë tjetër, për të rritur praninë e tyre, kanë vendosur, se Facebook ka provuar të jetë më i suksesshëm dhe më i lirë se çdo tjetër.

  • Shumica e njerëzve janë të disponueshëm në platforma si LinkedIn, por kur mendojnë për rrjetëzimin, mendoni per facebook. Ka disa komunitete në dispozicion në Facebook, ku mund të bashkoheni në grupe, në të cilën është relativisht më e lehtë, Gjeni audiencën tuaj të synuar.

  • Mund të krijoni grupet tuaja në Facebook, në të cilën i lidh njerëzit, Kaloni artikullin, Drejtoni diskutimet dhe gjeni palët e tyre të mundshme të interesuara. Mënyra, si të merreni me diskutimet dhe tubimet e auditorit tuaj, ndikon në mënyrën, si arrin audienca juaj në kanalin tuaj.

  Ka disa përfitime të tjera nga përdorimi i Facebook si një mjet për promovimin e kanalit tuaj në YouTube. Ne gjetëm më të mirën prej tyre, për t’i shërbyer qëllimit tuaj, kështu që ju e dini, pse duhet ta mësosh përmendësh vërtet.