Google Analytics -
WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Google Analytics


  Google Analytics është një shërbim me pagesë në të njëjtën platformë. Ju mund t'i postoni këto të dhëna në faqen tuaj të internetit dhe kështu të merrni vlerësime të ndryshme. Për përdorimin e këtij shërbimi kërkohet, se faqja juaj e internetit është e përshtatshme për këtë. Kështu që duhet të siguroheni, se kjo është kështu dhe atëherë mund të vlerësoni të dhënat. Të dhënat mund të vlerësohen në internet dhe në zonën e backend të domenit tuaj. Megjithatë, ju mund ta përdorni atë edhe përmes platformës Google. Kërkohet një llogari për Google Analytics, që mund të vendoset për ju. Është e kuptueshme, nëse nuk keni kohë për vlerësimin dhe punën e nevojshme dhe kjo është arsyeja pse ka kuptim, nëse e bëjmë këtë punë për ju. Në këtë rast, nuk do t'ju duhet të merrni pengesa të mëtejshme dhe mund të përqendroheni në punën tuaj aktuale si operator në internet.. Ju gjithmonë keni një ide të caktuar, kur merrni me qira një domen. Me ndihmën e Google Analytics tani mund ta bëni, vlerësoni sjelljen e përdoruesit të vizitorëve tuaj. Ku ishin këta vizitorë dhe çfarë shikonin kryesisht në domenin tuaj. Është interesante të bëhen vlerësime me ndihmën e Google Analytics. Megjithatë, ato kërkojnë kohë, që duhet të pranoni. Ne mund të ndihmonim me këtë, bëni cilësimet e duhura. Tek ne është mjaft e lehtë dhe e shpejtë për të vendosur punën përkatëse.

  Mund të kurseni kohë, nëse merrni ndihmë nga Google Analytics

  Ne jemi të kujdesshëm, për t'ju ndihmuar me këto cilësime. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të sakrifikoni kohën tuaj dhe mund të përqendroheni në punën tuaj aktuale. Tek ne do të njiheni me një ekip absolutisht të trajnuar, që ju mbështet dhe inkurajon në të gjitha aspektet e kësaj pune. Ne dëshirojmë t'ju pajisim me Google Analytics të përsosur të gjithanshme. Mund të regjistroheni vetë me Google ose të na dërgoni tek ai dhe të merrni ndihmë. Ne jemi të gatshëm, Për t'ju ndihmuar dhe përgatitur për të. Me Google Analytics, domeni juaj do të bëhet më interesant dhe do të mësoni informacione të ndryshme. Ju nuk duhet të bëni pa të, për të përdorur këtë shërbim, ju ofrohet nga motori i kërkimit Google. Nga rruga, ka shërbime të tjera këtu, të cilat mund t'i përdorni. Është veçanërisht e mirë, për t'u mbështetur dhe ndihmuar përmes reklamave. Do të ishim të lumtur t'i miratonim këto cilësime dhe t'ju përgatisim për to. Atëherë nuk keni pse ta bëni vetë punën dhe mund të ndiheni plotësisht të sigurt, sepse tani jeni në duart më të mira dhe merrni një shërbim të shkëlqyeshëm. Për të dhënat tuaja, ne mund të hyjmë në punë menjëherë.

  Mjeti më i mirë për domenin tuaj

  Është kështu, që duhet të dini, të cilët vizitojnë dyqanin ose faqen e tyre në internet. Ju mund ta kryeni këtë vlerësim me Google Analytics. Ju jeni të strukturuar qartë, i cili ka vizituar domenin tuaj dhe mund të sigurojë bazuar në këto të dhëna, se domeni juaj është i vizituar mirë apo jo. Është më se e rëndësishme, për të siguruar këtë informacion dhe kur e përdorni këtë mjet, nuk duhet të jesh kurrë vetëm. Tani jemi ne, dhe ne jemi të lumtur të ndihmojmë, bëni cilësimet për Google Analytics. Kërkohet për këtë punë, të keni llogarinë tuaj, por edhe të drejtat e nevojshme. Ju duhet të merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet, para mbledhjes së këtyre të dhënave. Ka edhe disa gjëra ligjore për t'u marrë parasysh, nëse vendosni Google Analytics në faqen tuaj të internetit. Ju gjithmonë duhet të informoni përdoruesit tuaj për këtë, kur përdorni këtë shërbim. Vetëm për të qenë në anën e sigurt dhe për të shmangur telashet, ekipi ynë mund të jetë një ndihmë e madhe. Sepse ne e dimë shumë mirë, si të bëjmë cilësimet e nevojshme për Google Analytics dhe ne mund të raportojmë për këtë, se si saktësisht duhet të vazhdoni. Dëshironi ta provoni vetëm apo të mbështeteni në ekipin tonë. Ne jemi patjetër të gatshëm për të, per te shkuar ne pune.

  Thjesht na kontaktoni

  Ne mund të fillojmë shpejt të punojmë në Google Analytics. Do të gjeni mbështetje të madhe tek ne dhe mund ta gjeni veten në një ekip, që e kupton atë, për t'ju ofruar informacionin e nevojshëm. Ne duam t'ju ofrojmë shërbim dhe shpresë besnike, që ju të na kontaktoni. Për sa i përket cilësimeve për Google Analytics, ne mund t'ju dërgojmë konsulentët tanë, për t'ju shpjeguar shpejt dhe lehtë gjatë konsultimit, çfarë saktësisht duhet të keni parasysh, nëse dëshironi të përdorni këtë shërbim. Për më tepër, ne mund të futemi në kostot dhe t'i mbajmë ato sa më të ulëta. Sepse ne jemi shumë të njohur me platformën Google dhe do të bëjmë cilësimet e nevojshme me shumë ndërgjegje. Nuk duhet të shqetësoheni më për këtë dhe mund të përqendroheni vetëm në punën tuaj. Ndizni ekipin tonë, i përbërë nga profesionistë a, nëse doni të mësoni më shumë rreth Google Analytics. Ne jemi aty për ju dhe kujdesemi për shqetësimet dhe cilësimet tuaja, në mënyrë që të mund të shkoni në Google Analytics më shpejt nga sa mendoni.

  Edhe ju mund të shkoni në rrugën drejt suksesit, me ONMA scout agjencinë e autorizuar të Google Analytics!