WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Optimizimi në faqe 2020 [Lista e fundit e kontrollit në faqe]

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i kohës së ngarkimit

  Faqja juaj duhet të hapet ad hoc kur përdoruesi e klikon atë? Atëherë optimizimi i motorit të kërkimit të kohës së ngarkimit është një faktor thelbësor për ju. Skaut i ONMA-s - profesionistët tanë dhe partnerët tanë të certifikuar të Google marrin optimizimin e kohës së ngarkimit si pjesë e SEO-së OnPage / optimizimi teknik.

  Shpejt, më shpejt - Shpejtësia e faqes

  Shpejtësia nuk është më mjaft e shpejtë. Pasi faqja juaj të jetë më e gjatë se 3 Ngarkesat e sekondave, bëhet jo interesante për vizitorët. Periudha nga 3 Sekonda, që në pamje të parë duket si një fraksion, është maksimumi, kur bëhet fjalë për durimin e vizitorëve të faqes në internet. Sot vetëm shpejtësia reale e faqes mund të bindë dhe të tejkalojë pritshmëritë e larta të grupit tuaj të synuar.

  Ajo bëhet edhe më e rëndësishme, Optimizojeni faqen në mënyrë profesionale dhe rrisni kohën e ngarkimit në TË GJITHA PAJISJET në maksimum. Është e rëndësishme këtu, që të siguroni shpejtësinë e shpejtë të aksesit me të gjitha pajisjet fundore. Qoftë në PC, fletore ose në smartphone - përpara se vizitorët tuaj të mendojnë për kohën e ngarkimit, faqja kryesore duke përfshirë të gjitha fotot dhe videot duhet të shfaqet në ekran. Shpejtësia e hapjes së faqes kryesore ka shumë ndikim në renditjen tuaj në SERP dhe nuk është vetëm në Google, por edhe thelbësore në motorët e tjerë të kërkimit.

  Koha optimale e ngarkimit si një faktor renditjeje në Google & Co.

  Rrjedha e përgjithshme 200 Faktorë të rëndësishëm në renditjen e Google. Një faktor i kësaj është koha e ngarkimit. Edhe nëse nuk ka një përcaktim zyrtar me një mesazh të qartë nga Google, për shembull, tregon shumë qartë praktikën, se vetëm faqet e internetit me optimizim TOP janë me të vërtetë në TOP për sa i përket kohës së ngarkimit 10 të SERP-ve. Kjo nuk është për t'u habitur, sepse mosha po lëviz me shpejtësi dhe durimi i përdoruesit është i kufizuar.

  Me ekipin tonë nga ONMA scout ju optimizoni faqen tuaj të internetit sipas të gjitha udhëzimeve dhe faktorëve të renditjes së Google, nga Bing dhe Yahoo si dhe motorë të tjerë alternativë kërkimi. Përveç SEO teknike për pajisjet e palëvizshme, Koha e shkurtër e karikimit luan një rol të rëndësishëm, veçanërisht për pajisjet mobile. Kështu që ju jeni gjithashtu në faqen e parë në SERP-të Mobile, Dizajni i përgjegjshëm dhe detaje të tjera janë të rëndësishme për shkurtimin e kohës së ngarkimit në të gjitha pajisjet fundore.

  Marrëdhënia midis kohës së ngarkimit dhe renditjes në SERP

  Ekziston një lidhje midis shpejtësisë së faqes dhe renditjes tuaj. Si një agjenci SEO lider në treg me shërbim të plotë, ne e dimë, si mund të rrisim shpejtësinë e faqes tuaj dhe kështu të hedhim themelet për rritjen e ndërgjegjësimit tuaj. Kush u beson përkufizimeve jo të qarta të Google dhe e supozon atë, se koha e ngarkimit është e parëndësishme për statusin e motorit tuaj të kërkimit, është provuar e gabuar nga pozicioni i saj në SERP. Në 2010 koha e karikimit u përmend për herë të parë. Sot është thelbësore, nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të udhëheqë konkurrencën dhe të shfaqet ndër rezultatet më të mira.

  Në analizat dhe hulumtimet gjithëpërfshirëse, ne në ONMA scout përcaktojmë shpejtësinë dhe potencialin aktual të faqes suaj, që nuk e keni përdorur deri më tani. Shpesh janë vetëm detaje të vogla, të cilat shkaktojnë një përshpejtim të konsiderueshëm në hapjen e faqes dhe për këtë arsye janë pozitive për pozicionin tuaj në rezultatet e kërkimit organik.

  Skaut i ONMA-s: Udhëheqësi i tregut për optimizimin e kohës së ngarkimit

  Kërkohet SEO profesionale? Ne optimizojmë faqen tuaj të internetit duke përfshirë të gjithë elementët grafikë dhe teknikë. Është e një rëndësie parësore për një kohë të shkurtër karikimi, Kompresoni imazhet dhe videot në përputhje me rrethanat dhe përjashtoni faktorët e panevojshëm në paraqitje. Pas një analize të mëparshme, profesionistët tanë bëjnë SEO dhe kanë profesionalizëm, Ulni ndjeshëm kohën e ngarkimit në të gjitha pajisjet fundore.

  Nëse dëshironi të jeni një lider tregu në industrinë tuaj, duhet të vazhdoni me kujdes në agjencinë për optimizimin e motorëve të kërkimit dhe të zbuloni veten për ONMA - liderët tanë të tregut vendosin.

  ---------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i lidhjeve të përhershme

  Kur optimizoni faqen tuaj, lidhja e përhershme nuk duhet të shpërfillet. Siç mund të shihet tashmë nga emri, a është një "Me gjelbërim të përjetshëm", me fjalë të tjera, një lidhje që është vazhdimisht e përditësuar. Prandaj është e rëndësishme tashmë në themelim, që ju të zgjidhni përmbajtjen me kujdes dhe gjithashtu të zgjidhni një URL të përjetshme dhe gjithmonë interesante për lidhjen.

  Pse një hiperlidhje e përhershme promovon suksesin

  Qëllimi i një lidhjeje të përhershme është ai, për të publikuar një artikull të përhershëm të vlefshëm dhe të pavdekshëm në internet. Vetëm ky fakt tregon, sa e rëndësishme është zgjedhja e përmbajtjes. Kur bëhet fjalë për një lidhje të përhershme, fokusi është sërish te cilësia. Gabimet më të vogla në programim dhe dizajnimin e nënfaqeve kanë një efekt të dëmshëm në reputacionin tuaj dhe trafikun e faqes së lidhur.

  Nga ana tjetër, ekziston lidhja dinamike, e cila mund të ndryshohet në çdo kohë dhe nuk është e vlefshme përgjithmonë. Nuk është e lehtë në konkurrencën e ashpër të sotme, Të tërheqë vëmendjen vetëm duke u lidhur dhe të shprehë synimet e tij serioze. Këtu mund të ndihmojnë lidhjet e përhershme, sepse, për shkak të vlefshmërisë së tyre të pafund, ato raportojnë qëndrueshmëri dhe pikërisht qëndrueshmëria është një faktor sot, e cila shpesh del jashtë syve në epokën e shpejtë të dixhitalizimit. Lidhjet e përhershme janë një faktor thelbësor në SEO, prej jush në Google TOP 10 dhe kështu e sjell atë në një pozicion udhëheqës në treg në SERP. Është një fakt, se lidhjet e përhershme nuk janë vetëm nga robotët e motorëve të kërkimit, por gjithashtu të klasifikohen si veçanërisht serioze nga përdoruesit tuaj.

  Përqendrohuni në përmbajtje me cilësi të lartë dhe të përjetshme nga faqja e lidhur me të

  Ju duhet të specifikoni një kohë për një lidhje të përhershme? Në skautin e ONMA ne themi jo. Informacioni i kohës mund të irritojë lexuesit tuaj, pavarësisht nga fakti se përmbajtja mbetet e përditësuar. Eshte me mire, nëse e bëni publikimin pa datë dhe mbështeteni në të në këtë përmbajtje, vendosin dhe shmangin vlefshmërinë e përhershme, se përmbajtja është kalimtare në aktualitetin e saj duke specifikuar një datë.

  E rëndësishme është sigurisht, që ju të merrni një temë, nga të cilat ju tashmë supozoni në të tashmen, se nuk do ta humbasë rëndësinë e saj as në të ardhmen. Në varësi të industrisë, ka tema të ndryshme për një lidhje të përhershme. Ndërsa përqendroheni në biznesin tuaj kryesor, Në ONMA scout ne optimizojmë me hiperlidhje dhe krijojmë përmbajtje, e cila do të jetë po aq e rëndësishme pas disa vitesh sa edhe sot.

  Rëndësia e lidhjes së përhershme për statusin tuaj të renditjes

  Baza për një lidhje të përhershme me cilësi të lartë dhe efektive është një URL e folur. Përdoruesi duhet ta dijë tashmë duke parë URL-në, për çfarë bëhet fjalë artikulli juaj dhe çfarë vlere të shtuar hap ai. E keni kapërcyer këtë pengesë?, lidhja e përhershme vepron si një faktor optimal për renditjen tuaj në Google dhe kujdeset për të, se përmbajtja është ndër TOP 10 mund të gjenden në industrinë tuaj.

  E rëndësishme është sigurisht, se do të punoni edhe me fjalë kyçe në këtë artikull. Por këtu ka një ndryshim, që bazohet në vlefshmërinë e përhershme pa humbje të aktualitetit. Termat e kërkimit për përmbajtjen e lidhjes së përhershme duhet të jenë po aq të përjetshme sa URL-ja dhe vetë përmbajtja.

  Optimizimi profesional i lidhjeve të përhershme nga zbuluesi ONMA

  Google nuk e deklaron zyrtarisht lidhjen e përhershme si një faktor të rëndësishëm renditjeje. Falë përvojës sonë në optimizimin e motorëve të kërkimit dhe partneritetit tonë me Google, ne ende mund t'jua tregojmë, se lidhja e përhershme është një shumëzues suksesi. Ne optimizojmë faqen tuaj të internetit dhe vendosim hiperlidhje, të cilat janë ende të vlefshme për shumë vite.

  Profesionistët tanë e dinë rëndësinë e lidhjes së përhershme dhe kujdesen për të, se rezultati juaj në SERP-të pa asnjë nëse ose por në faqen e parë në TOP 10 do te shfaqet.

  ---------------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i kodit HTML

  Nëse dëshironi të shpejtoni indeksimin dhe të rrisni renditjen tuaj, optimizimi i kodeve HTML duhet të bëhet në mënyrë profesionale. Në kuadër të programimit të vogël "njeh" Google përmbajtjen dhe mund të indeksojë më shpejt dhe më saktë. Si pjesë e SEO në faqen tuaj kryesore, ne krijojmë të gjitha kodet e rëndësishme HTML dhe sigurojmë një strukturë të pastër dhe të gjithë elementët e rëndësishëm në HTML.

  Kodet HTML për një renditje më të mirë të Google

  I dobët dhe i përsosur është standardi, kur bëhet fjalë për kodet HTML në SEO. Gabimet më të vogla reduktojnë lexueshmërinë nga robotët dhe janë arsyeja kryesore, nëse një faqe interneti nuk është e indeksuar ose në TOP origjinal 10 Renditja është ulur. Një qëllim i kodeve HTML është, për të minimizuar shkallën e vizitës së kthimit të zvarritësit dhe jo vazhdimisht në këtë mënyrë "në fokus të motorit të kërkimit" të qëndrojë. Përveç programimit të të gjitha udhëzimeve të rëndësishme të robotëve, përditësimet duhet të përditësohen sa më shpesh që të jetë e mundur për një rezultat të mirë SEO, duke përmbushur kështu një kriter të rëndësishëm renditjeje..

  Në përgjithësi, kodi HTML nuk shërben për vlerën e shtuar për vizitorët tuaj, por duke rritur lexueshmërinë e faqes suaj të internetit për motorët e kërkimit. Përmbajtja më e mirë dhe më interesante mbetet e paparë, nëse nuk jeni në të parën 10 Pozicionet e SERP-ve janë të disponueshme dhe kështu futen në zonën e dukshmërisë së grupit tuaj të synuar. Cilat kodime janë të rëndësishme dhe pa çfarë mund të bëni?? Për një vendosje më të mirë të motorit të kërkimit, ju nevojiten kode të dobishme HTML, ndërsa programimi i parëndësishëm HTML duhet të fshihet.

  Korrektësia semantike në kodet HTML

  Merimanga lexon vetëm kodet HTML të formatuar saktë. Programimi profesional është thelbësor dhe nuk i referohet vetëm titujve H1 deri në H6, por me të njëjtin fokus në çdo element HTML brenda faqes tuaj. Është puna e agjencisë SEO që punësoni, krijoni këtë strukturë duke iu përmbajtur të gjitha udhëzimeve, Kushtojini vëmendje gjatësisë së personazheve dhe detajeve të karakterit.

  Në disa raste, kodet e pasakta HTML mund të lexohen edhe nga bots, por kanë një efekt të dëmshëm në vendosjen në SERP. Programimi HTML është jashtëzakonisht kundërproduktiv, ku mund të shihen karakteret speciale FrontPage. Vetëm kështu ndodh, nëse një karakter mungon dhe kodi HTML është programuar gabim. Me profesionistët tanë të skautëve ONMA, ju mund ta përjashtoni këtë problem dhe të zgjidhni SEO me cilësi lider në treg.

  imazh- dhe etiketat e lidhjeve & Cookies përmes kodeve të vogla

  Përveç titujve, Meta elementët dhe udhëzimet e zvarritjes për merimangën janë paraqitur gjithashtu në imazh- dhe etiketat e lidhjeve bëhen me kod HTML në rastin më të mirë. Nëse një grafik nuk mund të hapet, mund të shihet shkronja. Në lidhje me robotin, duhet ta dini, se kjo nuk ka foto "Shiko" dhe caktoni përmbajtjen e tyre.

  Merimanga e di vetëm nga kodi HTML, cila fjalë kyçe është thelbësore për grafikun ose lidhjen. Me kodimin HTML për titrat e imazheve dhe më shumë, ju mund të siguroni një pozicion të lartë në kërkimin e imazheve të Google. Ka shumë arsye të mira për zbatimin e kodit të programuar në HTML. Nga ana tjetër, kjo duket në praktikë, se nuk ka asnjë arsye dhe asnjë miratim të vetëm për mospërdorimin e kodeve HTML.

  Skaut i ONMA-s: Kontakti juaj për optimizimin e kodit HTML

  Në një konsultim personal me një analizë të kodeve tuaja aktuale HTML, ne kontrollojmë, nëse dhe në çfarë mase ka nevojë për optimizim. Si një agjenci SEO lider në treg dhe partner i certifikuar i Google, ne jemi adresa e parë, kur bëhet fjalë për pozicionin tuaj të dëshiruar në faqen e parë të rezultateve të kërkimit organik.

  Kodet HTML janë të rëndësishme, pasi ato rrisin lexueshmërinë e bot-it të faqes tuaj dhe përmbajnë të gjitha komentet e rëndësishme për zvarritësin. Meqenëse gabimet më të vogla në programim kanë një efekt të dëmshëm, ju nuk duhet të rrezikoni dhe të lini vetëm kodin më të mirë HTML t'ju udhëheqë.

  -------------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i titullit dhe përshkrimit

  Një titull i përsosur faqeje me gjatësinë e saktë të karaktereve është thelbësor për motorin e kërkimit DHE për vizitorët tuaj. Elementi meta është i lexueshëm nga makina, gjë që e bën indeksimin e faqes tuaj të internetit më të shpejtë dhe në zonën e duhur (Fjalë kyçe) ai ndjek. Ajo që është vendimtare për këtë është, që ju të krijoni profesionalisht titullin e faqes si dhe përshkrimin dhe çdo përshkrim dhe t'i programoni ato nga ekspertë.

  Si duhet të duket titulli i saktë i faqes

  I shkurtër, fjalët janë saktësisht shprehëse, që lidhen drejtpërdrejt me titullin tuaj. Në maksimum 55 Karakteret duhet të përmbajnë fjalën kyçe më të rëndësishme dhe përmbajtja juaj duhet të jetë në pikën e faqes. Kjo nuk është e lehtë dhe mund të paraqesë sfida të mëdha, të cilat mund t'i transferoni lehtësisht te ekspertët tanë në ONMA scout dhe t'i bëni profesionistët e SEO-së.

  Një titull i menduar mirë që pasqyron shkurtimisht përmbajtjen e faqes suaj njihet dhe renditet nga motori i kërkimit. Tani, ku jeni ndër më të mirët 10 në faqen e parë të google & Co. mund te gjendet, tregon kuptimin e dytë të titullit. Sepse në SERP ai shfaqet si një titull i lidhur, në të cilën një vizitor potencial njeh rëndësinë e faqes suaj të internetit me kërkimin e tyre dhe vepron në përputhje me rrethanat. Sa më shumë vëmendje të marrë titulli i faqes suaj, aq më mirë e vendosni veten në rezultatet e kërkimit organik dhe aq më i lartë është suksesi juaj. bakshish: Nëse tejkalohet numri i karaktereve, Google ndërpret karakteret e tepërta dhe titulli i faqes ka pak kuptim.

  Përshkrime për fotot & më shumë: Një faktor renditje me një efekt

  Një foto apo një grafikë flasin vetë. Kjo eshte e vertete, kur shikohet nga syri i njeriut. Por një algoritëm i motorit të kërkimit nuk mund të njohë përmbajtjen e imazhit dhe ta caktojë atë në një fjalë kyçe. Problemet me imazhet ose videot mund të shfaqen gjithashtu në ekranin e pajisjeve fundore të vizitorëve tuaj. Nëse jepni një përshkrim të përshtatshëm, shikuesi e di menjëherë, çfarë përmbajtje i tregohet dhe nëse përmbajtja është interesante për të.

  Përveç renditjes në SERP, ju keni opsionin në Google, për shembull, mund të gjenden në kërkimin e imazheve dhe gjithashtu të arrijnë një pozicion të lartë të renditjes atje. Baza për këtë është etiketimi i imazhit, i cili lexohet nga zvarritësi dhe në mënyrë ideale duhet të jetë i pajisur me një fjalë kyçe. Mos humbisni potencialin e vlefshëm, por siguroni një renditje lider në treg përmes SEO të kryer nga profesionistë në faqen tuaj.

  Fjalë kyçe, ein Must Have in jedem Meta Element

  Edhe nëse kuptimi i fjalëve kyçe në titull, është i njohur në përshkrimin dhe në përshkrimet e imazheve ose lidhjeve, ne dëshirojmë t'ju bëjmë të vetëdijshëm për këtë përsëri. Përdorni fjalën kyçe kryesore dhe bëni pa të, për të bashkuar të gjitha fjalët kyçe të rëndësishme dhe në këtë mënyrë të ngjall dyshime për SPAM. Fjalët kyçe përpunohen në mënyrën më të mirë të mundshme, duke i caktuar fjalën kyçe të tij INIDIVUDELLES për çdo titull dhe çdo element të etiketuar ndryshe.

  Vështirësia në optimizimin e elementeve meta bazohet në domosdoshmëri, për të përcjellë mesazhin thelbësor me disa karaktere DHE për të përdorur fjalën kyçe më të rëndësishme. Ne ju mbështesim dhe krijojmë tituj dhe elementë të tjerë, që nuk ngrenë pyetje dhe që ju çojnë në faqen e parë të SERP-ve.

  Me ONMA skaut SEO profesionale për majën tuaj 10 Renditja

  Konkurrenca është e ashpër, edhe nëse veproni në një vend, ju duhet të prisni konkurrentë të shumtë. Një produkt me cilësi të lartë dhe një faqe interneti moderne nuk mjaftojnë sot, për të vendosur veten dhe për të tërhequr vëmendjen e grupit tuaj të synuar përpara konkurrentëve tuaj.

  Merrni vëmendjen dhe pozicionin tuaj në renditje me një titull të lartë dhe përshkrime unike nga skauti ONMA, që mundëson suksesin në perfeksion.

  ----------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i imazhit

  Optimizimi i imazheve tuaja në uebfaqe ka një sërë avantazhesh. Në rezultatet e kërkimit për imazhe, ju mund të jeni ndër të parët 10 Renditja e rezultateve dhe dukshmëria e faqes suaj fillestare rritet në mënyrë të qëndrueshme. Mbi të gjitha në Google SEO, optimizimi i imazhit luan një rol kryesor në një ekzekutim të arritur. Optimizuar me skautin ONMA, fotot tuaja arrijnë renditjen e dëshiruar dhe rrisin ndërgjegjësimin tuaj!

  Forma dhe madhësia janë thelbësore për SEO të imazheve

  Një rezolucion i lartë, madhësia dhe forma e duhur janë faktorë të rëndësishëm kur kërkoni imazhe. Kur optimizoni, nuk duhet të harroni grupin tuaj të synuar celular, atje përreth 80 Përqindja e të gjithë përdoruesve përdorin internetin përmes smartfonit ose tabletit të tyre dhe për rrjedhojë me madhësi të ndryshme të ekranit. Fotografitë që janë shumë të vogla nuk kanë një efekt pozitiv. Por një rezolutë shumë e lartë është kundërproduktive, pasi rrit kohën e ngarkimit të faqes në internet dhe gjithashtu mund të çojë në probleme me lidhjet e internetit në celular.

  Që nga viti 2018 vetëm imazhet kanë një shans në SERP, të cilat janë optimizuar veçanërisht mirë për motorët e kërkimit dhe plotësojnë të gjitha kërkesat për përmbajtjen vizuale. Fotot më të optimizuara janë në kontekstin e artikullit, në të cilat ato janë të ngulitura dhe mesazhi thelbësor i të cilit duhet të mbështesin. Emri i figurës dhe mbarimi janë gjithashtu aspekte të rëndësishme për renditjen tuaj. Një format i gabuar mund të rrisë ndjeshëm kohën e ngarkimit dhe të shkaktojë probleme serioze.

  Vendosja dhe etiketimi i saktë

  Pozicioni i saktë i një imazhi në faqe është një faktor i njohur i renditjes në Google. Ne ju këshillojmë, për të kryer imazhet e SEO ekskluzivisht në zonën e dukshme dhe jo në kodin burimor. Vendosur në të tretën e sipërme të faqes tuaj, një imazh shihet veçanërisht shpesh dhe për këtë arsye është ngulitur në mënyrë optimale. Të vogla, Fotografitë e vendosura në vendin e gabuar ose të pa etiketuara nuk kanë asnjë shans në renditje. Ekspertët me përvojë të SEO pajtohen, se përmbajtjes vizuale në optimizimin në anën tuaj duhet t'i kushtohet shumë më tepër vëmendje. bakshish: Lidhjet e imazheve janë gjithashtu faktorë idealë të renditjes, me kusht që të jenë tematikisht të rëndësishme dhe të cilësisë së lartë.

  Një pikë e rëndësishme është etiketimi i fotografive dhe grafikëve. Google nuk mund të shikojë imazhe, por deshifroni etiketat e programuara HTML duke përdorur algoritmin dhe caktoni imazhin tuaj të optimizuar sipas fjalës kyçe të caktuar. Kur ne optimizojmë në ONMA scout, le të vendosim kontekstin në imazh dhe t'i japim Google një tjetër "shënim", në të cilin aplikojmë meta-elementet thelbësore në formë të etiketimit të imazhit.

  Përparësitë e optimizimit të imazhit për renditjen tuaj

  Imazhet e optimizuara rrisin dukshmërinë tuaj dhe gjenerojnë trafik indirekt. Me kërkimin universal mund të futeni në pozicionin kryesor në treg në kërkimin e imazheve në Google dhe kështu të arrini një pozicion të dytë të rëndësishëm të renditjes jashtë vendosjes së motorit të kërkimit të faqes tuaj.. Imazhet e bëjnë përmbajtjen e shkruar më të lehtë për t'u kuptuar dhe nënvizuar deklaratat, gjë që përmirëson rëndësinë tematike dhe gjithashtu rrit përdorshmërinë.

  E lehtë, përdorimi i paoptimizuar i imazheve ka efektin e kundërt. Vetëm me imazhe të optimizuara për motorët e kërkimit mund të përmbushni udhëzimet e Google dhe të gjeneroni një kohë të shkurtër ngarkimi dhe përdorshmëri maksimale. Shfaqja pa probleme e fotove në të gjitha pajisjet, pavarësisht nga madhësia e ekranit, është një zonë në SEO për foto.

  Skaut i ONMA-s: Optimizimi i motorit të kërkimit për përmbajtjen e imazhit tuaj

  Ne në skautin e ONMA-s e dimë, si imazhet tuaja bien në vëmendjen e klientëve tuaj DHE në një pozicion të renditjes udhëheqëse në treg në Google! Me përpikëri, Me mjetet më moderne dhe përvojë shumëvjeçare, ne kryejmë optimizimin e imazheve dhe SEO mjedisore për imazhet tuaja. Është një fakt, që faqet me paraqitje pikturale renditen më lart në rezultatet e kërkimit organik sesa faqet e internetit, në të cilat imazhet janë hequr ose optimizimi është anashkaluar.

  Me të gjitha strategjitë e optimizimit të imazheve specifike, Ne garantojmë shkronja me cilësi të lartë dhe futje të ekspertëve, që fotot tuaja në TOP 10 kërkimi i imazhit.

  ---------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i celularit

  Që nga viti 2018 ekziston Indeksi i Parë Mobile në Google. I justifikuar, nëse keni parasysh, që përreth 80 Përqindja e të gjithë përdoruesve celularë shkojnë në internet dhe numrin e telefonave inteligjentë- dhe përdoruesit e tabletave po rriten çdo ditë. Që nga viti 2012 vë në dukje monopolin në fushën e motorëve të kërkimit, se pa një faqe interneti celulare dhe pa gabime, nuk është e mundur asnjë renditje në zonën e dukshme. Kush nuk është ende i lëvizshëm, duhet urgjentisht të rimendojë faqen e saj të internetit dhe të bëjë të disponueshme faqen e saj kryesore për pajisjet me madhësi të ndryshme të ekranit.

  Paraqitja e përgjegjshme - gur themeli për SEO celular

  Në thelb ekzistojnë dy variante, si mund të optimizoni faqen tuaj të internetit në celular. SEO-ja celulare mund të ridrejtohet në një domen ose uebsajt tjetër me të njëjtën përmbajtje, si dhe optimizimin e celularit. Por kjo krijon problemin e përmbajtjes së kopjuar, Si rezultat, agjencitë me përvojë të SEO si ONMA scout mbështeten kryesisht në dizajnin e përgjegjshëm dhe nuk e shohin përcjelljen si një zgjidhje.

  Përparësitë e programimit të përgjegjshëm janë të gjithanshme dhe të dallueshme në shikim të parë. Ju dizajnoni një faqe kryesore, i cili shfaqet plotësisht dhe me cilësi të lartë në të gjitha pajisjet fundore, pavarësisht nga madhësia e ekranit. Një tipar i rëndësishëm i programimit të dizajnit të përgjegjshëm është koha e shkurtër e ngarkimit, i cili jepet në mënyrë të barabartë në të gjitha pajisjet dhe me shpejtësi të ndryshme interneti. Si pjesë e dizajnit të uebit, ne optimizojmë faqen tuaj të internetit celular dhe krijojmë bazën për renditjen tuaj më të lartë në SERP - të palëvizshme DHE të lëvizshme.

  Faqja e plotë vs. versioni i hequr i faqes suaj të internetit

  Ishte e zakonshme në të kaluarën, për të ofruar një version të zhveshur të faqes kryesore për përdoruesit e celularëve. Ju nuk mund të renditeni më me këtë praktikë sot, sepse vizitorët tuaj celularë duan të hapin faqen e plotë duke përfshirë të gjithë butonat dhe lidhjet. Përdorshmëria luan një rol të madh në SEO për celular. Vetëm nëse lundrimi dhe blerja mund të kryhen lehtësisht dhe pa probleme në një smartphone, koncepti i optimizimit të motorit të kërkimit celular është i mirë.

  Si lider në treg në SEO, ne ju këshillojmë që të mos prezantoni një faqe interneti të zhveshur për klientët tuaj celular. konsideroni atë: Nëse zgjidhni këtë variant, tregoje 80 Përqindja e të gjitha perspektivave vetëm uebsajti jo i plotë. Edhe ideja e ridrejtimit në një faqe celulare nuk është një zgjidhje dhe në fund kërkon më shumë kohë dhe më shumë përpjekje për të optimizuar.

  Përcjellja me hartën e faqes në versionin e faqes celulare - po ose Jo?

  Në skautin e ONMA ne njëzëri themi jo. Ka metoda më të thjeshta dhe më cilësore, për ta bërë faqen tuaj fillestare të lëvizshme dhe moderne. Dizajni i përgjegjshëm dhe SEO gjithëpërfshirëse për përshtatjen fleksibël të madhësive dhe strukturës së imazhit me madhësinë e ekranit janë thelbësore për një renditje të lartë në botën e sotme. Jo vetëm në celular, por edhe në SERP-të konvencionale ju mund të arrini një pozicion lider në treg në degën tuaj me SEO-në tonë.

  Përcjellja me një hartë faqeje ka një shkallë të lartë gabimi. Ekziston edhe një rrezik, që uebfaqja juaj e dytë duket se ka përmbajtje të kopjuar dhe kështu një shkelje e udhëzimeve të Google. Të gjitha këto rreziqe përjashtohen me dizajnin e përgjegjshëm dhe optimizimin e plotë të shërbimit celular.

  Skaut i ONMA-s - Profesionistët tuaj për faqet e internetit që i bëjnë njerëzit të lëvizshëm dhe renditen në krye!

  Faqja jonë e agjencisë është gjithashtu e lëvizshme dhe siç mund ta shihni, në pozitën e parë në Google & Co. renditur. Ju mund ta bëni edhe atë, në të cilin mund të optimizoni më së miri dhe të kryeni SEO-në tuaj të celularit në mënyrë të përsosur. Në konsultimin e parë jodetyrues me analiza, ne përcaktojmë statusin tuaj aktual dhe si rrjedhim bazën për nevojat e optimizimit të celularit.

  Mos jepni asnjë burim dhe përdorni potencialin tuaj, që është e bollshme. Ne kujdesemi për mobilizimin tuaj përmes SEO, pa asnjë nëse ose por në Google TOP 10 do të udhëheq.

  -------------------

  1. |

  Ne faqe - Harta e faqes XML

  Optimizimi i motorëve të kërkimit në faqen tuaj të internetit ka të bëjë me zbatimin e fjalëve kyçe, lidhje të brendshme dhe përmbajtje me cilësi të lartë në fjalë dhe fotografi. Për t'u indeksuar dhe renditur shpejt, ju duhet t'i jepni robotit të kërkimit informacion të rëndësishëm. Ju krijoni një direktori me një sitit XML, që lexohet nga zvarritësi dhe është një bazë për indeksimin e faqeve tuaja larg nga faqja fillestare.

  Përparësitë e një harte faqeje XML për renditjen e motorit tuaj të kërkimit

  Nëse jeni duke punuar pa një sitit XML, Megjithatë, Google Bot do të indeksojë faqen tuaj të internetit, por lini jashtë anët e poshtme. Për ta bërë këtë, ju duhet të dini, se zvarritja dhe indeksimi kryhen duke përdorur algoritme. Bots janë programe, të cilët kërkojnë në faqen tuaj të internetit për informacion dhe udhëzime. Harta e faqes në XML është një skedar i rëndësishëm, në të cilën ju listoni të gjitha lidhjet me nënfaqet tuaja dhe që është programuar në kodin burimor.

  Harta e faqes XML nuk është e dukshme për vizitorët tuaj. Përdoret vetëm për renditjen tuaj në SERP dhe u siguron bots të gjitha informacionet e rëndësishme në të gjitha faqet në faqen tuaj kryesore që ia vlen të indeksohen. Nëse dëshironi të përjashtoni një nënfaqe ose një dokument nga indeksi, bëni të njëjtin programim dhe vendosni atributin e duhur. Në praktikë tregon, që faqet e internetit me hartën e faqes XML indeksohen më shpejt dhe renditen në faqen e parë të Google.

  Struktura e saktë e drejtorisë është thelbësore

  Gabimet e programimit ose informacioni i munguar janë të lidhura me indeksimin tuaj dhe TOP-in që rezulton 10 Vendosja e motorit të kërkimit në rrugë. Drejtoria duhet të krijohet në mënyrë profesionale dhe të strukturuar sipas kërkesave të motorëve të kërkimit. Jo vetëm për Google, Në vend të kësaj, hartat e faqeve në programimin XML janë burime ideale informacioni për të gjithë motorët e kërkimit dhe për këtë arsye janë avantazhi juaj për udhëheqjen e tregut.

  Përmbajtja e hartës së faqes XML përbëhet nga lidhjet, nga karaktere të veçanta dhe atribute të tjera. Ne ju rekomandojmë, Rendisni të gjitha URL-të që ia vlen të indeksohen dhe krijoni hartën në mënyrë profesionale. Vetëm një direktori e lexueshme nga makina që korrespondon me specifikimin e formës do të arrijë efektin e dëshiruar. Harta e faqes XML nuk përmendet në mënyrë eksplicite në faktorët e njohur të renditjes, por ne e dimë në skautin e ONMA, që faqet e internetit pa këtë programim renditen dukshëm më keq se faqet me një hartë XML.

  Pse harta e faqes XML është e rëndësishme për zvarritësin

  Boti, Crawler ose web crawler është një program, që ndjek udhëzimet e programuara në të dhe kërkon algoritmikisht në internet për faqe dhe dokumente të reja. Algoritmi mund të përcaktojë në bazë të parametrave të ndryshëm, cilat kritere janë marrë parasysh në SEO dhe sa e mirë është faqja juaj në kontekstin e konkurrencës. Kjo rezulton në klasifikimin tuaj personal në renditjen e motorëve të kërkimit.

  Me një sitit XML krijoni një navigim të brendshëm strukturor që është i rëndësishëm vetëm për zvarritësin. Ata tregojnë përmes URL-ve të futura, për cilat faqe individuale dëshironi të indeksoni. Edhe nëse roboti arrin automatikisht në nën-faqet më të vizituara herët a vonë, Koha nga publikimi i faqes në internet deri në një pozicion të lartë në renditje është pa nevojë e gjatë. Ju jepni udhëzimet përmes hartës së faqes, i cili ndiqet nga bot dhe ekzekutohet sipas udhëzimeve të futura në SEO.

  Profesionistët në ONMA scout krijojnë hartën tuaj të faqes SEO XML

  Ka një shkallë të lartë gabimi kur krijoni dhe plotësoni përmbajtjen e hartës së faqes XML. Ne ju këshillojmë, duke mos e krijuar vetë këtë navigacion për motorët e kërkimit. ONMA scout programon hartën tuaj të faqes dhe është ofruesi juaj i shërbimit me përvojë, kur bëhet fjalë për një zgjidhje të rangut të lartë dhe të përkryer të lexueshme të drejtorive XML për Google & Co. shkon.

  Shtigjet në drejtori duhet të jenë të kualifikuara dhe për këtë arsye t'i nënshtrohen një testi funksional. ne, ekipi i skautëve ONMA do të jetë i lumtur të kryejë këtë detyrë komplekse për ju!

  -----------

  1. |

  Ne faqe - Alt Tags

  Në SEO, shënimi me atributet ALT përdoret për të shënuar imazhe dhe grafikë, të cilat identifikohen brenda një elementi të programuar HTML. Në strategjitë e optimizimit me cilësi të lartë dhe në rritje të renditjes brenda faqes tuaj të internetit, këto etiketa janë një masë e rëndësishme që duhet të kryhet në mënyrë profesionale..

  Atributi alt për imazhet dhe grafika - një avantazh në renditje?

  Është një fakt. Imazhet e shënuara me një atribut Alt ofrojnë një avantazh të qartë në renditjen e motorëve të kërkimit. Por pse është kështu?? Alt Tag kryesisht i shërben robotëve të motorit të kërkimit, të cilët nuk mund t'i shohin fotografitë tuaja në kuptimin konvencional. Nga ana tjetër, a janë të shënuara?, boti e tërheq të tijën "Kuptimi" nga përshkrimi i imazhit të mbyllur në etiketën Alt. Prandaj është i rëndësishëm në programim, që të përdorni një fjalë kyçe me kontekst për përmbajtjen e imazhit dhe, mbi këtë bazë, të aktivizoni një detyrë specifike.

  Edhe nëse shfaqja e imazhit është e çaktivizuar për një përdorues, atributi Alt shërben si një përshkrim që jep informacion. Problemet e serverit mund të shkaktojnë probleme të përkohshme ngarkimi për skedarë më të mëdhenj. Në këtë rast, vizitorët tuaj nuk do ta shohin atë "kryqi i kuq i frikshëm", por shkronjat, që keni futur në etiketën Alt.

  Etiketat Alt i bëjnë imazhet të lexueshme për Google

  Kodimi HTML me një fjalë kyçe dhe një mesazh të shkurtër thelbësor tregon zvarritësin e uebit, çfarë mund të shihet në foton përkatëse. Për të qenë ndër të parët në kërkimin e imazheve 10 Për të renditur rezultatet, programimi i etiketave alt është i një rëndësie parësore. Larg asaj, këtë atribut nuk duhet ta nënvlerësoni dhe ta njihni në përgjithësi, që informacioni shtesë për paraqitjet vizuale e bëjnë informacionin tuaj të lexueshëm për robotët.

  Prandaj, në SEO të një agjencie me përvojë, këtij atributi i kushtohet vëmendja më e madhe. Sepse përveç rëndësisë së zbatimit në kontekstin e imazhit, është i nevojshëm formatimi perfekt. Gabimet më të vogla në përpunimin e personazheve ose një përmbajtje pak kuptimplotë janë kundërproduktive dhe e shkaktojnë atë, që imazhi të lihet jashtë në indeksim.

  Zbatimi i saktë i atributeve - një disiplinë supreme SEO

  Etiketa Alt nuk është e optimizuar në FrontPage. Përkundrazi, ai ruhet në kodin burim direkt në lidhjen e imazhit. Një prezantim i URL-së së imazhit dhe etiketës në karakteret e duhura rrit renditjen tuaj, në të cilën paraqet përmbajtjen për zvarritësin dhe përdor formatin optimal. Nuk eshte e lehte, duke punuar në kodin burimor dhe duke u njohur me të gjitha kodet e programimit. Si partner i Google dhe agjenci SEO në udhëheqjen e tregut, ne jemi kontakti juaj, kur bëhet fjalë për etiketat alt perfekte dhe ekspresive për përshkrimin dhe emërtimin e imazheve tuaja.

  Viel Know-how, Përvoja shumëvjeçare e SEO dhe informacioni më i fundit mbi përpunimin e Alt Tag janë të rëndësishme për programimin e optimizuar për sukses. Edhe nëse faqja juaj e internetit është e shkruar në një gjuhë programimi tjetër: Atributi duhet të përfshihet në kodin HTML. Përveç kuptimit për botin e motorit të kërkimit, mund të vendosni edhe etiketën Alt në këtë mënyrë, që përdoruesi të marrë informacion të shkurtër rreth kontekstit kur lëviz miun mbi imazh.

  Skaut i ONMA-s - Etiketat alt me ​​cilësi të lartë dhe kuptimplotë

  Në pamje të parë, ato janë vetëm shenja, që nuk kanë asnjë kuptim të vërtetë për ju. Por ju do ta zbuloni në një konsultim SEO, pse Alt Tag është thelbësor për renditjen tuaj në kërkimin e imazhit dhe kështu edhe për ndërgjegjësimin e faqes suaj të internetit. Vetëm optimizimi holistik i motorëve të kërkimit është i suksesshëm dhe për këtë arsye një kërkesë, që duhet të kërkoni nga faqja juaj e internetit dhe ekspertët e SEO me detyrën e optimizimit.

  Kujdes: Edhe nëse dëshirohen fjalë kyçe, ju duhet të përjashtoni fjalët kyçe SPAM dhe të shmangni renditjen e tyre. Ky atribut alt është një vidë shumë e rëndësishme rregulluese për renditjen tuaj (Etiketë) si një domosdoshmëri në çdo optimizim për statusin e ekspertit.

  -------------------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i titullit

  Dorë në zemër: Para se të vendosni të lexoni një artikull, studioni titullin dhe kontekstualizoni përmbajtjen brenda tre sekondave. Kështu është edhe grupi juaj i synuar, që merr një vendim pro ose kundër pas shikimit të parë të shpejtë në titull. Allshtë edhe më e rëndësishme, kushtojini një rëndësi të madhe optimizimit të titujve tuaj dhe shkoni te thelbi i më të rëndësishmit të paragrafit përkatës.

  Titujt e optimizuar - të lëkundur sipas rëndësisë

  Titujt ndahen në programim HTML nga H1 në H6. Ndërsa H1 është titulli më i rëndësishëm, H6 është "më pak e rëndësishme" Informacion për të gjithë artikullin. Rregullimi është nga lart poshtë, ku rëndësia zvogëlohet në rend kronologjik dhe përshtatet në vëmendjen e lexuesve tuaj. E rëndësishme është, se mesazhi thelbësor i një titulli përputhet në mënyrë të përkryer me tekstin e mëposhtëm.

  Titujt e optimizuar për motorët e kërkimit ju japin mundësinë, për të drejtuar fokusin në përmbajtjen tuaj me vëmendjen më të madhe. Një titull i mirë ngjall kuriozitet dhe nuk parashikon asnjë informacion. Akti balancues midis gjenerimit të interesit dhe shmangies së një zgjidhjeje nuk është i lehtë.

  Rëndësia e fjalëve kyçe në titullin e optimizmit

  Kur bëhet fjalë për SEO për titujt, automatikisht do të përballeni me kërkesën për të përdorur fjalë kyçe. Jo vetëm ndonjë, Në vend të kësaj, fjalë kyçe më të rëndësishme që përputhen gjithmonë me përmbajtjen pasuese janë faktorë të rëndësishëm të renditjes. Gjithashtu një formatim i qartë, për shembull italic- ose shkronjat e trasha janë të këshillueshme kur optimizoni titujt.

  H1 përmban fjalë kyçe, që ju e vlerësoni renditjen më të lartë dhe e përdorni si fjalën kyçe kryesore. Fjala kyçe e dytë më e rëndësishme vijon në H2. Kjo metodë vazhdon, në mënyrë që në fund të H6 të përdorni fjalën kyçe më pak të përdorur, por të rëndësishme. bakshish: Një titull i mirë nuk ka kurrë më shumë se 8 te 10 Fjalët dhe përmbledh artikullin në mënyrë të përmbledhur.

  Kuptimi dhe qëllimi i titullit: Një udhëzues për lexuesit e shpejtë dhe një këshilltar

  Në SEO, titulli ka detyra të ndryshme. Nga njëra anë, ai ofron informacion mbi fjalët kyçe të rëndësishme dhe fushën e temës së faqes në internet. Së dyti, duket me pak fjalë, çfarë të presësh në artikullin vijues. Së treti, një titull kryesor me një fjalë kyçe dhe një strukturë të mirë është një faktor, e cila është e përfshirë në mënyrë të dukshme në renditjen tuaj në Google dhe në motorët alternativë të kërkimit. Një titull optimal tashmë rrit kohëzgjatjen e qëndrimit. pse? Shumë lehtë: Kur apelohet titulli, vizitori do të merret më intensivisht me përmbajtjen e faqes suaj të internetit.

  Një titull kryesor gjithmonë u përgjigjet dy pyetjeve themelore pasi të jetë optimizuar nga profesionistë. "Çfarë dhe ku" janë pyetjet, ata me më pak se 10 Fjalët duhet të gjejnë një përgjigje. Nëse ky fakt plotësohet dhe titulli optimizohet në përputhje me rrethanat, asgjë nuk qëndron në rrugën e pozicionimit tuaj në krye në SERP. Në shërbimin tonë të plotë të optimizimit të motorit të kërkimit në ONMA scout, ne ia kushtojmë angazhimin dhe ekspertizën tonë titujve tuaj, që gjenerojnë kuriozitet të vërtetë dhe e mbajnë lexuesin në faqen tuaj të internetit.

  Titujt me SEO nga Skauti ONMA - Garantuesi juaj i renditjes

  Ju keni një top 10 Renditja në SERP-të e Google & motorë të tjerë kërkimi? Këto pozita praktikisht janë të trashëguara dhe vetëm atëherë mund të arrihen, nëse e keni SEO të kryer në mënyrë profesionale dhe bazuar në tendencat më të fundit në optimizim. Titujt kanë qenë gjithmonë kuptimplotë, peshohen edhe më shumë sot dhe vetëm për këtë duhet të shtojnë vlerë për lexuesin - DHE të jetë i lexueshëm nga robotët.

  Në ONMA scout, ne programojmë titujt tuaj në HTML dhe sipas specifikimeve strikte të karaktereve, e cila është thelbësore për titujt me një garanci renditjeje. Kurioziteti është i garantuar, Jeni të siguruar për vëmendjen e grupit të synuar.

  -----------

  1. |

  Ne faqe - Optimizimi i fjalëve kyçe

  Kur bëhet fjalë për SEO, Fjalët kyçe janë një nga kriteret më të rëndësishme të optimizimit. Do të gjendeni vetëm me fjalë kyçe të duhura. Vetëm nëse fjalët kyçe tuaja nuk janë të njëjta me fjalët kyçe të konkurrentëve tuaj, ju mund të shkoni në faqen e parë të Google & Co. tendrile. Me skautin ONMA mund të mbështeteni në të, që të përdorni vetëm fjalë kyçe më të mira dhe të rrisni shikueshmërinë tuaj shpejt DHE në mënyrë të qëndrueshme.

  Analizat e fjalëve kyçe dhe analizat e grupeve të synuara si shumëzues suksesi

  Termat optimale të kërkimit nuk mund të merren me mend. Pavarësisht përvojës dhe ekspertizës shumëvjeçare në industrinë tonë, ne përdorim mjete të dobishme, për të përcaktuar fjalët kyçe personale të përsosura. Dy analiza përbëjnë bazën, të cilat kryhen përpara se të hartohet koncepti për optimizimin e motorëve të kërkimit. Nga njëra anë, ne analizojmë fjalët kyçe në industrinë tuaj dhe, nga ana tjetër, zbulojmë, cilat terma kërkimi përdoren në thelb nga grupi juaj i synuar.

  Veglat Ohne, kështu që nuk është e mundur të përdoren instrumente të veçanta për analiza, për të gjetur fjalët kyçe të duhura dhe për të përjashtuar termat e parëndësishëm ose tepër të zënë. Pasi të kemi përcaktuar fjalët TUAJA kyçe dhe t'i renditim ato sipas renditjes në rënie të rëndësisë, Procesi i optimizimit aktual të fjalëve kyçe që bazohet në këtë fillon.

  Dendësia e duhur e fjalëve kyçe në përmbajtje dhe tituj

  Si ekspertë të arritur SEO, ne pajtohemi, që kryefjala ka një densitet deri në 2,5 Përqindja mund të përdoret. Është e rëndësishme këtu, që termi natyrshëm dhe pa penguar rrjedhën e leximit në përmbajtje, përdoret në titujt kryesorë dhe, nëse është e mundur, si një spirancë për lidhjet e brendshme. Fjalët kyçe që grumbullohen ose përdoren në numërim klasifikohen si SPAM nga Google dhe shkelin udhëzimet e optimizimit të motorëve të kërkimit me reputacion.

  Vetëm në tejmbushjen e Google 200 Faktorët në renditjen e motorëve të kërkimit. Edhe nëse monopoli mban një sekret të madh për faktorët individualë, fjalët kyçe i përkasin detajeve të njohura dhe të përmendura publikisht nga operatori i motorit të kërkimit. Dendësia shumë e lartë është SPAM dhe përjashton indeksimin. Nëse është një faqe interneti ekzistuese, mund të ketë një penallti dhe renditja juaj të ulet. Shumë pak fjalë kyçe kufizojnë mundësitë tuaja për rritjen e ndërgjegjësimit dhe gjithashtu nuk janë pjesë e SEO me cilësi të lartë.

  Përjashtoni fjalë kyçe, Shkalla më e ulët e fryrjes

  Disa terma që janë tipikë për industrinë janë shënuar nga rëndësia e temës, por nuk përdoren nga klientët tuaj të mundshëm. Këtu ju rekomandojmë, përjashtoni këto terma kërkimi dhe shmangni ato në këtë mënyrë, se norma e fryrjes rritet. Ne rekomandojmë gjithashtu përjashtimin e fjalëve kyçe në formacionin kryesor nga konkurrentët tuaj, sepse një renditje në faqen e parë të SERP-ve me këto terma nuk është e mundur. Pra është e vërtetë, gjeni fjalë kyçe të përsosura për JU, për t'i futur në mënyrë optimale në përmbajtje dhe lakime, si dhe duke përdorur fjalë kyçe me bisht të gjatë.

  fakti eshte qe: Vetëm nëse vizitorët në faqen tuaj të internetit gjejnë ofertën e supozuar, Kohëzgjatja e qëndrimit rritet dhe ju nuk përfitoni vetëm nga trafiku, por edhe nga rritja e shitjeve dhe rekomandimeve. Në thelb, ka degë atipike, te "ekzotike" dhe termat e kërkimit që nuk gjenden në kërkimin e grupit të synuar nuk janë në rendin e ditës në SEO profesionale. I njëjti trajtim vlen edhe për fjalë kyçe, me të cilat nuk mund të renditesh në krye për arsye të tjera.

  Optimizimi i fjalëve kyçe të kërkimit ONMA për TOP-in tuaj 10 Renditja

  Me skautin ONMA nuk merrni asnjë premtim. Ne ju garantojmë një renditje në faqen e parë dhe në të parën 10 Rezultatet e SERP-ve. Fjalë kyçe optimale në variacione dhe kombinime të ndryshme janë thelbësore për këtë.

  Nëse na e besoni kërkesën tuaj, ne ju sjellim përpara konkurrencës dhe marrim të gjitha masat për optimizimin e fjalëve kyçe. Pas përfundimit të SEO, ne mbajmë renditjen- dhe forca e klikimit të fjalëve kyçe individuale me një shikim - me monitorim të plotë të shërbimit!

  ------------

  1. |

  Ne faqe - Për të shënuar

  Shënimi ka një rëndësi të madhe në optimizimin e faqes suaj të internetit. Ka fusha dhe mundësi të ndryshme, të cilat i shënoni dhe në përputhje me rrethanat për google dhe / ose etiketoni atë për vizitorët tuaj. Shenjat më të rëndësishme janë elementet HTML siç janë etiketat alt, Informacione meta dhe ndoshta tekst të theksuar për fjalë kyçe të rëndësishme. Ju gjithashtu duhet të shënoni lidhjet dhe ose t'i nënvizoni ato ose t'i tregoni ato me një ndryshim në ngjyrë në krahasim me pjesën tjetër të përmbajtjes.

  Çfarë duhet të theksohet në faqen tuaj të internetit?

  Gjithçka duhet të shënohet, çfarë dëshironi të bëni të lexueshme nga makina. Titujt dhe etiketat, atribut, harta e faqes dhe lidhjet janë të shënuara. Në këto raste, shënimi nuk bëhet në FrontPage, por në kodin burimor të faqes suaj të internetit. Ndryshe është me fjalë kyçe, të cilat mund t'i shënosh me shkronja të zeza ose të pjerrëta dhe kështu t'i nxjerrësh në plan të parë.

  FrontPage mund të shënohet këtu, meqenëse kodet përkatëse krijohen në sfond dhe shënohen në pozicionin e duhur në kodin burimor. Është thelbësisht e rëndësishme, që të vazhdoni me shënjimin me kompetencë OSE komisiononi një agjenci SEO me përvojë shumëvjeçare. Gabimet më të vogla krijojnë probleme më të mëdha dhe mund të çojnë në to, që faqja juaj e internetit ose shfaqet gabimisht ose nuk lexohet nga robotët.

  Kodet për zvarritësin - Garancia juaj për statusin e indeksimit dhe renditjes

  Vetëm fjalët kyçe të theksuara dhe titujt e shënuar si të tillë janë të rëndësishëm për vizitorët tuaj. Shumë më tepër shenja ndodhin në sfond si pjesë e SEO dhe përdoren vetëm për këtë qëllim, për të rritur lexueshmërinë për robotët dhe në këtë mënyrë të mundësojë indeksimin në renditjen më të lartë. Me kode perfekte nga programimi profesional, ju mund ta renditni faqen tuaj të internetit në faqen e parë të SERP-ve dhe kështu në zonën më të rëndësishme të rezultateve të kërkimit..

  Rreziqet e programimit jo të duhur të shenjave janë të mëdha. Për shembull, nëse theksoni plotësisht gabim, kjo mund të çojë në mungesë të indeksimit ose në një ndëshkim nga Google. Shenjat e dukshme të kontrollit dhe karakteret e tjera speciale paraqesin një rrezik të mëtejshëm në FrontPage, të cilat me SEO profesionale janë të dukshme vetëm në kodin burimor dhe jo në paraqitjen e faqes tuaj.

  Si shënohet dhe pse shenjat nuk duhet të mungojnë?

  Shënimi zakonisht bëhet në HTML. Përveç fushave më të rëndësishme me kërkesat e etiketimit të listuara tashmë, udhëzimet tuaja individuale duhet të përfshihen gjithashtu, që dëshironi të caktoni në lidhje me lidhjet dhe nënfaqet. Index dhe NoIndex, Follow dhe NoFollow janë elementë, e cila nuk duhet të mungojë në një notim të mirë në SEO. Ata tregojnë zvarritësin, ku të indeksoni dhe ndiqni. Në të njëjtën kohë, me shënimin e kundërt arrihet përjashtimi i dokumenteve, ku nuk dëshironi të ndiqni apo indeksoheni.

  Shenjat identifikuese sjellin strukturën në faqe. Edhe nëse kodet nuk janë të dukshme në FrontPage, struktura shfaqet drejtpërdrejt në paraqitjen e faqes suaj të internetit. Struktura aktuale zë vend në tekstin burimor të faqes suaj dhe kërkon një nivel të lartë ekspertize, aty vetem i duhuri - dhe shënimi në përputhje me direktivat arrin vërtet efektin e dëshiruar. Edhe nëse, për shembull, etiketat meta ose atributet alt nuk shfaqen si faktorë renditjeje të shpallura publikisht në Google, megjithatë ato janë të rëndësishme dhe do të jenë - siç e dimë nga përvoja, përfshirë në vendosjen e motorit të kërkimit.

  Skauti ONMA i optimizuar me shenja dhe elementë të rëndësishëm!

  Termi markim ka kuptime të ndryshme në SEO. Ato mund të përdoren për një shënim të dukshëm të lidhjeve, Fjalë kyçe ose zona të theksuara posaçërisht janë të disponueshme. Përndryshe, shënimi mund të krijohet posaçërisht për Google Bots dhe të mbetet i fshehur nga syri i njeriut.

  Profesionistët tanë i dinë të gjitha shenjat e rëndësishme dhe mund t'ju ndihmojnë me këshilla, si dhe me një SEO gjithëpërfshirëse, për t'u indeksuar dhe renditur menjëherë në një pozicion kryesor në motorin e kërkimit. Elementet e shënuar në të gjithë diversitetin e tyre janë kritere të rëndësishme dhe për rrjedhojë faktorë thelbësorë për suksesin tuaj.

  -------------

  1. |

  Ne faqe - Lidhja e brendshme

  Ndërtimi organik i lidhjeve është një qëllim i rëndësishëm i optimizimit të motorëve të kërkimit. Lidhjet e brendshme janë një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar thellësi në faqen tuaj të internetit dhe për t'u kujdesur për të, se jo vetëm faqja kryesore, por edhe nën-faqet një shans për një top 10 Kanë renditje. Për të arritur këtë qëllim, lidhjet duhet të bëhen mbi baza të brendshme me kujdesin dhe kompetencën më të madhe.

  Lidhjet e brendshme kujdesen për "thellesi" dhe renditje më të mirë

  Lidhjet që çojnë në faqen tuaj të internetit quhen backlinks. Nga ana tjetër, lidhjet e brendshme krijohen direkt në faqen tuaj kryesore. Përmes lidhjeve midis faqeve tuaja, mund ta marrë zvarritësin nga google & Co. a "Pamja e përgjithshme" bëjnë dhe do të njohin strukturën e mirë të lidhjes. E rëndësishme është sigurisht, që të gjitha lidhjet e brendshme janë të sakta teknikisht dhe nga përmbajtja.

  Lidhjet e referuara si hiperlidhje kërkojnë një bazë në faqen origjinale. Kjo mund të jetë një fjalë kyçe, për shembull, por edhe një tekst ankorues me rëndësi tematike për informacionin e mëtejshëm. Lidhjet nuk janë ideale për profilin tuaj të lidhjes, FrontPage është i dukshëm dhe për këtë arsye nuk është bërë mirë. Kjo praktikë SEO përdoret më së miri në zbulimin e informacionit shtesë ose informacionit specifik, bëri tekstin origjinal të ofertave të përshtatshme. Google vlerëson këtë lloj lidhjeje dhe vendos faqet e internetit me një strukturë të brendshme të krijuar lidhjesh në renditjen më të lartë.

  Shmangni gabimet me lidhjet e brendshme - optimizimi profesional i motorëve të kërkimit

  Lidhja në faqen tuaj dhe lidhja e faqeve individuale me njëra-tjetrën nuk mund të jetë shkencë raketash. Disa operatorë të faqeve të internetit mendojnë kështu, të cilët, megjithatë, nuk kanë pasur ende ndonjë përvojë reale me SEO. Sepse ndërtimi i një serioze, Struktura e lidhjes aktuale dhe kuptimplote brenda një domeni nuk është aq e lehtë. Shkalla e gabimit është e lartë, pavarësisht nëse i referoheni zonës teknike apo optike.

  Nuk punon, Lidhjet e brendshme të keqdrejtuara ose ato që nuk përputhen fare me temën njihen nga Google dhe mund të çojnë në një ulje të pozicionit tuaj në SERP. Ajo që duket e lehtë në shikim të parë, është në realitet një masë komplekse në optimizimin e faqeve të internetit për motorët e kërkimit. Prandaj, duhet t'i jepni përparësi shërbimeve profesionale dhe ta vendosni strukturën e brendshme të lidhjes në duar me përvojë.

  Përfitimet për përdoruesit & për motorët e kërkimit

  Hiperlidhjet sugjerojnë lidhjen tematike të të gjitha faqeve të një domeni me botin. Algoritmi bëhet i qartë në bazë të shpeshtësisë së një referimi në një nënfaqe specifike, se është një faqe veçanërisht e rëndësishme. E njëjta gjë vlen edhe për fjalët kyçe, prej të cilave termat më të rëndësishëm të kërkimit vendosen më shpesh me një lidhje sesa fjalët kyçe me më pak klikime. Kjo rezulton në përfitim për motorët e kërkimit - në thjeshtimin e proceseve të zvarritjes dhe indeksimit që rezulton.

  Por vizitorët tuaj përfitojnë gjithashtu nga një strukturë e mirë-konsideruar lidhjesh e brendshme. Ju hapni një temë, që mund të futeni më thellë në një nënfaqe përmes një hiperlidhjeje. Meqenëse kjo lidhje e brendshme është shënuar në rastin më të mirë dhe nënfaqja hapet në një dritare të re, vizitori juaj nuk e humbet fillin proverbial, por më tepër tërheq vlerën e vërtetë të shtuar nga ndërtimi i lidhjes suaj. Kjo duket nga shumë shembuj, se lidhja e brendshme është më e rëndësishme dhe më ndikuese në renditje sesa formimi i lidhjeve të jashtme. Pra, kur bëhet fjalë për të vendosur midis hiperlidhjeve dhe lidhjeve, gjithmonë duhet të preferoni të parën.

  Skauti ONMA ndërton strukturën tuaj të lidhjes me cilësi të lartë

  Ju dëshironi lidhje të përsosura midis nënfaqeve tuaja? Pastaj duhet të futeni në ndërtimin e lidhjeve, një kriter thelbësor renditjeje dhe një fushë e rëndësishme në SEO për t'u mbështetur te lideri i tregut. Me zbuluesin ONMA struktura juaj e lidhjes merr thellësi dhe ju keni sigurinë, që si robotët ashtu edhe vizitorët tuaj janë të bindur për performancën tonë dhe efektin e thellësisë që rezulton.

  saktësi, Logjika dhe niveli i lartë i njohurive përbëjnë bazën e lidhjeve tona të brendshme. Skauti i ONMA ju nxjerr në pah!

  ---------------

  1. |

  Ne faqe - Lidhjet

  Ndërtimi i lidhjeve, Pra, ndërtimi i një strukture optimale lidhjeje që rrit shikueshmërinë tuaj është një detyrë e rëndësishme e optimizuesit tuaj të motorit të kërkimit. Këtu nuk përfshihen ato të jashtme, Lidhje që të çojnë nga faqet e tjera të internetit, por përqendrohuni te hiperlidhjet në faqen tuaj të internetit. Si pjesë e OnPage SEO, lidhjet përfshihen në çdo strategji të mirë dhe e sigurojnë atë, që dokumentet dhe nën-faqet tuaja të përfshira në faqen e internetit të arrijnë shikueshmëri më të madhe dhe më shumë thellësi përmes referencave të ndërsjella.

  Çfarë duhet të kërkoni në lidhjet në faqen tuaj të internetit

  Çdo lidhje duhet të çojë në informacione të rëndësishme për temën. Nëse lidhja krijon vlerë të shtuar për përdoruesin, sepse, për shembull, merr një temë që është diskutuar më intensivisht, ju keni pastruar një pengesë të rëndësishme në SEO. Një integrim i natyrshëm në përmbajtje është thelbësor dhe lidhjet duhet të shpërndahen në mënyrë të arsyeshme brenda një teksti dhe pa dyshim për SPAM. Nuk ja vlen, për të punuar dhe për të marrë referenca shtesë, se më shumë lidhje çojnë automatikisht në më shumë popullaritet të lidhjeve.

  Larg kësaj teme të rëndësishme, fokusi është në optimizimin teknik të lidhjeve. Vetëm nëse lidhjet funksionojnë siç duhet, hapni një faqe të re ose janë të dizajnuara me një funksion prapa për hapje në të njëjtën dritare, i keni plotësuar kriteret e përdorshmërisë?. ONMA scout krijon lidhjet tuaja në faqen e internetit dhe i njeh të gjitha kërkesat, google & Co. në lidhjet në optimizimin e motorëve të kërkimit.

  Një spirancë si një dalje për çdo lidhje të brendshme

  Çdo lidhje ka nevojë për një destinacion DHE një pikënisje. Tani mund të lidhni në mënyrë të qartë nga fjalë kyçe, Në këtë rast, shfaqet shpejt një strukturë lidhjesh monotone dhe jo bindëse. Eshte me mire, nëse i përfshini lidhjet në mënyrë të natyrshme dhe në vend të fjalës kyçe zgjidhni një tekst ankorimi si pikënisje. E njëjta gjë vlen edhe këtu: Cilësia vjen para sasisë dhe rëndësia tematike luan një rol të rëndësishëm në renditjen tuaj.

  Lidhjet e optimizuara në mënyrë perfekte për motorët e kërkimit kanë një shënues, që vizitori e sheh menjëherë, pas të cilit tekst fshihet një lidhje. Përmes yndyrës- ose kursive dhe kodimit me ngjyra të lidhjeve që tashmë janë klikuar, ju mund të optimizoni strukturën e faqes suaj të internetit dhe të gjeneroni vlerë të shtuar reale.

  Pse struktura e lidhjes Google & Co. i bindur

  Lidhjet me cilësi të lartë pasqyrojnë cilësinë e faqes suaj të internetit. Prandaj, ato peshohen shumë nga robotët e motorëve të kërkimit dhe klasifikohen si kritere të rëndësishme të renditjes. Nëse testi i algoritmit tregon një strukturë të besueshme lidhjeje dhe përmbajtje të rëndësishme për temën, është ndër të parët në renditjen tuaj 10 Asgjë në rrugën e rezultateve. Me të meta, Lidhjet që nuk funksionojnë ose nuk çojnë askund, mund ta bëjnë shpejt të padukshme një faqe të vendosur në krye dhe ta zhvendosin atë në pozicionet më të ulëta.

  Lidhjet SEO kanë nevojë për etiketim me cilësi të lartë. Pranë lidhjes aktuale, që në rastin më të mirë tashmë flet dhe ndriçon, ju mund të vendosni një tekst lidhjeje me një atribut ALT. Vizitori e sheh këtë, kur ai lëviz miun mbi spirancë dhe mund të vendosë prej tij, nëse ai klikon lidhjen dhe e konsideron informacionin e mëtejshëm si të rëndësishëm. Kur lidhim dhe optimizojmë për ju, përfitoni nga njohuritë tona udhëheqëse në treg. Në faqen e internetit të zbulimit ONMA mund të merrni një përshtypje të parë të lidhjeve SEO me cilësi të lartë, si duhet të duket një strukturë e mirë lidhjeje.

  Renditja TOP TEN nga lideri i tregut ONMA scout përmes optimizimit të lidhjeve

  Ne optimizojmë lidhjet tuaja dhe japim rekomandime, cilat faqe i lidhim me njëra-tjetrën dhe i ndërtojmë njëra-tjetrën përmes lidhjeve. Nga renditja juaj në Google TOP 10 ju jeni vetëm një hap i vogël dhe disa lidhje cilësore larg. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë në detaje dhe të shpjegojmë rëndësinë e krijimit të lidhjeve për vendosjen e motorit tuaj të kërkimit.

  Me profesionistët tanë të skautëve ONMA, ju mund të bëni kompromise. Ne fokusohemi në gjërat thelbësore - mbi suksesin tuaj dhe lidhjet më të mira të SEO.

  ----------

  1. |

  Ne faqe - Aktualiteti

  Dihet, freskia e vetme e përmbajtjes përgjithmonë për një nga renditjet e lakmuara në faqen e parë të Google & Co. kujdeset. Është vërtetuar se të qenit i përditësuar është një faktor i rëndësishëm renditjeje në motorët e kërkimit dhe për këtë arsye është fokusi i optimizimit të faqes suaj të internetit.. Por nga duhet të merrni gjithmonë informacione dhe përmbajtje të reja?? E dimë, se aktualiteti i faqes kryesore nuk është i lehtë dhe për këtë arsye ne ju ofrojmë shërbimin tonë si agjenci SEO.

  Kohëzgjatja reale vs.. "thjesht përmbajtje të re

  Në thelb, ju duhet të dini, që të jesh i përditësuar si faktor renditjeje nuk do të thotë automatikisht, që ju duhet të shkruani përmbajtje të re çdo javë. Sepse rinovimi i vazhdueshëm i përmbajtjes nuk është një faktor renditjeje, edhe nëse prisni aktualitet pas kërkesës. Përmbajtja me gjelbërim të përhershëm mund të jetë gjithashtu krejt e re - pasi nuk e humb kurrë përmbajtjen informative dhe kuptimin e saj.

  Në cilat fusha përmbajtja e re shkruhet me të vërtetë rregullisht ose aktualiteti aktual është i rëndësishëm, varet nga faktorë të ndryshëm. Kur bëhet fjalë për aktualitetin e temës, Edhe një artikull i shkruar muaj më parë mund të jetë më i rëndësishëm sot se kurrë. Nga ana tjetër, kur bëhet fjalë për freskinë, përmbajtja e re është e domosdoshme dhe duhet të ketë veçori të caktuara.

  Përcaktimi i aktualitetit në lidhje me kriterin e renditjes

  Për Google, do të thotë të përditësuar, se tema në momentin e publikimit (dhe në momentin e zvarritjes për indeksim) eshte i fresket dhe i ri. Faktet identifikohen duke përdorur një algoritëm, i cili njeh tema të reja dhe aktuale dhe përdor kontrolle shumë të thjeshta si pjesë e programimit të tij. Data e publikimit dhe indeksimi i parë është i rëndësishëm.

  Kjo pasohet menjëherë nga intervalet e publikimeve dhe vlera e karakterit të lajmit të faqes në përgjithësi që mund të përcaktohet me të.. Sinjalet sociale janë shumë të rëndësishme, të cilat lindin kryesisht nga përmbajtja vërtet e përditësuar. Sigurisht që ka një ose dy kritere të tjera, të cilat janë programuar në algoritëm dhe përmbajtjen e freskët dhe realisht aktuale "perndjek" mund.

  Si roboti njeh dhe peshon përmbajtjen e freskët

  Nuk është sekret, se përmbajtja e re me rëndësi sezonale dhe aktualitet aktual renditet veçanërisht mirë. Por kjo nuk do të thotë, që absolutisht duhet të përdorni treguesin e lajmeve si një mjet SEO. Profesionistët tanë në ONMA scout e mbajnë përmbajtjen tuaj të freskët dhe për këtë arsye interesante në planin afatgjatë. Ndonjëherë janë detaje të vogla, që udhëheqin Google Bot në gjurmët dhe i japin faqes tuaj peshë të lartë - dhe kështu le të renditet në krye.

  Ju nuk keni nevojë të postoni X postime të reja në blog çdo javë, për të qenë në TOP 10 të renditet. Është shumë më e rëndësishme, që ju të ofroni përmbajtjen tuaj aktuale në cilësinë më të lartë dhe kështu një (mjaft afatgjatë) Krijo vlerë të shtuar për përdoruesin. Por është edhe fakt, që përditësimet e rregullta të faqes tuaj fillestare dhe të faqeve individuale ju japin përparësi në renditje. E dimë, sipas të cilave algoritme bot në google, njeh përmbajtje të freskëta DHE tematikisht me cilësi të lartë në Bing ose Yahoo!. Nëse nuk operoni një portal lajmesh dhe, për shembull, dëshironi ta mbani faqen e internetit të kompanisë suaj të përditësuar dhe konkurruese, Një këshillë e vogël në javë mund të jetë e mjaftueshme për freskinë e përmbajtjes.

  Gjithmonë i përditësuar me skautin ONMA - një frymë e ajrit të pastër në SEO tuaj

  Ne e mbajmë faqen tuaj të freskët! Nëse mund të optimizoni nëpërmjet ONMA scout, Faqja juaj kryesore shkëlqen në një maskë moderne dhe gjithmonë të përditësuar. Mund të përshtateni në një nga pozicionet e renditjes kryesore dhe të jeni të sigurt, që agjencia jonë do t'ju sjellë në drejtimin e tregut në degën tuaj. SEO-ja e duhur, rishikimi i përmbajtjes individuale dhe idetë e reja për faqen tuaj kryesore rrisin peshën tuaj në SERP.

  Ne gjithashtu do të jemi të lumtur t'ju shpjegojmë, pse nuk duhet të bëni pa përmbajtje me gjelbërim të përhershëm dhe rrjedhimisht gjithmonë të vlefshme në favor të të qenit të përditësuar. SEO e përmbajtjes është një çështje profesionale, sepse kërkesat janë të larta.

  -------------

  1. |

  Ne faqe - strukturën (H1, H2, H3 etj.)

  Është një ligj i pashkruar në agjencitë me reputacion të optimizimit të motorëve të kërkimit: Struktura e titujve sipas rëndësisë së tyre. H1 përfaqëson titullin me hierarkinë më të lartë, ndërsa H6 është titulli më pak i rëndësishëm. Pra nuk mjafton, thjesht caktoni titujt dhe ndani optikisht përmbajtjen. Hierarkia është një pjesë e rëndësishme e optimizimit në faqen e internetit dhe është një kriter vendimtar për renditjen tuaj në SERP.

  Hierarkia e titullit të duhur si një faktor renditjeje

  Peshimi i përmbajtjes në një faqe interneti kryhet nga Google dhe motorë të tjerë kërkimi duke përdorur një algoritëm. Në këtë mënyrë jepet informacion për rëndësinë e përmbajtjes përkatëse dhe rrjedhimisht për rëndësinë për grupin e synuar, bazuar në fjalën kyçe të futur, krijuar. Çdo specialist SEO thekson, që vetëm një titull H1 mund të caktohet për dokument.

  Në këtë titull, duhet të përdoret fjala kyçe DHE duhet të jetë e drejtë në fillim. Përveç strukturimit për zvarritësin, përmbajtja juaj sigurisht që duhet të strukturohet edhe për vizitorët tuaj. Formatimi HTML i kodit burimor nuk është i dukshëm për përdoruesin, Por efekti i formatit siguron një strukturë të lartë me përmbajtje të ndarë sipas titujve.

  Pse është i nevojshëm formatimi HTML i titujve

  Nëse jeni në nënndarjen e seksioneve vetëm me rreshta bosh, Punoni me shkronja të theksuara ose të pjerrëta, përdoruesi mund të njohë një ndarje optike. Megjithatë, ky formatim mbetet për zvarritësin e motorit të kërkimit "e padukshme". Është ndryshe, kur titujt janë të formatuar në HTML dhe të strukturuar mirë. Ashtu si vëmendja e lexuesve në WWW, gjithashtu zvogëlon rëndësinë e informacionit gjatë një artikulli.

  Konkretisht, kjo do të thotë, se H1 nuk është vetëm kryefjala, por edhe mesazhi thelbësor i artikullit me pak fjalë. Nën H2 mesazhi i dytë më i rëndësishëm dhe nën H6 mesazhi "më pak e rëndësishme" Përcjell informacion. Ka një fjalë kyçe në çdo titull, Nëse është e mundur në fillim dhe në thelb përputhet me përmbajtjen e paragrafit të botuar më poshtë.

  Struktura e titujve për algoritmin e Google DHE vizitorin tuaj

  Gjatë programimit të titujve në HTML, disa gabime mund të ndodhin pa njohuritë e duhura. Zhvendosja në hierarki mund të parandalojë indeksimin në Google dhe të zvogëlojë ndjeshëm trafikun në faqen tuaj të internetit. Por shumë e gjatë, Titujt që janë shumë të shkurtër ose janë të strukturuar me karaktere të veçanta që mungojnë janë problematikë. Për shembull, nëse harroni një karakter të veçantë, Masat proporcionale të formatimit FrontPage janë të dallueshme dhe tregojnë programim të pasaktë HTML.

  Struktura optimale dhe vendosja e një hierarkie të lartë është çështje e ekspertëve. Profesionistët tanë në ONMA scout tregojnë shumë kujdes në zhvillimin dhe formatimin e titujve tuaj. Me strukturën tonë në HTML, mund të mbështeteni në një renditje në faqen e parë të SERP-ve dhe të jeni të sigurt, se jo vetëm skica, por edhe konteksti i titullit dhe artikullit përshtatet. Merimangat e motorëve të kërkimit vlerësojnë optimizimin e cilësisë së lartë dhe vizitorët tuaj vlerësojnë strukturën, i cili në shikim të parë është projektuar të jetë transparent dhe i qartë.

  Skauti ONMA sjell strukturë në përmbajtjen tuaj me SEO profesionale!

  Ju jeni të interesuar për një cilësi të lartë, Motorë kërkimi- dhe strukturë miqësore për përdoruesit e titujve? E mira nuk është mjaft e mirë për ju, ju dëshironi përsosmëri dhe një renditje në lidershipin e tregut? Atëherë ju këshillojmë të zbërtheni titujt nga skautët e ONMA. Sipas thellësisë së informacionit dhe kuptimit të përmbajtjes, ne i strukturojmë titujt tuaj nga H1 në H6 dhe i formatojmë ato në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve të Google dhe njohurive praktike.

  Gjëja më e rëndësishme është në fillim. Një konsultim jo i detyrueshëm me skautin e ONMA - Për liderin e tregut në SEO, ju zgjidhni automatikisht optimizimin e motorit të kërkimit me cilësi të lartë me tituj, të cilat tërheqin vëmendjen me strukturën e tyre perfekte.

  --------------

  1. |

  Ne faqe - Përmbajtje multimediale

  Çfarë do të ishte një faqe interneti pa foto, Grafika ose video për të liruar dhe mbështetur përmbajtjen? Përmbajtja multimediale është një faktor thelbësor suksesi në epokën dixhitale. Kjo një foto më shumë se 1000 Fjalët thonë, është një thënie e njohur. Por kjo nuk është një metaforë, por një pikë thelbësore në SEO. Në mënyrë që paraqitjet tuaja vizuale të shfaqen dhe të shfaqen saktë në të gjitha pajisjet fundore, është i nevojshëm një optimizim profesional DHE etiketim i imazheve të lëvizshme ose statike.

  Imazhet dhe videot kanë nevojë për optimizim të motorit të kërkimit me cilësi të lartë

  Një fotografi me rezolucion të lartë ose një video e regjistruar në mënyrë profesionale hedh themelin. Kërkesat për një majë 10 Renditjet në kërkimin e imazheve në Google ose në renditjen e përmbajtjes së videos janë të larta dhe vështirë se mund të menaxhohen pa ekspertizën teknike përkatëse. Me përmbajtjen vizuale ju rritni të kuptuarit e përmbajtjes komplekse, lironi tekstin në mënyrë optike dhe siguroni një bazë të rëndësishme për shpërndarjen tuaj me shtrirje të lartë në mediat sociale. Pëlqimet & Ndjekësit janë komentet e reja, të cilat ofrojnë sinjale dhe lidhje të vlefshme për vendosjen e motorit tuaj të kërkimit.

  SEO për përmbajtje multimediale kryhet në fushën teknike dhe grafike. Qëllimi i optimizimit është, një kohë e shkurtër karikimi, Merrni një ekran të qetë dhe më shumë vëmendje duke e futur në vendin e duhur. Titrat e imazheve me një fjalë kyçe konteksti si një atribut alt e bëjnë zvarritjen më të lehtë për robotët dhe për këtë arsye janë një faktor i rëndësishëm në optimizimin e videove dhe imazheve në motorët e kërkimit.

  Përmbajtja multimediale ka potencialin për të rritur pozicionin e saj të renditjes

  Përmbajtja është mbret. Në kohët e Facebook & Co. fokusi është zhvendosur te përmbajtja dhe ka tendencë të vazhdueshme drejt paraqitjeve pikturale. Është një fakt, që imazhet dhe videot gjenerojnë lidhje prapa me cilësi të lartë dhe sigurojnë një rritje të ndjeshme të dukshmërisë. Ndër TOP 10 në Google & Co. ju mund të gjeni vetëm faqet e internetit, të cilët punojnë me përmbajtje multimediale në optimizimin profesional.

  Google nuk mund të bëjë fotografi "Shiko". Të paktën jo në atë kontekst, si e imagjinoni duke parë. Atributi Alt është një pajisje e rëndësishme stilistike në SEO për prezantime multimediale. Këtu përshkruhet shumë shkurt në tekstin burimor të imazhit ose videos, për çfarë bëhet fjalë. Kush tani përdor ende fjalën kyçe me rëndësinë më të madhe, i siguron zvarritësit informacione të rëndësishme për peshimin dhe krijon një bazë për një renditje më të lartë në renditje.

  Faktorët teknikë dhe optikë në foto- dhe optimizimin e filmit

  SEO për përmbajtjen multimediale kryhet në fushën teknike dhe në paraqitjen vizuale. Optimizimi teknik përfshin madhësinë dhe rezolucionin e duhur, një format që është i vlefshëm në të gjithë shfletuesit dhe orientimi drejt një kohe ngarkimi më të vogël se 3 Sekonda a. Duhet të jetë i mundur shfaqja e përmbajtjes në pajisje me madhësi të ndryshme të ekranit pa gabime dhe pa ndonjë humbje të cilësisë.

  SEO optike ka të bëjë veçanërisht me këtë, për të gjetur vendin e përsosur për përmbajtjen tuaj multimediale dhe sigurisht për të përfshirë imazhin ose videon në dokumentin tuaj. Në praktikë tregon, që një sfond neutral promovon vëmendjen e përdoruesit dhe ka një efekt përkatës pozitiv në shkallën e klikimeve dhe sinjalet që rezultojnë për Google & Co. ndikim.

  I pozicionuar mirë për multimedia? Optimizuar në saktësi me skautin ONMA!

  Edhe nëse telefonat inteligjentë modernë bëjnë fotografitë TOP sot dhe me sa duket zëvendësojnë kamerat profesionale, ne ju këshillojmë fuqimisht që të mos kontribuoni vetë në krijimin dhe zbatimin e përmbajtjes multimediale. Me mundësitë e teknologjisë, kërkesat e target grupit tuaj janë rritur, në mënyrë që pritshmëritë sot të shkojnë drejt cilësisë së studios. Një problem tjetër lind nga etiketimi, përmes të cilit ju siguroni lexueshmërinë e makinës dhe mundësoni indeksimin.

  Kur bëhet fjalë për renditjen tuaj, duhet t'u besoni drejtuesve të tregut! Ju mund ta shihni nga shembulli ynë, sa mirë renditen fotografitë dhe videot, nëse ato janë të optimizuara profesionalisht dhe saktë.

  ------------

  1. |

  Ne faqe - Fjalë kyçe LSI

  Me fjalë kyçe LSI (Fjalë kyçe të indeksimit semantik të fshehtë) rrisni dukshmërinë tuaj në SERP dhe bëni më të lehtë për zvarritësin e Google të caktojë faqen tuaj të internetit në një temë. Por cila është fjala kyçe LSI dhe në çfarë mase përdorimi i saj e mbështet renditjen tuaj?? Fjala kyçe LSI është një term kërkimi, që lidhet me fjalën tuaj kryesore dhe e përfaqëson atë në një modifikim semantik.

  Fjalë kyçe LSI rrisin shpërndarjen e përmbajtjes në fushën tuaj lëndore

  Në parim, motori i kërkimit funksionon sipas konceptit, që një përdorues fut një term kërkimi dhe të gjitha faqet e internetit që përputhen me fjalën kyçe shfaqen në rend zbritës të rëndësisë. Por prej disa kohësh, gjithnjë e më shumë motorë kërkimi kanë përdorur një metodë të re. Termat e kërkimit të zbatuara në ndryshueshmëri, bazuar në fjalën tuaj kryesore, përmirësoni ndjeshëm renditjen tuaj, sepse faqja juaj e internetit shfaqet në SERP edhe pa një hyrje specifike dhe të saktë të fjalës kryesore.

  Përdorimi profesional i fjalëve kyçe LSI do ta bëjë faqen tuaj më të përshtatshme për motorët e kërkimit. Gjetshmëria juaj rritet ndjeshëm, nëse dokumenti juaj nuk shfaqet vetëm në SERP kur futni saktë një term kërkimi që keni optimizuar. Cilat fjalë kyçe LSI janë të rëndësishme dhe të suksesshme për ju, e zbulojmë me analiza me ndihmën e mjeteve novatore.

  Renditja më e lartë nga ato të lidhura - termat me rëndësi tematike

  Termi Fjalë kyçe LSI nuk qëndron për fjalë kyçe dytësore në fushën tuaj të lëndës. Në këtë strategji optimizimi mund të përdoren vetëm termat që lidhen me termin kryesor dhe të modifikuar në formë semantike. Nuk është e pazakontë që drejtshkrimi i përhapur i gabuar i një fjale kyçe të përdoret në këtë fushë. Megjithatë, ne këshillojmë kundër kësaj praktike në favor të cilësisë dhe vlerës së shtuar të faqes suaj të internetit.

  Me mjetet tona të analizës të zgjedhura me kujdes, ne gjejmë të gjithë termat e lidhur semantikisht me fjalën tuaj më të rëndësishme dhe kryejmë optimizimin sipas kritereve për fjalë kyçe LSI dhe zbatimit të tyre në përmbajtje.. Sa më shumë të hulumtohen dhe analizohen paraprakisht, aq më mirë renditeni në TOP me fjalë kyçe LSI 10 në Google dhe në motorët alternative të kërkimit. Profesionistët tanë nuk mund ta gjejnë atë vetëm përmes fuqisë së mendimeve të tyre "fjalë që përputhen". Por ne i dimë mjetet, me të cilat ne përcaktojmë fjalët kyçe optimale LSI për ju dhe i zbatojmë ato në përmbajtjen tuaj në faqen e internetit si pjesë e SEO.

  Fjalë kyçe LSI duhet të krijohen si një koleksion në SEO

  Është më mirë të krijoni fjalë kyçe LSI si një koleksion. Kjo do të thotë, që përdorni mjetin e analizës për të përcaktuar dhe renditur të gjitha termat e lidhura dhe të modifikuara të kërkimit për fjalën tuaj kryesore. Mjeti rendit të gjitha fjalët kyçe të rekomanduara, kështu që ju nuk përdorni fjalë kyçe LSI "shpik" ose duhet të përcaktojë përmes diskutimit të vetëm. Nuk është e nevojshme të krijohet një drejtori e veçantë në kodin burimor. Sidoqoftë, ajo promovon suksesin, nëse optimizoni termat e motorit të kërkimit që gjenden në analiza dhe i ruani ato në një etiketë fjalë kyçe.

  Ne ju rekomandojmë, kryeni kërkimin në terren dhe përgatitjen e një koleksioni ekspertësh dhe optimizoni përmbajtjen tuaj me të gjitha fjalët kyçe të rëndësishme LSI. Një këshillë: Përmes kësaj nga Google & Co. Ju mund të përjashtoni metodën e vlerësuar të SEO, që po përdorni fjalën kyçe SPAM "optimizoni" dhe në këtë mënyrë përjashtoni indeksimin ose uljen e një faqeje interneti ekzistuese në renditje.

  Skaut i ONMA-s - Kontakti juaj për optimizimin e motorit të kërkimit me fjalë kyçe LSI

  Është një fakt, se fjalët kyçe LSI janë e ardhmja e SEO. Që atëherë, Google ka ndëshkuar fjalën kyçe SPAM, është dendësia shumë e lartë e fjalëve kyçe në Haupt- dhe termat e kërkimit të varur janë kundërproduktive. Me Optimizimin e fjalëve kyçe LSI u krijua një mundësi e re për renditjen tuaj në krye dhe një gjetshmëri më e lartë e faqes në internet..

  Pa përvojën e duhur, Njohja e SEO në bazën e saj dhe zbatimi i një agjencie me përvojë, duke punuar me fjalë kyçe LSI është problematike. Gjëja më e mirë për të bërë është të merrni një ofertë nga lideri i tregut ONMA scout.

  -------

  1. |

  Ne faqe - Tekste të gjata

  Për një kohë të gjatë 300 Fjalët si maksimumi për një tekst SEO, që plotëson kriteret për një renditje në krye dhe rrit ndjeshëm shikueshmërinë tuaj. Nuk ka asnjë parazgjedhje për gjatësinë e tekstit, në mënyrë që të mos i klasifikoni tekstet e gjata si kufizuese të ndërgjegjësimit tuaj dhe për rrjedhojë t'i përjashtoni ato. Përmbajtja është e rëndësishme, që frymëzon grupin e synuar dhe kështu siguron shumë klikime dhe rekomandime. Formatimi është po aq i rëndësishëm, me anë të të cilave tekste më të shkurtra dhe të gjata mund të bëhen të lexueshme me makinë dhe për syrin e njeriut.

  Sa kohë është një tekst i mirë SEO?

  Fillimisht "perfekte" Teksti SEO ishte në mes 200 dhe 300 Fjalë të gjata dhe ka të gjitha fjalët kyçe që ju nevojiten. Fatkeqësisht, kjo shpesh shkonte në favor të vlerës së shtuar. Një artikull relativisht i shkurtër me fjalë kyçe të shumta dhe përsëritje të përsëritur të termave më të rëndësishëm të kërkimit është i lexueshëm nga makina, perceptohet nga vizitorët e faqes suaj të internetit si jo shumë informuese.

  Ju patjetër që mund të zgjidhni tekste të gjata, nëse rrjedha e leximit është e drejtë dhe ju publikoni mjaft fakte interesante në fushën tuaj lëndore. Një tekst i gjatë mund të jetë edhe një avantazh, sepse me të vërtetë informon dhe, krahasuar me një version të shkurtër, jep më shumë hapësirë ​​për të gjitha termat e rëndësishëm të kërkimit dhe sinonimet e tyre. Është e rëndësishme këtu, që të siguroni një rrjedhë të mirë leximi dhe t'i siguroni vizitorit në faqen tuaj të gjithë informacionin thelbësor. Nëse lejoni ONMA scout të bëjë SEO tuaj për tekste të gjata, ne ju bindim me kontribute cilësore dhe magjepsëse për kohëzgjatjen maksimale të qëndrimit.

  300 Fjalët - vlerë e shtuar e mjaftueshme për përdoruesin?

  Sigurisht që edhe dikush mundet 300 Fjalët e tekstit të gjatë kanë përmbajtjen e nevojshme të informacionit dhe cilësinë që është kaq e rëndësishme për indeksimin e Google dhe renditjen tuaj. Por numri i fjalëve shpesh nuk është i mjaftueshëm, veçanërisht me tema komplekse, në mënyrë që të mund të jepni informacion vetëm me një tekst të gjatë dhe të mos keni nevojë të shkëputeni në mes të përmbajtjes. Konsideroni vlerën e shtuar për vizitorët tuaj si thelbësore, ndërsa ju neglizhoni gjatësinë aktuale të tekstit dhe mund të shkëputeni nga informacioni tradicional në lidhje me gjatësinë optimale të tekstit SEO.

  Ne kemi optimizuar përmbajtjen në emër të klientëve për shumë vite. Ne kemi shumë tekste të veçanta SEO, por edhe shumë udhëzues dhe postime në blog të optimizuar për motorët e kërkimit. Mund t'ju tregojmë nga përvoja, se jo gjatësia e tekstit, por cilësia e tekstit është e rëndësishme në faktorët e renditjes. Për të kontrolluar vlerën e shtuar, duhet të zgjidhni dy opsione të ndryshme.

  pse 1.500 Fjalët me vlerë të shtuar promovojnë renditjen e motorit tuaj të kërkimit

  Me tekste të gjata mund të siguroni një pozicion TOP në SERP. Si punon? Shumë lehtë! Ju shkruani gjerësisht, gjë që rrit kuptueshmërinë. Dhe ju shkruani me shumë fjalë kyçe, pa e zvogëluar lexueshmërinë. Vetëm këto dy pika janë thelbësore, nëse jeni në Google dhe Co. në maje 10 e rezultateve të kërkimit dhe dëshironi të udhëheqni konkurrencën në industrinë tuaj.

  Tekstet e gjata lirohen me pika, Nëntitujt dhe imazhet janë të rëndësishme. Vetëm nëse përdorni këto pajisje stilistike, nuk lind "Teksti-Wust" dhe mungesën e lexueshmërisë shoqëruese. Për një artikull të mirë, mund të jeni të sigurt 1.500 Fokusoni fjalët dhe jini të sigurt, që vëmendja e grupit tuaj të synuar të mbetet e pandryshuar nga fjalia e parë në të fundit me SEO të përsosur. Tani pyetja mbetet, pse një tekst i gjatë mund të jetë pozitiv për renditjen tuaj në SERP.

  Skaut i ONMA-s - Kontakti juaj për tekste të gjata DHE me cilësi të lartë

  Shumë lehtë: Ju nuk kurseni në informacion dhe nuk keni pse të ndaleni në mes të përmbajtjes për shkak të sasisë së fjalëve të arritura. Nëse është në një temë "ka më shumë për të thënë", ju rekomandojmë që të orientoheni drejt teksteve të gjata. Kur ne në ONMA scout krijojmë dhe optimizojmë tekste të gjata, Vendosja juaj TOP e motorit të kërkimit është e sigurt përmes cilësisë dhe SEO-së më të mirë.

  -------------

  1. |

  Ne faqe - Sasi të ngjashme

  Termi i ngjashëm është elastik. Kur do një e ngjashme, Postimi që është afërsisht i njëjtë me artikullin tuaj të sapo shkruar është klasifikuar si përmbajtje e kopjuar? Rreziku është aty dhe jo, siç mund të dyshoni në radhë të parë, vetëm nëse përmbajtja juaj është e ngjashme me faqet e tjera të internetit. Supozimi i Kopjimit & Skapi bëhet problematik.

  Ngjashmëria = përmbajtje e kopjuar? Rreziku është aty!

  Në thelb ekzistojnë dy variante, kur flitet për kontribute të ngjashme. Nga njëra anë, një ngjashmëri shumë e lartë me pasazhe identike mund të klasifikohet si përmbajtje e kopjuar dhe të ndëshkohet nga motorët e kërkimit.. Së dyti, ju gjithashtu keni mundësinë, nëpërmjet lidhjes me të ngjashme (ose më tej) Duke iu referuar postimeve në përmbajtjen tuaj. Nëse përdorni këtë strategji SEO, duhet t'i kushtoni vëmendje plotësimit dhe korrektësisë së etiketimit të kontributeve të tjera.

  Ballafaqimi me postime të ngjashme është një detyrë e përgjegjshme edhe për ekspertët me përvojë të SEO. Që të mos zhdukeni nga indeksi ose të pranoni një penallti, Çdo përmbajtje në faqet tuaja është në rrezik të ngjashmërisë (dhe rreziku i përmbajtjes së kopjuar) kontrolluar. Për këtë qëllim, ne në ONMA scout përdorim mjete të cilësisë së lartë me rezultate të besueshme.

  Si duhet të shënoni postime të ngjashme ose të njëjta

  Ndonjëherë referimi i një postimi të ngjashëm në një blog ose uebsajt tjetër mund të kursejë shumë kohë dhe përpjekje. Por si e trajtoni këtë opsion dhe nuk i referoheni, se konkurrenti juaj është i renditur dhe ju nuk merrni asgjë? Me etiketimin e duhur, lidhja e artikujve të lidhur dhe të shkruar në mënyrë të ngjashme mund të ketë edhe një efekt pozitiv.

  Një lidhje përjashton përmbajtjen e kopjuar, ndërsa një ndryshim i pastër i formulimit mund të çojë në një ngjashmëri shumë të madhe me të njëjtin pohim. Në renditjen e Google vetëm një është ndër TOP 10, postimi i të cilit indeksohet i pari dhe kështu (si rregull është) u shkrua gjithashtu i pari. Me një shenjë, për shembull si citat në lidhje me origjinën, Nuk duhet të keni frikë nga artikuj të ngjashëm dhe mund të përdorni avantazhet e tyre në optimizimin e motorëve të kërkimit.

  Si e njeh Google ngjashmërinë dhe si e trajton atë

  Nëse Google ju jep një dënim për "ngjashmëri" të imponuara, artikulli juaj dyshohet se ka përmbajtje të kopjuar. Vetëm përmbajtja unike ka një shans në renditje dhe është imun ndaj rreziqeve për t'u penalizuar ose refuzuar nga indeksimi. Për të identifikuar dublikatat ose ngjashmëritë duke iu referuar dublikave, Për shembull, Google përdor një algoritëm të besueshëm.

  Cilësia është çelësi. Ky nuk është rasti nëse ka ngjashmëri, sepse faqja e internetit nuk krijon ndonjë veçanti dhe për këtë arsye nuk është e rëndësishme për përdoruesit. Me SEO nga zbuluesi ONMA, Lideri i tregut në optimizimin e motorëve të kërkimit, ju mund të eliminoni ngjashmëritë e padëshiruara me faqet e internetit ose bloget konkurruese. Ne sigurojmë përmbajtje të freskët dhe unike, përveç nëse dëshironi referenca, të cilat thellojnë një temë që keni përmendur dhe krijohen me anë të një lidhjeje. Postime të ngjashme nuk janë gjithashtu një avantazh i renditjes brenda faqes tuaj. Allshtë edhe më e rëndësishme, për të optimizuar faqen e internetit me nënfaqe unike dhe për t'u fokusuar në faktorin e renditjes së përmbajtjes unike.

  Skaut i ONMA-s - Përmbajtje unike dhe programim i sigurt për postime të ngjashme

  Ju dëshironi të shmangni përmbajtje të ngjashme të padëshiruar dhe të përqendroheni në postimet unike? Atëherë ne jemi një ofrues shërbimi i besueshëm, programohet përmbajtja unike dhe mbi këtë bazë rruga drejt majës 10 Renditja e SERP-ve hap rrugën. Nëse një postim i ngjashëm ekziston tashmë, ju keni dy mundësi për të shmangur përmbajtjen e kopjuar.

  Ne i dimë truket në SEO të kapelave të bardha dhe ju ofrojmë një optimizim, me të cilat nuk duhet të prisni gjatë për një rritje të vendosjes në motorin e kërkimit. Besoni më të mirën, kur është fjala për suksesin tuaj.

  -----------

  1. |

  Ne faqe - ndajnë

  Ndarja është një term i përdorur në marketingun e mediave sociale. Duke pëlqyer dhe ndarë me miqtë, përmbajtja juaj përhapet si zjarri dhe dërgon sinjale të vlefshme për renditjen tuaj. Në optimizimin modern të motorëve të kërkimit dhe reklamimin e motorëve të kërkimit, aktiviteti juaj në mediat sociale luan një rol që nuk duhet nënvlerësuar. Me një profil në Facebook & Co. megjithatë ende nuk është bërë. Kështu që grupi juaj i synuar të ndajë dhe shpërndajë përmbajtjen tuaj, ju duhet të jeni aktiv dhe komunikues.

  Pëlqimet, Ndjekësi & Bashkë: Sinjalet Sociale dhe Faktori i Renditjes

  Mediat sociale janë një nënprodukt i dixhitalizimit. Ju mund të postoni dhe të jepni kontribute në kohë reale, se informacioni juaj shpërndahet gjerësisht në fraksione të sekondës. Por cili është ndryshimi?? Cilat postime ndahen veçanërisht shpesh dhe çfarë efekti ka ndarja në renditjen tuaj në SERP? fakti eshte qe, që ju duhet të optimizoni performancën tuaj përmes kontributeve multimediale.

  Imazhet dhe videot shpërndahen më shpesh dhe shpërndahen në këtë mënyrë në rrjetet sociale pa asnjë veprim nga ana juaj. Ju dëshironi një nga pozicionet e lakmuara në faqen e parë të rezultateve të kërkimit në Google përmes sinjaleve sociale & Co. arritur? Atëherë duhet të rezervoni SMM profesionale dhe të krijoni përmbajtje, të cilat praktikisht ndahen vetvetiu dhe sigurojnë ndërgjegjësimin tuaj në rritje. Me skautin e ONMA, pëlqimet dhe ndjekësit vijnë natyrshëm - përmes përmbajtjes, që janë unike dhe në fund interesante.

  Pse vizitorët ndajnë përmbajtjen tuaj

  Është një sekret i hapur, pse një postim u shpërnda në mënyrë aktive dhe një postim tjetër ishte praktik "anashkaloj" do. Sa më individuale dhe të jashtëzakonshme të jenë hyrjet dhe fotografitë tuaja në mediat sociale, sa më shumë njerëz të flasësh. Sigurisht që një like nuk është garanci për rritjen e shitjeve. Por ai është një shenjë, se ju keni ngjallur interes dhe keni emocionuar grupin tuaj të synuar. Numri i vizitorëve në faqen tuaj të internetit do të rritet automatikisht.

  Lidhjet gjithashtu, që lindin kur ndarja dhe ndjekja janë sinjale, të cilat njihen nga algoritmi i Google dhe përfshihen në renditjen tuaj. Krijohen lidhje natyrore, të cilat rezultojnë në një rrjet të madh për shkak të performancës së tyre dhe flasin për ju. Krijoni përmbajtje multimediale, të cilat shpesh do të ndahen dhe do të rrisin ndërgjegjësimin tuaj në këtë mënyrë. Ne do të jemi të lumtur t'ju tregojmë, çfarë ndahet dhe si përfitoni nga shpërndarja e përmbajtjes suaj.

  Ndarja është argëtuese - mbi te gjitha, nëse promovon vendosjen e motorit tuaj të kërkimit

  SEO Sociale është një faktor i dëshmuar thelbësor i renditjes dhe luan në të 200 kriteret përkatëse për Google luajnë një rol të madh. Duke shijuar rezultatin e ndarjes, Vizitorët e profilit tuaj janë të lumtur për përmbajtjen krijuese për të ndarë. Është një situatë fituese, disponohet vetëm në këtë formë në SEO sociale. Megjithatë, është e rëndësishme, që optimizimin e përmbajtjes multimediale dhe praninë tuaj në rrjetet sociale ta keni të kryer në mënyrë profesionale.

  Skauti ONMA i njeh sfidat në mediat sociale dhe i di, pse ndahet përmbajtja dhe pse publikimet e tjera nuk shihen. Dëshironi të promovoni renditjen tuaj dhe të jeni ndër liderët e tregut në vendosjen e motorëve të kërkimit?

  Optimizoni përmbajtjen ekskluzive për t'u ndarë me zbuluesin ONMA

  A mund t'i përgjigjeni po pyetjes së mësipërme?, ne rekomandojmë një konsultim jo të detyrueshëm në agjencinë tonë. Mit Know-how, Me përvojë dhe kompetencë shumëvjeçare, ne krijojmë dhe publikojmë përmbajtje, të cilat fitojnë pikë në SMM dhe ndahen në mënyrë aktive. Në optimizimin e motorëve të kërkimit, është përmbajtja që luan një rol kryesor, që përhapen gjerësisht dhe shpërndahen në rrjetet sociale.

  Kështu që ky efekt të ndodhë dhe rritja e ndërgjegjësimit tuaj nuk do të vonojë, vetëm ndihma e më të mirëve mund të jetë vërtet efektive. Ne ndajmë përvojën tonë me ju dhe gjenerojmë përmbajtje, që grupi juaj i synuar do ta ndajë me kënaqësi dhe shpesh.

  ----------

  1. |

  Ne faqe - Meta të dhënat e mediave sociale

  Në lidhje me faqen tuaj të internetit, ne ju kemi mbuluar rëndësinë e meta të dhënave, të njohura edhe si meta elementë dhe meta etiketa, tashmë të shpjeguara. Por pse programet e vogla me përmbajtje të rëndësishme në SMM luajnë një rol kaq të madh? Në Facebook & Co. varet nga formatimi i duhur. Për të gjeneruar lidhje të vlefshme dhe për të respektuar udhëzimet e rrjeteve sociale, ne rekomandojmë SEO me metadata si një masë jashtëzakonisht e rëndësishme për praninë tuaj në mediat sociale.

  Optimizimi i elementeve meta për lidhjet e mediave sociale

  Paraqitja e imazheve dhe postimeve në formë teksti në Facebook dhe rrjete të tjera sociale është në fakt e lehtë. Ekziston tashmë një strukturë e natyrshme, i cili funksionon në mënyrë të ngjashme me metadatat e vetë-programuara. Por problemi me formatimin e dhënë është fakti, se është një strukturë statike. Jo i përshtatshëm për të gjitha imazhet dhe kërkesat për shfaqje, Mund të jetë i nevojshëm optimizimi manual i meta të dhënave në mediat sociale.

  Ju mund të mbështeteni në kompetencën tuaj, ose a keni bërë SEO në mënyrë profesionale për meta elementët në rrjetet sociale. Në optimizimin e mediave sociale, kjo është ajo që ju shqetëson kryesisht, Gjeneroni lidhje dhe, mbi të, arrini një rritje të konsiderueshme të shtrirjes. Ne ju themi nga përvoja, se keni nevojë për një SEO gjithëpërfshirëse të meta të dhënave dhe nuk duhet të hiqni dorë nga ekzekutimi nga ekspertët. Edhe nëse jepni një lidhje në rrjetin social, ju nuk duhet të përqendroheni vetëm në përshtatjen e ngjyrave. Me optimizimin tuaj të meta-etiketave, ju mund të futni në mënyrë optimale lidhjen në përmbajtjen tuaj dhe të siguroni një pamje me cilësi të lartë të profilit të rrjetit tuaj.

  Dy opsione - një objektiv

  Varianti i parë ofrohet si masë në rrjetet sociale, me të cilën vështirë se duhet të bësh ndonjë gjë. Por kjo do të thotë, që ju i besoni bazave të SEO-së të rrjetit dhe mund ta bëni pa një optimizim eksplicit të motorit të kërkimit të meta të dhënave me një ndërgjegje të pastër. Pa optimizimin tuaj, përdoren fragmente, të cilat janë marrë nga faqja juaj e internetit sipas lidhjes. Kjo mundet, por nuk duhet të ketë kuptim.

  Nëse përdorni etiketat e grafikut të hapur të Facebook, një strukturë e caktuar e meta të dhënave është tashmë e paraprogramuar. Megjithatë, ne mendojmë se ka më shumë kuptim, për të optimizuar profesionalisht elementët e motorit të kërkimit dhe për të konfiguruar ekranin bazuar në kërkesat tuaja. Ne përdorim të ashtuquajturat mikroformat, në të cilin ne japim të gjitha udhëzimet për prezantimin dhe kemi dorë praktikisht të lirë me meta të dhënat në rrjetet sociale.

  Pse marketingu i mediave sociale nuk funksionon pa etiketa meta

  Meta elementët janë pjesë të vogla programimi, të cilat në mënyrë indirekte ju sjellin një renditje më të lartë. Edhe nëse Google nuk ofron ndonjë informacion zyrtar mbi ndikimin e optimizimit të meta të dhënave në rrjetet sociale në lidhje me vendosjen tuaj në motorin e kërkimit, e dimë, që një profil i gjallë i përbashkët me përmbajtje interesante dhe me cilësi të lartë ka një ndikim pozitiv në renditje.

  Etiketat janë udhëzime për zvarritësin, si duhet të vazhdojë me kontributin tuaj dhe si duhet ta shfaqë atë. titujt, Lidhjet dhe imazhet kanë nevojë për një strukturë, e cila, pavarësisht opsioneve të paraformatuara në Facebook & Co. nuk del vetvetiu. Kjo shkon paralelisht me heqjen dorë nga SEO për metadatat, se po jepni potencial të vlefshëm dhe kështu keni më pak ndikim në renditjen tuaj.

  Agjencia e optimizimit të motorëve të kërkimit ONMA zbulues: Metadata për praninë tuaj në mediat sociale

  Profesionistët tanë optimizojnë meta të dhënat tuaja të mediave sociale në përsosmëri dhe kujdesen për to, që çdo kontribut të paraqitet në mënyrë të përsosur në formë të shkruar ose pikture. Përfshirja e lidhjeve kërkon gjithashtu elementë meta, të cilat duhet të optimizohen sipas kërkesave tuaja. Përdoruesit në mediat sociale janë kritikë dhe kanë standarde shumë të larta. Me ONMA scout SEO ju tejkaloni të gjitha pritjet dhe renditeni në lidershipin e tregut.

  ------------

  1. |

  Ne faqe - Plani i postimit

  Një plan postimi është thelbësor për punën tuaj në rrjetet sociale. I njohur edhe si plani editorial, ky regjistrim përmban të gjitha hapat dhe intervalet për SMM-në tuaj. Nëse thjesht lëshoni një postim të rastësishëm, nuk mundesh vazo lulesh me praninë tënde në rrjetet sociale - dhe më e rëndësishmja, mos fitimi i klientëve të rinj. SMM sjell vlerë të lartë të shtuar dhe mund të rrisë në mënyrë të qëndrueshme renditjen tuaj. Është e rëndësishme këtu, që të ndiqni një plan të rreptë dhe të vendosni të kryeni rregullisht të gjitha punët në rrjetin social - ose bëjeni këtë nga një specialist.

  Çfarë është një plan postimi dhe si krijohet ai?

  Plani i postimit është praktikisht faza paraprake e konceptit dhe përmban gjithçka, çfarë lidhet me praninë dhe komunikimin tuaj në rrjetet sociale. Përbëhet nga gjashtë fusha të rëndësishme, Një tregues i kësaj është edhe plani, nëse bëni më shumë SEO, bëni një ndryshim ose thjesht vazhdoni me sukses në rritje. Njohuria dhe ekspertiza janë thelbësore për përpunimin.

  Sa shpesh, në çfarë kohe dhe në çfarë "gjuhe" ju duhet të postoni? Plani i postimit u përgjigjet këtyre pyetjeve, e cila bazohet në analizat e rezultateve aktuale dhe nuk është statike. Vlerësimi i rezultateve është më i rëndësishëm në SMM sesa në kanalet e tjera, sepse asgjë nuk lëviz aq shpejt sa rrjeti social.

  Nga koncepti tek planifikimi tek rregullsia

  Në fillim ekziston koncepti, në të cilin regjistrohen të gjitha detyrat dhe strategjitë. Pastaj krijoni një plan tematik, në të cilën ju listoni të gjitha fushat dhe temat e mundshme. Në mënyrë që të mos ketë pengesa tematike apo materiale të munguara në kohën e publikimit të planifikuar, tani ndjek orarin e postimeve.

  Ai përmban të dhënat që tashmë janë ruajtur, fotot e lidhura dhe lidhjet e planifikuara. Kur vendosni afate për prokurimin e materialeve që mungojnë, Posta juaj është e garantuar të arrijë në kohë DHE të plotë. Në rastin e kompanive më të mëdha ose kontraktimit të jashtëm, plani duhet të përfshijë gjithashtu transferimin e përgjegjësisë dhe të zbatohet saktësisht këtu.. Në fakt publikimi është i lehtë, nëse keni ndjekur planin dhe keni ndjekur të gjitha udhëzimet.

  Përgatitni përmbajtjen apo jo?[/2]

  Edhe midis agjencive me përvojë të SEO, nuk ka marrëveshje për këtë pikë. Sepse përmbajtja aktuale shpërndahet veçanërisht shpesh dhe kështu siguron në mënyrë optimale rritjen e renditjes tuaj, Ka shumë argumente kundër krijimit paraprak të tekstit. Megjithatë, nuk ka as garanci, që keni një brez krijues në ditën e publikimit ose që zgjoheni në mëngjes dhe keni një temë të nxehtë në sytë tuaj. Nëse ndiqni orarin e postimeve, ju tashmë keni disa tema në fokus dhe për këtë arsye mund të shkruani dhe përfundoni postimin përpara publikimit.

  Shpenzimi i lartë i kohës në SMM nuk mund të anashkalohet pa kontroll. Gjithnjë e më shumë kompani po kontraktojnë këtë detyrë dhe tashmë po hartojnë planin e postimeve nga një agjenci. Na jepni disa këshilla për përmbajtjen, për të cilat dëshironi të raportoni në rrjetet sociale në të ardhmen. Ne prodhojmë përmbajtjen ad hoc ose paraprakisht - Ashtu siç dëshironi dhe çfarë kërkon tema për aktualitetin e saj.

  Besoni në planin e përsosur të postimeve me zbuluesin ONMA

  Ekspertiza e mediave sociale është e gjitha dhe e gjitha për krijimin dhe zbatimin e planit të postimit. konsideroni atë, se postimi në vetvete nuk mjafton. Kur ne në ONMA skaut planifikojmë dhe veprojmë për ju, Ju kurseni shumë kohë dhe mund t'i përkushtoheni më intensivisht biznesit tuaj kryesor.

  SMM-ja juaj është në duart e liderëve të tregut, kështu që nuk duhet të prisni gjatë për rezultatin e dëshiruar. Edhe nëse doni të shkruani dhe publikoni më shpesh, ne ju ofrojmë shërbim të plotë në marketingun e mediave sociale - duke përfshirë planin tuaj personal të postimeve dhe rekomandimet tona nga profesionistët dhe përvojën shumëvjeçare.

  ------------

  1. |

  Ne faqe - Marketingu me E-Mail

  Marketingu me email ka qenë një nga praktikat më të rëndësishme dhe më të besueshme në marketingun online. Me kalimin e kohës, kjo strategji u bë gjithnjë e më pak e rëndësishme, një mendim. por realiteti duket ndryshe. Me email marketing ju mund të fitoni klientë të rinj dhe të mbani klientët ekzistues. Prandaj është e rëndësishme, që emailet tuaja të marketingut të jenë të optimizuara në mënyrë perfekte dhe të përshtatura për nevojat e klientit përkatës. Personalizimi është atu dhe përjashton, që emailet përfundojnë në dosjen SPAM dhe fshihen të palexuara.

  Marketingu me email ka mbaruar, ose?

  Disa SEOers janë ende të bindur sot për rëndësinë më të vogël të emaileve të marketingut. Ne e dimë më mirë, sepse ne e përdorim vetë këtë strategji dhe kemi suksese të mëdha në marketingun me email. Profesionistët tanë të skautëve ONMA arrijnë të njëjtin efekt për ju. Përveç marketingut të motorëve të kërkimit dhe marketingut të mediave sociale, marketingu me email përbën shtyllën e tretë të qëndrueshme në përzierjen tuaj të shëndetshme dhe të orientuar drejt suksesit të marketingut në internet..

  Nëse zgjidhni të bëni marketing profesional me email, pranimin e mesazhit nuk duhet ta lini rastësisë. Vetëm me cilësi të lartë, E-mail-et miqësore për lexuesit që janë optimizuar me fjalë kyçe të rëndësishme po fitojnë terren. Një titull formon fillimin, që futet në temë dhe kryefjala më e rëndësishme, si dhe një mesazh me klikim të lartë dhe kurioz. Ju sigurojmë, se marketingu me e-mail është më i rëndësishëm se kurrë dhe aspak i vjetëruar.

  Përzierja e shëndetshme bën diferencën

  Një përzierje marketingu funksionon më së miri, me të cilat ju reduktoni humbjet dhe informoni grupin tuaj të synuar në të gjithë gamën. postimet në rrjetet sociale, E-mailet dhe fushatat reklamuese me reklama janë shumëzues thelbësorë të suksesit në epokën dixhitale. Nëse jeni vetëm në internet, ose reklamoni offline me printim, varet nga audienca juaj e synuar, moshën dhe nevojat e tyre.

  Si i merrni adresat për marketing me e-mail? Ne e kemi zgjidhjen dhe e rekomandojmë, dhe do të jetë i lumtur të zgjedh bazën e nevojshme për ju. Për shembull, nëse jeni duke u abonuar në buletinin me një zbritje ose ndonjë përfitim tjetër "shperblim", merrni adresat e nevojshme të e-mailit shpejt dhe me besueshmëri. Vetëm mesazhet vërtet serioze mund të bindin grupin e synuar kërkues. Prandaj, ne ju këshillojmë që të keni një SEM profesional duke përfshirë vënien në punë të marketingut me email. Intervalet dhe gjatësia, Përmbajtjen dhe mesazhin thelbësor e përcaktoni vetë, sigurisht.

  Rritni klientët ekzistues me email marketing

  Qëllimi i çdo reklame është, tërheqja e klientëve të rinj dhe mirëpritja e tyre në bazën tuaj të klientëve. Me një email marketingu mund të ndjeni dhe zbuloni, të cilat nxiten që ju duhet të aplikoni në nënndarjet individuale të grupit tuaj të synuar. Ne kryejmë një analizë gjithëpërfshirëse për ju paraprakisht dhe optimizojmë faqen tuaj të internetit në këtë mënyrë, se në raport do të gjeni figura kyçe të rëndësishme për personalizimin e emaileve të marketingut.

  A ka kapërcyer e-mailin tuaj të parë pengesën e dosjes SPAM, marketingu i mëtejshëm me email është i lehtë. Për të arritur këtë status, merr personalizimin në adresë, shumë hapësirë ​​në rekomandimin e produktit dhe në formulimin e emailit. Me ne, marketingu juaj me email do të jetë i suksesshëm dhe ju mund të mbështeteni në të, që ju mund t'i ktheni klientët e mundshëm dhe vizitorët në klientë vërtet të interesuar brenda një periudhe të shkurtër kohore.

  Skaut i ONMA-s - Agjencia juaj SEO për emailet e marketingut profesional

  Mos bëni kompromis në marketingun me email! Ne krijojmë përmbajtjen tuaj me cilësi të lartë, optimizoni dhe planifikoni çdo email në përsosmëri. Falë pozicionit tonë udhëheqës në treg në SEO dhe shërbimin e plotë SEM, ne e dimë, ajo që ka rëndësi. E zbulojmë në bazë të analizave, cila strategji është thelbësore në rastin tuaj dhe si mund të arrijmë grupin tuaj të synuar. Ne do të jemi të lumtur t'ju tregojmë në një konsultim fillestar jo të detyrueshëm, çfarë është e rëndësishme në marketingun me email dhe pse kjo masë do të shpërblehet gjithmonë në të ardhmen.

  ----------

  1. |

  Ne faqe - Shkruani komente

  Në thelb, rritja e ndërgjegjësimit në WWW ka të bëjë me këtë, që do të shihesh. Nuk ka asnjë mënyrë më të lehtë dhe më të mirë sesa të shkruani komente. Por çfarë duhet të komentoni dhe si duhet të shkruani, kërkon një instinkt dhe përvojë të sigurt me faktorët e renditjes së Google. Po aq shpejt sa një koment mund të rrisë suksesin tuaj, mund të bëjë të kundërtën dhe të çojë në një stuhi mut.

  Shkruani dhe lejoni komentet: Një shumëfishues i suksesit të SEO

  Përveç shkrimit të komenteve tuaja, ne ju rekomandojmë, aktivizoni funksionin e komenteve në faqen tuaj dhe jepini vizitorëve tuaj mundësinë të shprehin mendimin e tyre. Në të kaluarën, një libër i ftuar konsiderohej një shumëfishues i lidhjeve dhe kështu një masë SEO për ndërtimin e lidhjeve organike në cilësi të lartë. Me futjen e funksionit të komentit, libri konvencional i të ftuarve ka humbur rëndësinë e tij në optimizimin e motorëve të kërkimit.

  Eshte me mire, kur futni formularë dhe lejoni vizitorët tuaj të komentojnë. konsideroni atë, se çdo koment që postoni ka një përgjigje "mund të rezultojë". Ky efekt është i dëshiruar dhe gjeneron sinjale të vlefshme për renditjen tuaj. Kjo masë e jashtme e optimizimit të motorit të kërkimit ka gjithashtu një efekt pozitiv në imazhin dhe shtrirjen tuaj.

  Komentet nënvizojnë transparencën dhe seriozitetin

  Kush mund të përballojë kritikat, konsiderohet serioze dhe transparente. Vetëm publikimi dhe lejimi i komenteve është një shprehje, që ju vlerësoni opinionet e grupit tuaj të synuar dhe për këtë arsye i lejoni ato. Por gjithashtu merrni parasysh, se shpërblehet vetëm veprimtaria. Pra, nëse gjithçka që ofroni është komentimi dhe mbulimi i vetes, humbasë efektin dhe lëre ugar të vlefshëm potencial.

  Përmbajtja është gjithmonë një çështje perceptimi. Prandaj duhet të shkruani me kujdes komentet tuaja në lidhje me SEO dhe renditjen tuaj në Google. Së pari dhe më kryesorja janë analizat e vendeve dhe operatorëve të tyre, ku dëshironi të komentoni. Nuk duhet të postoni pa kujdes as në rrjetet sociale, duke rrezikuar kështu rënien e popullaritetit. Jemi të lumtur t'ju ofrojmë zbatimin e komenteve si pjesë e SEO-së me shërbim të plotë, me të cilat ju garantohet të renditeni në krye dhe të rrisni në mënyrë të qëndrueshme seriozitetin tuaj.

  Pse duhet të komentoni vetë??

  Shumë operatorë të faqeve të internetit ia bëjnë vetes këtë pyetje. Në fund të fundit, ju dëshironi të renditni faqen tuaj, jo të kontribuoni në të, që një konkurrent të shfaqet para jush në konkurs. Një sasi e caktuar e shpirtit konkurrues është e shëndetshme, por egoizmi nuk shpërblehet. Faktori më i rëndësishëm për një TOP 10 Renditja në SERP janë të bindur klientët, që vlerësojnë imazhin tuaj dhe ju si një ofrues serioz, Vlerësoni partnerët ose furnitorët e biznesit.

  Me komentet tuaja, ku mungojnë deklaratat personale dhe politika, ju mund të promovoni pikërisht këtë efekt dhe kështu të arrini performancë më të mirë. Sepse nuk është gjithmonë e lehtë të shkruash komente me cilësi të lartë që përputhen me të gjitha etikën e përbashkët, ne rekomandojmë një shërbim profesional - mundësisht direkt nga ne - Udhëheqësi juaj i tregut ONMA zbulues.

  Skaut i ONMA-s - Shkrimi i komenteve si një strategji SEO

  Sa të dobishme janë komentet? Çdo mesazh që shkruani në WWW krijon pak më shumë ndërgjegjësim. Sidomos nëse mund të komentoni duke futur adresën tuaj të emailit ose URL-në e faqes suaj të internetit, krijohen lidhje me cilësi të lartë në faqen tuaj kryesore. Një strukturë organike lidhjesh ndërtohet automatikisht, i cili është shumë i peshuar nga Google dhe do të përmirësojë renditjen e motorit tuaj të kërkimit.

  Komentet janë një shtyllë e qëndrueshme në SEO moderne, e cila karakterizohet nga përparësitë e shumta. Megjithatë, zgjidhni artikujt dhe faqet që keni komentuar sipas rëndësisë së tyre tematike, sipas cilësisë dhe idealisht edhe sipas pozitës së tyre të renditjes. Sidomos kur ju lejohet të komentoni në faqet e renditura më të mira dhe të lini URL-në tuaj, efekti i dëshiruar i ndikimit pozitiv nuk mungon. Jemi të lumtur të zbatojmë komente me cilësi të lartë dhe të synuar në emrin tuaj.

  --------

  1. |

  Ne faqe - Marketingu i Forumit

  Blogjet dhe forumet nuk janë të përshtatshme vetëm për kërkimin e grupit tuaj të synuar. Në marketing, gjithashtu, këto kanale janë ideale për gjenerimin e lidhjeve me cilësi të lartë DHE për tërheqjen e klientëve të rinj. Në konceptin tonë të marketingut, ju mund të rezervoni marketingun e forumit të shërbimit të plotë dhe të rrisni në mënyrë të qëndrueshme ndërgjegjësimin tuaj me strategji nga ONMA scout. E rëndësishme është, që ju e dini dhe kuptoni bashkë-etikën e forumeve, se cilësia ka rëndësi dhe se kontributet thjesht reklamuese fshihen pa koment dhe çojnë në bllokimin e llogarisë suaj.

  Lidhjet nga forumet dëshmojnë për seriozitetin dhe kompetencën tuaj

  Marketingu në forum mund të klasifikohet nën titullin e marketingut të mediave sociale. Sidomos forume, të cilat, për shkak të rolit të tyre këshillues në një temë dhe numrit të lartë të përdoruesve, tashmë janë në krye 10 tendrile, regjistrimi juaj mund të jetë i vlefshëm. Shumica e forumeve ju lejojnë të emërtoni faqen tuaj fillestare, e cila rezulton automatikisht në një lidhje prapa në faqen tuaj të internetit dhe kështu një faktor i rëndësishëm për vendosjen e motorit tuaj të kërkimit.

  Kur zgjidhni forumet si pjesë e strategjisë suaj të marketingut, vazhdoni me kujdesin më të madh dhe analizat gjithëpërfshirëse. Sepse vendimi i duhur kërkon kohë dhe përvojë, ju këshillojmë që të kontraktoni jashtë nga koha e planifikimit. Ne jemi në kërkim të forumeve më të mira, analizoni mundësinë tuaj për të rritur ndërgjegjësimin dhe kryeni marketingun tuaj sipas rregullave të forumit.

  Procedura në marketingun e forumit

  Asnjëherë mos shkruani një mesazh komercial, të cilin ju e maskoni si një postim ndihmues në forum dhe për të cilin mendoni, se ajo hedh një dritë pozitive në kompaninë tuaj. Forumet dhe komunitetet kanë të bëjnë me informacionin, për këshilla dhe këshilla të vlefshme si dhe për shkëmbim pikëpamjesh. Nëse i merrni parasysh këto të dhëna në marketingun e forumit, ju mund të bëheni një informator i respektuar brenda një periudhe të shkurtër kohe.

  Kjo nga ana e saj rezulton, se faqja juaj e internetit do të fitojë trafik përmes lidhjes dhe se ju do të jeni shumë të suksesshëm në marrjen e klientëve të rinj. Për sa i përket SEO, lidhjet e pasme nga forumet nuk injorohen as. Kur jeni aktiv, mbushni forumin me postime të reja dhe regjistroni shumë suksese në faqen tuaj fillestare përmes lidhjes së pasme, Renditja juaj rritet vetëm përmes funksionit tuaj si informator.

  Kini kujdes kur zgjidhni një forum: Cilësia është një tregues i ndërsjellë

  Në biznesin tuaj, fokusi është te cilësia. E njëjta vëmendje duhet t'i kushtohet zgjedhjes së forumit ose forumeve për marketingun tuaj. Si është toni, po trafiku dhe cila është cilësia e shumave?? A është një forum specialistësh?, ku palët e interesuara mund të marrin informacion vërtet të dobishëm dhe përgjigje profesionale për pyetjet e tyre?

  Nëse ky është rasti, asgjë nuk e pengon regjistrimin dhe përdorimin për marketingun e forumit tuaj. Ky hulumtim sigurisht që kërkon shumë kohë. Do ta arrini qëllimin tuaj më shpejt, nëse ju i besoni profesionistëve tanë skautistë ONMA marketingun e forumit dhe tashmë e vendosni rekomandimin e një forumi në duart tona me përvojë. Durimi shpërblehet. si "I ri" nuk do t'ju bëhen drejtpërdrejt pyetjet komplekse dhe temat e vështira. Por kjo po ndryshon, pasi të keni vënë në provë përvojën tuaj.

  Realizoni marketingun e forumit kryesor në treg me skautin ONMA

  Ne jemi të lumtur të kërkojmë forume që lidhen me temën në emrin tuaj, të cilët bindin me cilësi dhe një bazë të lartë përdoruesish. E rëndësishme është sigurisht, që URL-ja e faqes suaj të internetit të ruhet në profil dhe mund të përmendet gjithashtu në përmbajtjen e një postimi. Në një mënyrë shumë delikate dhe pa reklama të drejtpërdrejta, ne drejtojmë klientët potencial tek ju dhe kështu sigurojmë më shumë shitje dhe ndërgjegjësim më të madh.

  Ju mund të jeni të sigurt për këtë, që forumet tona të marketingut - direkt nga lideri i tregut ONMA scout - ia vlen. Në një konsultim fillestar jodetyrues, do të ishim të lumtur t'ju flisnim për një koncept të personalizuar.

  ---------------

  1. |

  Ne faqe - Faqet e lidhura

  Zvarritësi i Google drejton në faqet e lidhura & Co. vëmendjen më të madhe. Shumë faktorë janë në fokus, në mënyrë që një lidhje në optimizimin e motorit të kërkimit të brendshëm duhet të planifikohet saktësisht. Rëndësia tematike, Integrimi natyror dhe ankorimi i fjalës kyçe të duhur ose tekstit të lidhjes janë tregues thelbësorë të suksesit. Për sa i përket cilësisë së një faqeje të lidhur, Google, për shembull, nuk lë pyetje pa përgjigje. Vetëm nëse objektivi i lidhjes është serioz dhe me cilësi të lartë, arrihet një efekt pozitiv për renditjen e motorit tuaj të kërkimit.

  Lidhje të brendshme: Një strukturë e mirë rrit renditjen tuaj

  Kur mendoni për lidhje, në shumicën e rasteve ju menjëherë mendoni për lidhjet, që të çojnë nga një burim i jashtëm. Në këtë rast flitet për backlinks në SEO. Në vetë faqen e internetit, lidhjet bëhen nga një fjalë kyçe në një nënfaqe, që në rastin më të mirë vjen me një thellim të përmbajtjes së origjinës së lidhjes.

  Kushtojini vëmendje edhe shpërndarjes. Shumë lidhje brenda një artikulli nuk ndihmojnë shumë, por mund të perceptohet si SPAM nga algoritmi i motorit të kërkimit dhe të klasifikohet në Black Hat SEO. Në këtë rast nuk ka indeksim dhe një penalitet është pasojë e drejtpërdrejtë për faqet e internetit ekzistuese. Është gjithashtu e rëndësishme, që gjithmonë të siguroheni që kur lidhni faqet tuaja me njëra-tjetrën, se klikimi në lidhje krijon vlerë të shtuar për lexuesin. Është komplekse, por jo një libër me shtatë vula dhe për një agjenci profesionale SEO si ONMA zbulon punën e përditshme.

  Pse faqet e lidhura nuk janë kryesisht një strategji e jashtme SEO

  Edhe nëse termi backlinks qëndron për lidhjen më të njohur, Ndërtimi i lidhjeve ka shumë më tepër për të ofruar në SEO. Një përzierje e shëndetshme e lidhjeve të optimizuara OnPage dhe OffPage merret parasysh në renditjen e Google dhe çon në të, se faqja juaj e internetit është në krye 10 të SERP-ve të krijuara. Me çdo lloj lidhjeje për ose nga faqet brenda dhe jashtë faqes tuaj kryesore, fokusi është te cilësia e lartë.

  Që kur Content King dhe SPAM u bënë një praktikë e paligjshme, Shumëçka ka ndryshuar në optimizimin e faqeve të lidhura dhe vetë vendosjen e lidhjes. Ne realizojmë projektin tuaj dhe gjenerojmë lidhjet më të mira për pozicionin tuaj të motorit të kërkimit kryesor në treg!

  Sigurisht e lidhur, baza për ndërtimin tuaj serioz dhe cilësor të lidhjeve

  Ju nuk mund të futni një lidhje kudo në përmbajtje. Për një natyrale, Ka rregulla të qarta për lidhjen që nuk ndërhyjnë në rrjedhën e leximit. Ju duhet një tekst lidhjeje ose një fjalë kyçe ankoruese, ku vendoset lidhja. Një përshkrim i lidhjes në HTML rezulton gjithashtu të jetë një masë pozitive. Ndërtimi organik i lidhjeve është një faktor renditjeje dhe kështu një qëllim kryesor i optimizimit të motorëve të kërkimit. Lidhjet e mira bazohen në profesionalizmin në lidhjen e faqeve dhe, në rastin e lidhjeve të jashtme, në përzgjedhjen e kujdesshme të partnerëve të lidhjeve.

  Lidhjet nuk janë efektive, të cilat janë të pashënuara dhe për këtë arsye nuk dallohen në shikim të parë. Në rastin e lidhjeve të brendshme, në përgjithësi duhet të klikoni në një menu me emrin "Lidhjet" heq dorë. Integrimi i drejtpërdrejtë në tekst ka mbizotëruar vitet e fundit dhe ka zëvendësuar nënfaqen me lidhje. bakshish: Ju gjithashtu mund t'i integroni ato në tekst me backlinks. Si punon, do të ishim të lumtur t'ju tregojmë në shërbimin tonë të plotë SEO.

  Skaut i ONMA-s: Ne i lidhim faqet tuaja me njëra-tjetrën dhe nga jashtë

  Nën 200 Lidhjet kanë një pozicion të rëndësishëm në faktorët e renditjes së Google. Ka udhëzime dhe udhëzime specifike për lidhjen e faqeve, cilat strategji dhe masa nuk janë të dëshiruara. Kur ju transferoni SEO-në tuaj dhe punësoni profesionistë në ONMA scout, zgjidhni liderin e tregut në optimizimin e motorëve të kërkimit.

  Përfitoni nga konsultimi ynë fillestar falas, në të cilin ne analizojmë statusin tuaj aktual të faqeve të lidhura dhe sugjerojmë strategji.

  -------------

  1. |

  Ne faqe - Guestografiken (50 Backlinks në 5 Ditët)

  Përpara se të gërmoni më thellë në grafikat e mysafirëve dhe përfitimet e tyre për SEO-në tuaj, duhet të pyesni veten: Ku është qëllimi im? Sepse si me të gjitha strategjitë në SEO, qëllimi është origjina, ku fillon gjithçka dhe mbi të cilën bazohet koncepti juaj i personalizuar. Nëse jeni në 5 Ditët 50 Gjeneroni lidhje me cilësi të lartë dhe dëshironi të rrisni trafikun tuaj në mënyrë të qëndrueshme, grafika e mysafirëve është një ide e mirë. Në ONMA scout ju mund të zgjidhni këtë strategji në SEO dhe të bëni optimizimin të kryhet nga ekspertë.

  Çfarë janë grafikat e mysafirëve dhe si mund t'ju ndihmojnë me ndërtimin e lidhjeve??

  Kur përballeni me termin grafik i ftuar, ka të bëjë me një infografik në lidhje me përmbajtjen tuaj. Koncepti është relativisht i thjeshtë, por shumë efektive. Në prodhimin e cilësisë më të lartë, Kjo metodë ka dëshmuar vlerën e saj me lidhje të lidhura me temën dhe lidhje të shumta në të njëjtën kohë. Në vetëm një kohë 5 Ditët në të cilat mund të ngjitesh 50 Merrni backlinks dhe jini të sigurt, që keni vepruar në mënyrë korrekte me vendimin tuaj për grafikët e mysafirëve.

  Siç mund të shihet nga emri Guesto, mos e vendosni domosdoshmërisht infografikën në faqen tuaj të internetit. Përkundrazi, grafika e mysafirëve mund të përdoret si sfond për artikujt në forume, në librat e miqve dhe drejtoritë e biznesit, por edhe në blogje dhe platforma të tjera të jashtme të publikimit tuaj. Google peshon shumë lidhjet që rezultojnë, në mënyrë që me këtë metodë të jeni menjëherë dhe në mënyrë të qëndrueshme në krye 10 Renditja mund të qëndrojë.

  50 Backlinks në 5 Ditët - S(e)O a është e mundur kjo!

  Në fillim do ta keni të pamundur. Atëherë do të merrni parasysh, nëse metoda është një strategji serioze në SEO. Më pas do të bëheni kureshtarë dhe do të bëni pyetje. Nëse vini tek ne drejtpërdrejt dhe porosisni ONMA scout me SEO duke përfshirë grafikë të ftuar, ne realizojmë dëshirën tuaj për më shumë dhe trafik më të mirë.

  Për të gjeneruar lidhje me cilësi të lartë, ne investojmë shumë kohë në analizën e pranisë në internet, prej të cilave lidhjet duhet të çojnë tek ju përmes prezantimit të grafikut tuaj. Falë ekspertizës sonë shumëvjeçare në SEO, ne njohim rrjetet më të mira për të gjitha industritë.

  Varianti tjetër i artikujve të ftuar: Guestografiken

  Artikujt e ftuar në forume ose blogje janë të njohur. SEO me grafikë të ftuar funksionon në të njëjtin parim. Edhe nëse paraqitja grafike vihet në fokus, shkruani një cilësi të lartë, artikuj të ftuar unik dhe jashtëzakonisht interesant. Ky do, siç shihet nga koncepti, pasuruar me një infografik të përshtatshëm. Kjo ka dy avantazhe.

  Nga njëra anë, infografika duken veçanërisht serioze dhe, nga ana tjetër, ato rrisin të kuptuarit e artikullit tuaj. Për tema shumë komplekse ose në fusha, ku luajnë një rol vlerat statistikore dhe numrat ose një grafik, Grafikat e vizitorëve janë veçanërisht të dobishme në ndërtimin e lidhjeve. Në mënyrë që të arrini qëllimin tuaj, marrja e 50 Backlinks në maksimum 5 Ditë për të arritur, zbatimin e strategjisë duhet ta lini në duar profesionale. Ne ju ofrojmë avantazhin e shërbimit të plotë SEO, Për të integruar grafikë të ftuar dhe një formë të re të artikujve të ftuar për performancën tuaj- dhe për të përdorur rritjet e renditjes.

  Skaut i ONMA-s - Përqendrohuni në trafikun e faqes në internet me cilësi të lartë

  Jo i gjithë trafiku i faqes në internet është po aq i mirë dhe kuptimplotë. Kur bëhet fjalë për lidhjet e pasme në veçanti, duhet të vazhdoni me kujdesin maksimal dhe të kontrolloni me kujdes cilësinë e faqes së lidhjes. Fermat e lidhjeve dhe ofertat e ngjashme duhet të refuzohen, pasi këto përfundimisht çojnë vetëm në penalizimin e Google.

  Edhe nëse sasia e lidhjeve të krijuara nuk luan një rol thelbësor, janë 50 Backlinks në nur 5 Ende një aspekt interesant. mbi te gjitha, nëse e arrini këtë përmes grafikëve të të ftuarve dhe strategjisë së re të lidhur me postimet e të ftuarve. Ekipi ynë i skautëve ONMA kryen optimizimin për ju profesionalisht me një garanci suksesi.