WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Këshilla për kryerjen e optimizimit efektiv të motorëve të kërkimit për uebfaqen tuaj të tregtisë elektronike

  SEO-Agentur
  SEO-Agentur

  Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është një metodë efikase për faqet e internetit të tregtisë elektronike, um Ihren Web-Traffic und Ihre Einnahmen aus Suchmaschinen wie Google, Bing ose Yahoo për të rritur. Uebfaqet e tregtisë elektronike janë shumë të ndryshme nga faqet e internetit tradicionale të korporatave dhe paraqesin sfida unike për profesionistët e SEO.

  Le të shikojmë disa nga gjërat, që mund të bësh, për të përmirësuar performancën e motorit tuaj të kërkimit.

  Lesbare URLs

  Lesbare URLs sind sowohl für Suchmaschinen als auch für die Besucher Ihrer Website nützlich. It'sshtë më e lehtë për tu kuptuar me një URL të lexueshme lehtë, per cfare flet faqja.

  Markante Titel-Tags

  Ein weiteres häufig auftretendes Problem ist die Verwendung ähnlicher Titel-Tags für die verschiedenen Seiten einer Website. Google mund t'i konsiderojë faqe të tilla të një cilësie të dobët, që nuk ofrojnë vlerë të shtuar për vizitorët. Kjo është veçanërisht e vërtetë atëherë, kur nuk keni përmbajtje të mjaftueshme në çdo faqe të faqes tuaj të internetit.

  Bildoptimierung

  Allen großen Suchmaschinen, përfshirë google, është e vështirë të shihet, atë që po përpiqet të përcjellë fotografia. Mund ta provosh, shikoni më shumë informacion duke përdorur atributin Image Alt.

  Sigurohuni, që plotësoni atributin Image Alt, që u jep motorëve të kërkimit një sugjerim në lidhje me të, për çfarë bëhet fjalë në të vërtetë në foto.

  Starten Sie Ihren Blog

  Wenn Sie nicht gerne bloggen, eshte koha per ty, filloni një blog dhe zbarkoni në kamionçinë. Ky është rasti, sepse blogimi është mënyra më e dobishme dhe efikase, për të shtuar përmbajtje të re dhe të vlefshme në faqen tuaj të internetit. Mund të shtoni më shumë detaje në lidhje me produkte të ndryshme, Bëni shpallje dhe shkruani për markën tuaj dhe tema të tjera të ngjashme.

  Viele defekte Links spiegeln das Zeichen einer Website von geringer Qualität wider. Ky mund të jetë një problem i madh për faqet e internetit të biznesit të tregtisë elektronike, pasi vazhdojnë të shtojnë ose heqin produkte dhe mund të jetë e vështirë, regjistroni të gjitha. Ne rekomandojmë monitorimin e rregullt të Llogarisë suaj të Google Webmaster për gabime të lidhura me indeksin.

  Produktbewertungen hinzufügen

  Produktbewertungen sind ein nützliches Mittel, për të marrë përmbajtje të re në faqet tuaja të internetit, të veprojë pa shumë përpjekje. Shumë rishikime përmbajnë fjalë kyçe që lidhen me shërbimet tuaja, e cila çon në një përmirësim organik në rëndësinë tuaj.