WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Taktikat, kjo do t'ju ndihmojë, të arrijë një Roi të lartë

  SEO zhvillohet vazhdimisht kaq shpesh, që mund të jetë e vështirë, për të vendosur, në të cilën duhet të përqendroheni vërtet. Le të shikojmë disa taktika të thjeshta SEO, me të cilën trafiku juaj i uebit në vit 2021 dhe mund të rritet përtej kësaj.

  Vernetzung

  Wenn Sie den Inhalt einer Ihrer Webseiten mit den beliebten Seiten verknüpfen und Keywords ausnutzen, për të cilat dëshironi të vlerësoni uebfaqen, me. B. "Marketingu dixhital", filloni të endeni në renditje. Shpesh duhen gjashtë muaj deri në një vit, por grada jote është vërtet e mirë.

  Titel-Tags-Optimierung

   Wenn Sie in Rankings mehr Klicks erhalten als andere um Sie herum, Google do t’ju ​​shtyjë edhe më lart – derisa dikush tjetër t'ju godasë me normën e klikimit, pasi ai ka një etiketë më të mirë titulli.

  Klassischer Inhalt

  Wenn Sie detaillierte, Të jetë në gjendje të shkruajë përmbajtje dhe kreativitet më të gjatë, mund të merrni më shumë kërkime. Ju nuk doni të shkruani vetëm fjalë, për të arritur në dy mijë fjalët, edhe nëse doni të merrni kohën e duhur, për të shkruar përmbajtje të mirë dhe të plotë, që u ofrojnë njerëzve vlerë të shtuar.

  Bildoptimierung

  Google integriert derzeit Bilder in die textbasierte Suche. Pra, nëse ndryshoni emrat e skedarëve të imazhit dhe përdorni etiketat e duhura alt dhe fjalët kyçe të përshtatshme për faqen në internet, në të cilën shfaqet imazhi, renditja juaj do të përmirësohet dhe do të merrni mijëra e mijëra vizitorë.

  Emërtimi nuk është mënyra e vetme, për të optimizuar imazhet. Madhësia e skedarit, zgjidhjen, Cilësi etj. janë më të rëndësishme nga sa mendoni.

  Leistungstest

  Nachdem Sie alle Schritte zur Optimierung Ihrer Bilder unternommen haben, ju duhet të vazhdoni të testoni faqen tuaj të internetit për mospërputhje të tjera.

  Google vlerëson shpejtësinë e faqes suaj të internetit bazuar në kohën e ngarkimit të të gjithë përdoruesve së bashku. Punoni në koordinim me zhvilluesit tuaj, në faqen tuaj në desktop të shumtë, Provoni me kujdes pajisjet mobile dhe tabletët.

  Betrachten Sie zuerst Mobile

  Sie können eine Website so gestalten, se apelon si për përdoruesit celular ashtu edhe për desktop në të njëjtën kohë. Një dizajn i tillë është dizajni i përgjegjshëm. Dizajni i përgjegjshëm nuk është aq stresues, si tingëllon si. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni modelin dhe kornizën e duhur.