WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Mjetet e renditjes së motorëve të kërkimit nuk janë më të rëndësishme?

  Ata mendojne, që motorët e kërkimit janë të dobishëm gjatë kësaj kohe, kur rezultatet e kërkimit në Google janë kaq të personalizuara? Çfarë mund të ndihmojë, për të gjetur rezultatet e renditjes, kur një faqe në internet renditet për një fjalë kyçe? Mos u ndje më relevant në renditje?

  Ky është një debat, e cila është paraqitur në mesin e profesionistëve të komunitetit SEO për gati një dekadë.

  Një numër i konsiderueshëm i mjeteve, gjurmoni renditjen e motorëve të kërkimit, keni cilësime për kapjen e seksioneve të secilës faqe të rezultateve të motorit të kërkimit, të cilat shfaqen nën një pyetje specifike.

  Sidoqoftë, mbajtja nën kontroll e renditjeve nuk është më aq e lehtë sa të shikosh një tabelë të thjeshtë. Renditjet janë akoma thelbësore, për t’i ndjekur ata. Edhe me shumëzimin e rezultateve të rregulluara, mund të them në mënyrë fiktive, që SERP-të duket se janë të pandryshuar për shumicën e pyetjeve.

  kjo do të thotë, që shumica e përdoruesve, duke bërë një kërkim në google, shikoni të njëjtat rezultate kërkimi, të cilat i shihni me çdo pyetje. Pra, në shumicën e rasteve është e mundur, Ndiqni renditjet.

  Rëndësia e Ndjekjes së Renditjeve të Faqeve

  • Renditjet janë treguesi kryesor i çdo fushate për optimizimin e motorëve të kërkimit. kjo do të thotë, që kryhet duke marrë parasysh të gjitha proceset SEO për secilën faqe në internet.

  • Kur ndjek gradat, ju mund të analizoni buxhetin tuaj të KPP-së. Me ndihmën e gjurmimit, ju mund të shihni në faqet e rezultateve të motorit të kërkimit, ku je. Dhe nëse një fjalë kyçe funksionon mirë, ju mund të përjashtoni një tjetër ose të përqendroheni në një tjetër.

  • Për të përfituar sa më shumë nga materiali juaj i përmbajtjes, duhet të keni njohuri për gradat tuaja.

  • shtë e pamëshirshme, Krijoni qëllimet tuaja të marketingut për një fjalë kyçe specifike, pa ditur trafikun e gjeneruar me renditjen.

  Si mund ta përmirësoj renditjen në Google?

  Ju mund të përmirësoni renditjen e motorëve tuaj të kërkimit, duke krijuar backlinks me cilësi të lartë në faqen tuaj te internetit. Nëse keni lënë nga të besueshëm, Krijoni faqe të njohura dhe relevante, probabiliteti është i lartë, që njerëzit të vijnë tek ju dhe të arrijnë një gradë të lartë.

  Shkruani përmbajtje miqësore për SEO për faqen tuaj në internet me fjalë kyçe të përshtatshme me vëllim të mirë, sepse gjeneron shndërrime më shpejt. Ndërtoni një faqe në internet të përgjegjshme për celularët, e cila ngarkohet në çdo pajisje në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju dëshironi që faqja juaj e internetit të jetë e lehtë për tu naviguar dhe e lehtë për t'u përdorur.

  Sigurohuni, që fotografitë dhe videot, që ju përdorni në faqen e internetit, janë të gjithë SEO të optimizuar. Ju mund të përmirësoni renditjen në faqet e rezultateve të motorëve të kërkimit me imazhe dhe video miqësore për SEO.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas