WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Pagination dhe ndikimi i saj në SEO

  SEO

  Pagination i referohet një zinxhiri faqesh njëkohësisht të përmbajtjes përkatëse. Es beschreibt tatsächlich die Anzahl der Litaneiseiten und besteht darin, Shpërndani përmbajtjen e faqes në internet dhe rregulloni atë në nënfaqe të matura. Çdo faqe ka një URL unike dhe konsiderohet si një nënfaqe unike lokale.

  Kjo ka një ndikim të rëndësishëm në prakticitetin e faqes në internet dhe për këtë arsye në konvertimin.

  Pse pagëzimi?

  Bessere Benutzererfahrung

  Wenn übermäßige Daten oder Informationen auf einer Seite verbreitet werden, përdoruesi mund të jetë i hutuar. Faqeshënimi lejon ekspertë, Redaktimi i informacionit në pjesë të vogla dhe praktike. Uebfaqet e tregtisë elektronike tregojnë imazhin, prezantimi dhe çmimi i produktit në faqen kryesore. Kur një përdorues është i zënë dhe dëshiron të kontrollojë veçoritë e tjera të produktit, ai mund të vizitojë lidhjen, për të shfaqur figurën dhe çmimin me një thirrje për veprim.

  Mühelose Navigation

  Dies erleichtert dem Benutzer die Navigation auf der Website. Faqja ndihmon në lundrimin, edhe nëse CTA nuk është e disponueshme. Kur përdoruesi arrin në fund të një faqe të caktuar të kategorisë, është e qartë, se ai dëshiron të shohë më shumë rezultate. Kjo ju shërben me një përmbledhje të regjistrimit të të dhënave.

  Si ndikon faqëzimi në SEO?

  Faqja kontribuon në një përvojë të qetë të përdoruesit. Por a lë një ndikim konstruktiv apo të dëmshëm në SEO?

  Kur bëhet fjalë për faqet e internetit me faqe të shumta, duhet të përshkruajë zvarritësit, çfarë përmbajtje të zvarritet, sa shpesh ata duhet të zvarritin faqen e internetit dhe çfarë mbështetje serveri i faqes në internet mund t'i caktojë secilit proces zvarritës.

  Kur faqja juaj e internetit ka shumë të dhëna, Botët e motorëve të kërkimit përdorin buxhetin e tyre të zvarritjes me kujdes. kjo do të thotë, që disa nga përmbajtjet tuaja të mos mund të zvarriten ose indeksohen. Ekziston edhe mundësia, se buxheti zvarritës mund të shpenzohet në faqe, së cilës i referohet faqëzimi, dhe që faqet e tjera të rëndësishme nuk mund të zvarriten ose indeksohen kurrë.

  Prandaj, pasi të keni kryer faqëzimin në faqen e internetit, është e nevojshme të jepni përparësi faqeve më efektive në faqen tuaj kryesore ose atje, ku fillon faqosja. Ky cilësim përdor buxhetin e zvarritjes për përmbajtjen tuaj më të mirë. Sapo përdoruesit të vizitojnë faqen tuaj të internetit, ju mund të komunikoni me uebfaqe të tjera siç është planifikuar me faqe.