WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Kërkimi i fjalës kyçe për SEO efektiv

  keyword recherche

  Kërkimi i fjalëve kyçe është një proces, bei dem geeignete Keywords für eine SEO-Kampagne gefunden und analysiert werden. Ti mund ta besh kete, duke përdorur mjete falas ose me pagesë, tregoni sugjerimet për gjetjen e njerëzve në motorë kërkimi të shumtë.

  Cilësia e fjalës kyçe bën dallimin midis suksesit ose dështimit të fushatës suaj SEO. Fjalët kyçe përcaktojnë çdo strategji marketingu.

  SEO është një proces kompleks, megjithatë, kjo mund t'i atribuohet tre faktorëve kryesorë: Fjala kyçe-Hulumtim, Përmbajtja dhe krijimi i lidhjeve. Dhe nga të tre, kërkimi i fjalëve kyçe është më i rëndësishmi. Meqenëse ju mund të bëni gjithçka, si të shkruani përmbajtje cilësore dhe të krijoni lidhje reale me autoritet të lartë, gjithçka është e pakuptimtë, nëse keni zbatuar kërkime të mira të fjalëve kyçe deri tani. Bërja e hulumtimit të duhur për një fjalë kyçe kërkon një kuptim të mirë të të ardhurave, që mund të arrini me të.

  Hulumtimi i duhur i fjalëve kyçe do t'ju ndihmojë me këtë, përcaktoni humbjen, nga e cila do të shpëtoheni dhe e cila përndryshe mund të jetë e madhe si në para ashtu edhe në kohë.

  Si mund të bëj kërkime për fjalët kyçe?

  Procesi i kërkimit të fjalëve kyçe është shumë i shkurtër dhe i dobishëm dhe përfshin vetëm tre hapa:

  1. Gjeni ide për fjalët kyçe – Gjetja e ideve për çdo fjalë kyçe është relativisht e lehtë. Ka shumë mjete, që përhapin idetë me vetëm një klikim. Theshtë analiza e kësaj, që kërkon kohë.

  2. Überprüfen der Keyword -Schwierigkeit und des Suchvolumens – Pasi të keni marrë listën e fjalëve kyçe, me të cilën kënaqeni duke punuar, Mund të verifikoni, cila fjalë kyçe vlen fushata.

  3. Identifikoni qëllimin e kërkimit – Tani është koha për ta zbuluar, atë që njerëzit kërkojnë, nëse kërkoni me këto terma.

  Cilat janë mjetet më të mira të kërkimit të fjalëve kyçe?

  Ka kaq shumë mjete kërkimore për fjalë kyçe në dispozicion, me të cilat mund të merrni idetë për fjalët kyçe për biznesin tuaj. Disa janë mjaft të thjeshta, të tjerët pak të ndërlikuar, por të gjitha ato japin rezultatet më të mira në fund. Ju mund të gjeni mjete kërkimore falas dhe të paguara për fjalë kyçe si Ubersuggest, Fjala kyçe Shitter, Ahrefs, SEMrush dhe shumë të tjerë.

  Qëllimi i gjithçkaje është, Për t'ju dhënë rezultatet më të mira, kështu që ju mund të thjeshtoni barrën tuaj, duke ofruar idetë më të mira të fjalëve kyçe, që mund ta përdorni në fushatën tuaj. Hulumtimi i fjalëve kyçe është një domosdoshmëri në çdo fushatë SEO dhe mund të rezultojë në humbje të mëdha, nëse shpërfillet. Vështirësia e fjalës kyçe dhe qëllimi i kërkimit mund të jenë mashtruese, por sigurohu, që bëni mjaft kërkime, para fillimit të fushatës suaj.