WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Pse Google Preferon Uebfaqen e Përgjegjshme të Mobileve?

  Me trendin e vazhdueshëm, motorët e kërkimit Google tani e kanë bërë të detyrueshëm përdorimin e faqeve të internetit për pajisjet mobile. Ky ndryshim hyn në fuqi në 1. Korrik 2019 në fuqi. Azhurnimi thjesht do të thotë, se versioni celular i të gjitha faqeve të internetit është zvarritur dhe indeksuar nga smartphone Google Googlebot si parazgjedhje.

  Pse Google e lëshoi ​​këtë azhurnim të ri??

  Arsyeja për këtë azhurnim të ri është përdorimi i gjerë i telefonave celularë. kjo ndodh, për tu siguruar përdoruesve përvojën më të lartë të cilësisë. Kjo madje i ka ndodhur Motorët e kërkimit Google gjithmonë prioriteti kryesor. Përditësimi tani ka identifikuar nevojën për të përmirësuar rezultatet e kërkimit celular.

  Procesi i fillimit për këtë azhurnim është kryer tashmë gjatë viteve të fundit. Në fakt, gjiganti i kërkimit ka edukuar njerëzit edhe për rezultatet e kërkimit celular. Por ishte mars 2018, kur Google njoftoi për herë të parë nevojën, Përqendrohuni më shumë në rezultatet e kërkimit celular me cilësi të lartë. Përditësimi gjithashtu do të luajë një rol të rëndësishëm në marketingun e optimizimit të motorëve të kërkimit.

  SEO-Agentur

  Efektet në marketingun e optimizimit të motorëve të kërkimit

  Sidoqoftë, kjo ndikon vetëm në faqet e internetit, që nuk e mbështesin versionin celular, ose faqet e internetit, që nuk i përgjigjen pajisjeve mobile. Këtu duhet ta bëni të qartë, se e humb shansin, Të zbulohet nga miliona përdorues të mundshëm, nëse faqja juaj në internet mbështet vetëm versionin desktop. Me pak fjalë, faqet e internetit të përgjegjshme për celularët po bëhen lojtari kryesor në Marketingu i optimizimit të motorëve të kërkimit e tij.

  Tani, Ekspertët e SEO gjithashtu kanë shpjeguar rëndësinë e faqeve të internetit për shumë vite, që u përgjigjen pajisjeve mobile. Ju e dinit shumë mirë, ai celular do të jetë faktori ekonomik dominues në vitet e ardhshme.

  Indeksimi fillestar dhe optimizimi i celularëve për motorët e kërkimit

  Rëndësia dhe domosdoshmëria e faqeve të internetit, që u përgjigjen pajisjeve mobile, tani ishte njohur qartë. Në fakt, këtë mund ta shtoni edhe në listën tuaj të optimizimit të motorëve të kërkimit. Ata, të cilët ende drejtojnë biznesin e tyre me faqen e tyre në versionin desktop, nuk do të jetë në gjendje të mbijetojë sot në konkurrencën e ashpër të tregut dixhital.

  Nëse edhe ti, thjesht ndaloni ta bëni atë dhe shkoni në celular ose punësoni faqen e internetit ose agjencinë SEO. Edhe ti mund ta bësh atë ONMA Scout besoni dhe bëjeni faqen tuaj të lëvizshme.

  Më mirë të gjenden, Vendosje më e mirë, Google, SEO, Optimizimi i motorëve të kërkimit, Vendosja e sipërme, Projektimi i faqes në internet, Keni krijuar një faqe në internet, Optimizimi i SEO