WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si e dini ju, që kompania SEO që punësoni është një mashtrim?

  SEO Agentur

  Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) mund te ndihmoj, Ndërtoni besim, die Glaubwürdigkeit zu erhöhen und den Umsatz für Ihr Unternehmen zu steigern. Sidoqoftë, industria është e mbushur me agjensi SEO dhe profesionistë të pavarur, të cilët dëshirojnë të mashtrojnë kompani të besueshme, për të fituar para shpejt. Nëse dëshironi të punësoni një kompani SEO, duhet të keni kujdes, atje jo të gjitha, kompanitë e mëdha sigurojnë, këto mund të japin. Prandaj është e rëndësishme të kuptohet, si për të parë një scam SEO, nëse jeni për çdo qindarkë, që ju shpenzoni, duan të gjenerojnë një kthim.

  Shënime për t'ju kujtuar

  1. Kur kompania juaj SEO premton, brenda disa muajsh (3-4) Numri 1 të arrish, shmangni këtë menjëherë. Renditja në krye të rezultateve të kërkimit Google varet nga shumë faktorë. Përpjekje të vazhdueshme për SEO, përmbahen udhëzimeve të Google, përmirësoni renditjen hap pas hapi. Kompania juaj SEO herë pas here mund t'ju ndihmojë për këtë, Renditja për fjalë kyçe jokonkurruese, çfarë nuk ka dobi.

  2. Ato ditë kanë mbaruar, ku do të thotë SEO, Për të mbushur fjalë kyçe dhe lidhje të ndezura për t'u ndërtuar. Nëse ndiqni këto praktika, faqja juaj në internet me siguri do të marrë një ndëshkim nga Google. Mjete efektive SEO, përqendrohuni në tre llojet e SEO, përfshirë SEO në faqe, SEO jashtë faqes dhe SEO teknike. Kur neglizhon diçka, nuk do të merrni rezultatet më të mira. Prandaj pyesni kompaninë SEO, që ju shkruani. Strategjitë SEO, të cilët i ndjekin, për të arritur rezultate të shquara, janë një zakon i mirë.

  3. Komandimi i lidhjeve kthyese në faqet e internetit me autorizim të lartë të domain-it ende numëron, pasi këto lidhje ndihmojnë, Rritni besimin në faqen tuaj në Google. Sidoqoftë, Google është akoma armiqësor ndaj atyre inferiorë, lidhje të panatyrshme si blerja e lidhjeve, duke shkëmbyer lidhje, marketing artikujsh me tekst spirancë të pasur me fjalë kyçe, etj.. Kur kompania SEO që zgjidhni nuk ka një plan të fortë lidhjeje, mos e merrni me qira.

  4. Mos u bëni viktimë e premtimeve të bëra nga kompanitë SEO, përveç nëse, Ju mund ta konfirmoni deklaratën e tyre. Menyra me e mire, për ta bërë atë, është hollësi e përshtatshme. Është e qartë, që jo të gjithë klientët duan të ndajnë të dhënat e tyre të kërkimit me klientët e tjerë. Por ka gjithmonë disa, të cilët nuk kanë asnjë problem me të. Nëse nuk mund të merrni ndonjë dëshmi ose studim të rastit të demonstrueshëm, ju duhet të shkoni përpara me çdo kompani SEO, pa marrë parasysh pretendimet, kjo e bën atë.

  5. Industria është e mbushur me kompani, që premtojnë shumë, por të dorëzojë më pak. Asnjëherë nuk duhet t’i besoni një kompanie SEO, që ju premton hënën, por renditja e vet ulet. Pyesni kompaninë SEO për fjalë kyçe, për të cilat janë të rangut të lartë, dhe merrni parasysh kompanitë me një renditje superiore për fjalët kyçe konkurruese.