WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Si luan një rol të rëndësishëm teksti alt në optimizimin e motorëve të kërkimit?

  alt tag

  Teksti Alt, “Atributi Alt ose përshkrimi Alt” është një shpjegim i shkurtër, die Sie in Bilder schreiben, të cilat përdoren në faqen tuaj në kodin HTML të faqes në internet. Per keto, të cilët përdorin WordPress, lehtë mund ta gjeni në anën e djathtë të ekranit te Cilësimet, kur ngarkoni një fotografi.

  Teksti Alt nuk është menjëherë i dukshëm dhe shpesh kalon pa u vënë re nga vizitorët e rregullt në faqen tuaj të internetit, nuk e konsideron të rëndësishme, megjithatë.

  Google është shumë efektiv në zvarritjen e tekstit, në përcaktimin e fjalëve kyçe dhe në bartjen e organizatës, megjithatë, nuk mund të identifikojë ose kuptojë elementet vizuale. Për këtë arsye keni nevojë për një tekst për figurën, i cili është shkruar në mënyrë idilike, përshkruese dhe relevante, në mënyrë që të kontribuojë në të vërtetë në renditjen tuaj. Teksti alternativ gjithashtu e bën faqen tuaj të internetit të arritshme për të gjithë, kush mund t'i vizitojë ata.

  Ekziston një mundësi tjetër, ai tekst alternativ mund t'ju ndihmojë: keqfunksionimet teknike. I ndodh të gjithëve dhe të gjithëve, dhe ata do të sigurohen për ju në një moment.

  Në mënyrë të pavarur nga, nëse është përdorues – si një problem lidhjeje, një problem ngarkimi, një problem tjetër me sistemin ose smartphone -in e tij – ose pjesa juaj për shkak të një gabimi në kodim ose anomali të sfondit, është krejt e mundur, që fotografitë tuaja do të vendosen në faqen tuaj të internetit jo për çdo person të vetëm, duke vizituar faqen tuaj te internetit, e banuar saktë.

  Praktikat Alt-Tekst

  1. Ju me të vërtetë duhet të siguroheni, se çdo imazh në një faqe në internet përmban të paktën një përshkrim alternativ të tekstit, edhe nëse ka vetëm disa fjalë.

  2. Kur krijoni tekst alt për një imazh, zakonisht duhet të bëni me rreth 100 Personazhe pune, dhe sigurisht që nuk keni pse ta përdorni secilën.

  3. Mos provoni, Shtoni botch të parëndësishëm në tekstin tuaj alt. Ju duhet të rasterizoni imazhin me të gjithë artikullin në kopjen e tekstit. Nuk eshte e nevojshme, bëjeni këtë në tekst alt.

  4. Përfshini fjalen tuaj në tekstin tuaj alt, për të treguar zvarritësit, se ky postim është vërtet i dobishëm dhe ndriçues.

  Tani ju e dini, çfarë është teksti alt, dhe mund ta shtoni atë në dizajnin dhe marketingun tuaj të uebit. Atëherë ju keni një shans kundër konkurrencës tuaj!

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas