WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si krijon një ekspert i lartë i shitjeve vlerën e shtuar për një kompani?

  SEO

  Ekspertët e shitjeve, që i shtojnë vlerë marrëdhënieve mbizotëruese ose në zhvillim e sipër, mund të fitojë shitje në këtë mënyrë. Konsumatorët mund të vonojnë vendimet e blerjes për shkak të kohëve të paqarta. Ose ata mbledhin operacione, derisa të jeni të sigurt, Çfarë sjell e ardhmja. Prandaj, është jetike për shitësit dhe kompanitë e tyre, të mbahet mend, kur klientët nuk blejnë.

  Çelësi për të shtuar vlerën nuk qëndron vetëm në diçka, që ju i konsideroni të vlefshme. Klientët dhe perspektivat duhet të shohin vlerën, den sie erhalten müssen

  opsione, me të cilat mund të arrini qëllimet tuaja –

  • Vertriebs- dhe marketerët krijojnë vlerë, duke i mësuar klientët dhe shitësit, kur blerja e kërkesës bie. Ata gjithashtu ofrojnë trajnime për taktikat e shitjes për ekipin e tyre.

  • Mund të shtoni kuptim, duke shkëmbyer informacion përtej fushës tuaj të zakonshme. Kështu që ata të gjithë qëndrojnë në kontakt me nevojat e klientit. Pastaj ata mund të ndajnë informacione të vlefshme për gjërat, që nuk kanë lidhje me biznesin e tyre.

  • Një mënyrë për të përmirësuar marrëdhëniet është ta bëni këtë, siguroj, atë informacion, që auditori gjen dhe merr, janë më të fundit dhe më të përshtatshmet. Konsumatorët duan informacion dhe përgjigje, i cili do t'ju ndihmojë menjëherë. Kur baza e njohurive azhurnohet dhe kontrollohet lehtë dhe klientët gjejnë zgjidhje të sakta më shpejt dhe në mënyrë më efikase. Pastaj ata e shohin lidhjen e tyre me organizatën si më frytdhënëse dhe pozitive.

  • Nuk keni pse të ndihmoni klientët drejtpërdrejt, për t’i dhënë kuptim. Shumë kompani punojnë me fondacione bamirësie, për të ndihmuar komunitetet, në të cilat jetojnë dhe punojnë klientët ekzistues dhe potencialë. Lërini klientët dhe perspektivat tuaja të identifikohen, atë që kanë bërë, në mënyrë që të mos publikoni vullnetin tuaj të mirë. Përkundrazi, ftojini ata, për të ndihmuar gjithashtu. Ose informojini ata për kryeqytetin, që ofron shoqata jofitimprurëse, në mënyrë që ata ose personat e njohur prej tyre të mund t'i kontaktojnë nëse është e nevojshme.

  • Ndonjëherë klientët duan të bashkohen me njerëz si ata, të cilët u përballën me probleme të ngjashme. Sidoqoftë, shumë nuk i kanë të gjitha lidhjet, sepse ata janë shumë të zënë, për të kapërcyer pengesat e tyre, se ata nuk mund të rrjetëzojnë ashtu, ashtu siç duhet. Ofroni atyre diçka konstruktive si krijimi i grupeve të mediave sociale – në Facebook ose LinkedIn -, që përfshin të gjithë klientët dhe perspektivat tuaja.

  • Klientët dhe perspektivat mund të mos kenë nevojë për këtë, atë që kanë në të kaluarën. Ndoshta mënyra më e mirë, sesi ekspertët e shitjeve mund të krijojnë vlerë të shtuar, për të gjetur ose bërë diçka të re, nga e cila tani mund të përfitoni.