WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund të krijoni një titull interesant në Instagram??

  Instagram

  Tërhiqni përdoruesit në kanalin tuaj Instagram, nuk është më ajo, was es vor ein paar Jahren bedeutete. Ju nuk mund të mbështeteni vetëm në të tani, publikoni disa postime të reja me një klik dhe merrni përdorues të jashtëzakonshëm. Në këtë skenar aktual, Instagram është shumë më tepër se kaq dhe kërkon më shumë strategji dhe planifikim. Në këtë artikull do të diskutojmë disa praktika, që një përdorues i Instagram mund të përdorë në postimet e tij.

  Titulli i mirë në Instagram do të thotë diçka, që shton një kontekst të caktuar, Thekson markën tuaj, Kënaqeni auditorin tuaj dhe nxitini ata të veprojnë. Kjo nuk do të thotë, që titrat tuaj një ese duhet të jetë e mbushur me hashtags ose emoji. Duhet të lidhë auditorin tuaj me përmbajtjen tuaj.

  Këshilla për krijimin e shkronjave perfekte

  1. Sigurohuni kur krijoni përmbajtjen tuaj në Instagram, se e njihni auditorin tuaj të synuar. Është e rëndësishme, lidheni me auditorin tuaj, dhe kjo është e mundur vetëm, nëse jeni të vetëdijshëm për demografinë e auditorit tuaj. Sa më shumë të jeni të vetëdijshëm për auditorin, aq me e lehte eshte per ty, zhvilloni një strategji, që plotëson nevojat dhe pritjet e tyre.

  2. Realizoni vlerat dhe cilësitë, që prisni nga marka juaj. Ju madje mund të përdorni disa mbiemra ose fjalë, që përcaktojnë markën tuaj, dhe perdorni ato, për të gjetur tonin e përsosur për kompaninë tuaj. Asnjëherë mos përdorni një ton serioz në postimet tuaja, edhe pse toni i përmbajtjes suaj varet tërësisht nga auditori dhe industria, por provo, për t’i bërë gjërat të buta.

  3. Krijoni titra që janë më të gjatë në gjatësi, meqenëse Instagram tregon vetëm një deri në tre rreshta të titrave tuaj.

  4. Tërheq vëmendjen e lexuesit tuaj, duke parashtruar fjalët më të rëndësishme, kështu që ai mund ta lexojë atë së pari dhe të kuptojë shpirtin e markës tuaj.

  5. Përdorni hashtags, që janë gjithashtu të rëndësishme për kontributin tuaj dhe grupin tuaj të synuar. Mos i përdorni shumë shpesh, pasi kjo vetëm e bën të vështirë leximin e përdoruesve.

  6. Për të marrë komente për postimin tuaj, mund të përdorni titra, për të bërë pyetje për përdoruesit dhe për t'i bërë ata ndjekësit tuaj.

  7. Ju gjithashtu mund të përmendni përdoruesit e tjerë të Instagram në postimin tuaj, të cilat reflektojnë, se jeni të interesuar për to.