WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund ta përmirësoni shkallën e klikimit të fushatave me pagesë??

  Disa vjet më parë, ju thjesht krijuat një faqe në internet, kreative und relevante Inhalte veröffentlicht und sich einen sicheren Datenverkehr gesichert. Por kur të gjithë janë online sot, është relativisht e vështirë. Për të tërhequr vëmendjen, Kompanitë dhe markat tani mund të marrin pjesë në fushata reklamuese me pagesë në motorët e kërkimit siç janë Google dhe kanalet e mediave sociale. Por shumica e tyre thjesht investojnë një buxhet dhe presin, që kartat bien vetvetiu.

  Pa shënjestrimin e duhur- dhe taktika optimizimi, fushata juaj e paguar nuk është vetëm humbje e parave të kompanisë. Një mundësi, Qëllimi juaj, Merrni udhëzime me cilësi të lartë, të arrish, është norma e klikimit (Shkalla e klikimit – CTR).

  Erhalten Sie Feedback von Kunden

  Um Feedback von Ihren Kunden zu erhalten, mund të krijoni një sondazh dhe t'ia dërgoni të gjitha atyre ekzistuese ose të ofroni zbritje dhe oferta të mëdha për blerjen tuaj të ardhshme. Përmes reklamave të synuara, bazuar në reagimet e klientëve, ju mund të përmirësoni CPC dhe normën e klikimit dhe të rrisni konvertimin.

  A flisni keshtu, wie es Ihr Publikum will

  Nichts ist besser, sesa të flasësh kështu, siç bën auditori juaj i synuar. Mos u përqëndroni në veçoritë e produktit, por mbi përfitimet. Komentet e klientëve ndihmojnë këtu. Për të zbuluar, si flasin klientët, mund të konfiguroni njoftimet e Google për fjalën kyçe që përdorni, Ndiqni mediat sociale dhe uebfaqe të tjera, ose përdorni sugjerimin automatik të Google, për të përcaktuar preferencat e grupit të synuar.

  Verwenden Sie die Informationen

  Sie können eine schnelle Suche nach den Keywords durchführen, për të cilat dëshironi që fushatat tuaja të paguara të renditen. Shumica e reklamave janë të ngjashme me të tjerat. Për t'u renditur lartë dhe për të marrë një normë më të lartë të klikimeve, duhet të bësh diçka ndryshe nga të tjerët.

  Verwenden Sie den Qualitätsfaktor

  Je relevanter Ihr Keyword für Ihre Anzeige ist, aq më mirë përvoja e faqes së uljes dhe rezultati më i lartë i cilësisë. Metrika e Rezultatit të Cilësisë ndihmon reklamat tuaja me pagesë, Renditeni më mirë dhe ulni shpenzimet tuaja për konvertim.

  Kur faktori i cilësisë është i lartë, kjo do të thotë, për rëndësinë tuaj për “Reklama dhe fjala kyçe” eshte e shkelqyer. Megjithatë, nëse vlerat tuaja të cilësisë janë të ulëta, duhet ta zbulosh, cila është arsyeja për të, dhe provo, për ta përmirësuar atë.

  Shkalla e klikimit (Shkalla e klikimit – CTR) nuk është vetëm një metrikë, por intuita e preferencave, Interesat, Nevojat dhe sjelljet e auditorit tuaj. Vazhdoni punën tuaj, për t’i përmirësuar ato, dhe përdorni gjithmonë transformimet ndërsa monitoroni shkallën tuaj të konvertimit. Kjo ndikon si në normën e klikimit (CTR) si dhe koston për klikim (CPC) fund.