WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Si mund të kryeni auditime të kanaleve të mediave sociale?

  Social Media Marketing

  Auditimi i mediave sociale i referohet procesit të analizimit të kanaleve të mediave sociale, um die Social Media-Kanäle zu überprüfen und herauszufinden, cilat fusha dhe metrika të përmirësimit mund të përdoren për të përmirësuar praninë e mediave sociale të kompanisë suaj. Në thelb ekzistojnë tre arsye, të kuptoj, nëse duhet të bëni një rishikim të mediave sociale. Ti mund ta besh kete, për të përcaktuar numrin e ndjekësve, të cilat rriten çdo muaj, vdes ndjekës, që merren me përmbajtjen që keni botuar, dhe për të vlerësuar, nëse jeni duke fituar ose humbur para duke përdorur strategjitë e mediave sociale.

  Si mund të kryej një auditim të mediave sociale?

  Ju mund të kryeni një audit të mediave sociale në një numër mënyrash, me. B. duke përdorur mjete si Hootsuite, Raporti shoqëror ose më vonë etj.. Por çfarë mund të bësh, nëse nuk keni softuer për planifikimin e mediave sociale? Ju mund të shikoni vetë platformat e mediave sociale, për të vlerësuar analizat. Ju mund të gjeni disa mjete të palëve të treta, që mund të të magjepsë, megjithatë, ato përmbajnë udhëzime të paguara.

  • Programoni në mënyrë aktive provimin, në vend që të presim për një moment, në të cilën zbuloni një problem. Ju duhet të kryeni një audit të mediave sociale të paktën dy herë në vit.

  • SEO, Reklamat PPC dhe marrëdhëniet me publikun shtojnë thellësi dhe përmbajtje të rëndësishme në planet tuaja të përmirësimit të biznesit në rrjetet sociale.

  • Analizoni postimet dhe faqet e internetit të lidhura përkatëse të blogut, për të marrë informacion në lidhje me faktorët e mediave sociale si fjalët kyçe, Aftësia e lëshimit, Merrni etiketime dhe grafikë meta.

  • Ju mund të kontrolloni llogaritë e mediave sociale të konkurrentëve tuaj, rreth karakteristikave të tilla si lloji i përmbajtjes që ata po përdorin, angazhimi i përdoruesit për kanalet e tyre, Identifikoni krijimtarinë e tyre dhe ndikuesit që ata përdorin.

  Metrikat e mediave sociale, die Sie verfolgen können

  Nehmen wir einige Kennzahlen vor, që mund t'i gjurmoni dhe lëshoni nën matjet e angazhimit shoqëror.

  1. Në cilën orë të ditës dhe në cilën ditë botoni artikujt

  2. Cilat video janë të shkëlqyera dhe cila është kostoja reale për shikim?

  3. Sa është shkalla e klikimit për postimet tuaja në rrjetet sociale?

  4. Numri i njerëzve, die Sie in ihren Posts erwähnen oder markieren

  Die allgemeinen Metriken, e cila mund të përdoret për të kryer një rishikim të kanaleve tuaja të mediave sociale, janë rritja juaj me një numër ndjekësish, shkalla e angazhimit dhe ROAS.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas