WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Si mund ta vlerësoni videon tuaj me YouTube SEO?

  Suchmaschinen optimierung

  Renditja e videove në YouTube ka qenë një strategji e rëndësishme për bizneset, die für Marketingdienstleistungen arbeiten. Nëse videoja juaj renditet në YouTube, kjo do të thotë, që keni marrë shumë vlerësime, Merrni pëlqime dhe komente. Është e rëndësishme, keni një kuptim të thellë të YouTube SEO dhe efektivitetin e tij për secilën video.

  Çfarë është YouTube SEO?

  YouTube SEO në fakt po optimizon një kanal në YouTube, videot dhe listat e tij të dëgjimit. Qëllimi kryesor i këtij lloji të optimizimit të motorëve të kërkimit është, Për të ndihmuar videot tuaja, Renditeni më lartë në rezultatet e kërkimit në YouTube për çdo fjalë kyçe ose pyetje kërkimi. Fokusi tjetër i rëndësishëm është shfaqja e videove tuaja në seksion “Video të lidhura”.

  Cili është formati i procesit të kërkimit në YouTube?

  Në YouTube, videot klasifikohen sipas faktorëve të ndryshëm siç janë titulli, Përshkrimi dhe përmbajtja video e klasifikuar, që përputhen me pyetjen e kërkimit të përdoruesit. Ju duhet të siguroheni, që videoja juaj përmban atë, atë që një përdorues mund të përdorë, për të gjetur videon.

  • Për t'u renditur mbi një rezultat kërkimi në YouTube, videoja juaj duhet të përputhet me të, atë që përdoruesi po kërkon. Për ta arritur këtë, Videoja juaj duhet të ketë një titull të përshtatshëm, të ketë një përshkrim dhe përmbajtje video.

  • Mundohuni të analizoni, atë që dëshiron auditori juaj. Kur përdoruesi nuk mendon se videoja juaj është e rëndësishme pasi klikon, ai ndryshon në një tjetër.

  Tipps zum Ranking Ihres YouTube-Videos

  • Finden Sie relevante Keywords heraus, me të cilat mund të arrini në grupin tuaj të synuar. Mbaje parasysh atë, se YouTube nuk punon ashtu siç funksionon Google. Prandaj përdorni mjete të ndryshme, për të nxjerrë fjalë kyçe.

  • Ndryshoni videot tuaja në mënyrë strategjike, për të tërhequr vëmendjen. Përdorni efekte vizuale në videot tuaja, për t’i bërë ato më tërheqëse. Ju gjithashtu mund të përdorni shkurtimet e kërcimit, për ta bërë më dinamike.

  • Merrni parasysh gjatësinë e një renditjeje ideale të videos në YouTube në faqen e parë. Këto janë kryesisht video me një kohëzgjatje prej më shumë se 12 Procesverbal. Por edhe kupto, se gjatësia ndryshon nga forca në forcë. Një video vallëzimi mund 3-6 Minuta të gjata, ose një episod serial mund 30-60 Procesverbal, etj.

  • Mos harro, Videoja juaj me një titull të përshtatshëm, një përshkrim dhe hashtags (deri në 5-10 Hashtags përkatëse) për të optimizuar.

  • Mund t'i pyesni përdoruesit tuaj, Për të pëlqyer videon tuaj, për të komentuar dhe ndarë, kur metrika juaj rritet dhe videoja juaj renditet e lartë në vetvete.

  • Promovoni videot tuaja në platforma të tjera siç janë mediat sociale, Postime në blog ose gazeta.

  • Ju gjithashtu mund të përdorni reklama në YouTube, për të promovuar videot tuaja ose për të bashkëpunuar me YouTube të tjerë nga një kënd i ngjashëm.

  Nëse jeni duke bërë një optimizim efikas të motorit të kërkimit të videove tuaja në YouTube, nëse doni të vëreni. Mund të mos jetë një term i ri, por ende disa njerëz nuk dinë shumë për të. Krijoni video dhe mos harroni, optimizojini ato.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas