WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund të gjej më shumë ndjekës në Instagram?

  Do te donit ta dinit, wie Sie auf nachhaltige und konsistente Weise mehr Follower auf Instagram gewinnen können, pa u djegur? Më beso, ky postim eshte per ty. Ne nuk do të flasim për të, Blini ndjekës ose përdorni bots. Pasi këto janë metoda, që nuk funksionojnë, dhe kur të ndodhë, mos zgjas shumë dhe rrezikon, se llogaria juaj do të bllokohet.

  1. Optimieren Sie Ihr Profil

  So wie Nutzer Keywords in Google eingeben, për të gjetur informacion, gjithashtu futni fjalë kyçe në Instagram, për të gjetur llogari. Dhe ka dy fusha në profilin Instagram, të cilat tregohen në kërkimin në Instagram, d. H. Emri i përdoruesit dhe emri juaj.

  Pra shtoni 1-2 shtoni fjalë kyçe të lidhura, duke përdorur emrin ose emrin tuaj të përdoruesit, për të rritur gjasat, të shfaqet në rezultatet e Instagram.

  2. Keyword-reiche Untertitel

  Instagram hat kürzlich bekannt gegeben, që përdoruesit anglishtfolës nga gjashtë vende, Britania e Madhe dhe Kanadaja, të jetë në gjendje të kërkojë me fjalë kyçe.

  Kjo tregon, që Instagram përdor fjalët kyçe të përdorura në titra, për të përcaktuar rëndësinë e një çështjeje. Pra, përdorni ato në titra.

  3. Betten Sie Instagram-Posts in den Blog ein

  Betten Sie anklickbare Instagram-Posts ein, të cilat përmbajnë lidhje, të cilat ju çojnë drejtpërdrejt në llogari ose postim. Mbërthimi në postimet në blog nuk është vetëm një mënyrë e lehtë, Sillni trafikun e blogut në profilin tuaj, për t'i kthyer ata si ndjekës të rinj, por edhe shume e lehte.

  4. Postim, was bereits beliebt ist

  Instagram bietet Ihnen Analysen zu Ihren einzelnen Posts in Ihrem Geschäftskonto. Një nga ato metrika është “Ndjek”, d. H. Numri i ndjekësve, marrë nga një post specifik.

  5. Benutzergenerierter Inhalt

  Benutzergenerierte Inhalte sind alle Inhalte, krijuar nga të tjerët. Fotografitë mund ta bëjnë këtë, Video, Shqyrtime etj. e tij. Përmbajtja e krijuar nga përdoruesi është jashtëzakonisht e fuqishme, pasi të paktën tetë në dhjetë konsumatorë online preferojnë përmbajtjen organike të UGC -së mbi përmbajtjen e markës.

  6. Steigern Sie Ihre Beiträge

  Wenn Sie einen Instagram-Beitrag verbessern, paguaj instagram, për të forcuar kontributin për ndjekësit tuaj ose një grup të synuar. Në këtë mënyrë ju mund të rrisni shtrirjen tuaj.

  Sigurohuni që vitin e ardhshëm, që ta përfshini këtë taktikë në planin tuaj të marketingut në mediat sociale. Ju gjithashtu mund të kërkoni ndihmë nga profesionistë.

  Ekipi ynë ka aftësitë dhe përvojën e duhur, jo vetëm për të rritur bazën e tifozëve të një kompanie në Instagram, por edhe praninë e përgjithshme të mediave sociale të një kompanie.