WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni





  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si funksionon optimizimi i motorëve të kërkimit?

  Das Verständnis der Google-Kriterien für die Suchmaschinenoptimierung ist nicht so einfach wie jeder denkt. Ka rregulla të ndryshme, të cilat bazohen në algoritmin e Google, e cila përcakton renditjen e faqes në internet në motorët e kërkimit. Algoritmi i Google është zhvilluar në një proces kompleks dhe është marrë parasysh, pas kërkimit të qindra përdoruesve dhe analizimit të faktorëve të ndryshëm të renditjes.

   

  SEO Agentur

  Sidoqoftë, ekzistojnë tre metrika të rëndësishme, të cilat motorët e kërkimit përdorin për të përcaktuar cilësinë e faqes në internet.

   

  • Lidhjet – Lidhjet e mbledhura nga faqet e internetit të tjera luajnë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e cilësisë së faqes në internet. Arsyeja për këtë është, që çdo faqe në internet ka të ngjarë të lidhë përmbajtjen e saj me faqe në internet me cilësi të lartë. Faqet e internetit, përdorni lidhjet nga faqet e internetit të tjera, merrni autorizimin në google “Renditja e faqeve”. Edhe këtu, faqet e lidhura janë autoritative.
  • përmbajtja – Përveç lidhjeve, motorët e kërkimit gjithashtu analizojnë përmbajtjen e faqeve të internetit, për të realizuar, nëse ueb faqet janë të rëndësishme për pyetjen e kryer të kërkimit apo jo. Shumica e SEO është ajo, Krijoni përmbajtje miqësore me SEO, që përmbajnë fjalë kyçe të synuara. Këto fjalë kyçe janë termat më të zakonshëm të kërkimit, që përdoruesit përdorin kur kërkojnë në motorët e kërkimit.
  • Struktura e faqes – Pjesa e tretë e rëndësishme e SEO është struktura e faqeve, meqenëse faqet e internetit janë të shkruara në gjuhën HTML. Këtu faqet e internetit duhet të optimizohen me meta-tekstin dhe titullin, në të cilat fjalët kyçe të synuara janë të mbushura siç duhet. Ndihmon zvarritësit e Google, indeksoni faqet së shpejti.

  Punësoni një agjenci SEO, um die besten Ergebnisse zu erzielen

  Nachdem Sie die oben genannten Punkte gründlich verstanden haben, definitivisht e kupton, çfarë rëndësie kanë ato për kompanitë, për të cilat eksperti i optimizmit të motorit të kërkimit ka nevojë për udhëzime. Ju mund t'i besoni ONMA Scout për rezultatet më të mira.