WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund të kryej një analizë efektive konkurruese?

  SEO

  SEO është një nga strategjitë më të rëndësishme të marketingut, përdoret nga shumica e kompanive, për të siguruar progres të vazhdueshëm. Kjo jo vetëm që përmirëson renditjen e motorëve të kërkimit të një faqe në internet, por gjithashtu rrit vëllimin organik të trafikut. Para se të filloni të planifikoni strategjitë tuaja SEO pse, ju duhet të kryeni një studim absolut konkurrues. Me ndihmën e perceptimeve, të cilat i përpiloni nga analiza, ju mund të identifikoni pikat e forta dhe të dobëta të konkurrentëve tuaj. Ja çfarë mund të bësh:

  1. Identifikimi i fjalëve kyçe efikase duhet të jetë hapi i parë në analizimin e konkurrentëve tuaj. Kërkimi i fjalëve kyçe mund t'ju ndihmojë të zbuloni nga perspektiva e SEO, për çfarë janë të aftë konkurrentët tuaj.

  2. Tani keni me vete një listë të fjalëve kyçe përkatëse dhe është koha, shikoni për konkurrencën tuaj të lartë fituese, gjeni ato dhe bëni një listë. Vendosni fjalët kyçe në motorët e kërkimit si Yahoo ose Google. Renditni faqet e internetit të rëndësishme për industrinë tuaj dhe paraqitini ato në 10 rezultatet më të mira. Ka shumë mjete atje për të analizuar konkurrentët tuaj

  3. Kur të keni identifikuar konkurrentët tuaj kryesorë, analizojnë profilet e tyre. Filloni duke analizuar konkurrentët në matjet si autoriteti i domenit, lidhjet hyrëse, aksione sociale etj.

  • Cilësia e lidhjeve është e domosdoshme. Lidhjet hyrëse në faqen tuaj të internetit futin besim tek audienca juaj e synuar. Kur faqja juaj në internet tregon faqet e internetit me autoritet dhe cilësi të lartë, kjo do të thotë, që faqja juaj në internet është e përshtatshme dhe përmban përmbajtje të përshtatshme. Kjo ju jep një shans më të madh, të renditet në SERP.

  • Ndikimi i mediave sociale në SEO nuk mund të injorohet. Një fushatë e ekzekutuar mirë e mediave sociale ndihmon markat, Ndërtoni marrëdhënie dhe lidhuni me klientët.

  • Një faqe në internet arrin pozicione të larta në motorët e kërkimit, nëse jeni informues, Përmban përmbajtje të rëndësishme dhe me cilësi të lartë. Kur analizoni përmbajtjen, merrni parasysh parametra të tillë si numërimi i fjalëve, Media dhe lidhjet dalëse.

  • Përcaktimi i autoritetit të domain-it në faqen e internetit të konkurrencës është një nga aspektet më të rëndësishme të analizimit të konkurrentëve. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të vendosur qëllime praktike dhe funksionale për faqen tuaj të internetit.

  4. Kur të jeni plotësisht të njohur me konkurrentët tuaj, krahasoni veten me konkurrentët. duhet ta kuptoni, çfarë u shërben atyre dhe çfarë jo. Në këtë mënyrë ju e dini, cilat strategji duhet të zbatoni.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas