WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund të gjej tema për blogun tuaj??

  SEO
  SEO

  Një nga opsionet më të mira, um die Sichtbarkeit zu erhöhen und qualitativ hochwertigen Traffic zu generieren, janë blogje, i cili do të publikohet në faqen tuaj të internetit. Ekzistojnë gjithashtu disa kërkesa për këtë, të cilat janë si më poshtë:

  ● Gjeni një temë në blog, das im Trend liegt

  ● Schreiben Sie dafür qualitativ hochwertige Inhalte

  ● Suchmaschinenoptimierung ist notwendig.

  Si mund të gjej tema trendi të blogut për blogun tuaj?

  Shërbimet SEO janë jashtëzakonisht efikase këto ditë, pasi ato mundësojnë gjenerimin e drejtuesve të shënuar të shënuar. Kërkesa më e rëndësishme për këtë, megjithatë, është një blog i bazuar në tema.

  Këtu janë disa opsione, um aktuelle Blog-Themen herauszufinden

  ● Mittel:

  Medium është një platformë e shkëlqyeshme, me të cilat mund të gjeni tema trendi për blogun tuaj të ngrohtë. Kur vizitoni platformën, do të vini re disa seksione, nga të cilat mund të zgjidhni një, që lidhet me forcën tuaj.

  Këtu është një seksion temash në trend, në të cilën mund të bëni përzgjedhjen e duhur.

  ● Reddit:

  Reddit është një platformë e bazuar në komunitet, ku njerëzit mund të diskutojnë problemet, me të cilat ata ballafaqohen më shpesh dhe që ndodhin më shpesh. Këtu ju duhet të rishikoni në mënyrë specifike të gjitha diskutimet dhe të zgjidhni një temë, i cili aktualisht është në trend. Përdoruesit nuk mund ta gjejnë përgjigjen.

  ● LinkedIn:

  Kur vizitoni LinkedIn, bëhet në të djathtë seksioni “Top-Trendthemen” shfaqet. Dhe nga këto ju mund të zgjidhni një temë në vendin tuaj.

  Temat përditësohen rregullisht, në mënyrë që të mos ju mungojnë kurrë temat në trend.

  YouTube:

  Nëse dikush ka bërë SEO video YouTube si duhet, mund ta gjeni nën rezultatet kryesore të kërkimit. Prandaj, ky është gjithashtu rasti me videot në trend në YouTube. Ju mund të zgjidhni videot e prirura nga YouTube dhe blog për tema të tilla.

  Këto video në trend të YouTube janë më të kërkuarit dhe të shikuarit në këtë kohë.

  Te Pinterest:

  Pinterest jep një raport Insights çdo muaj, me ndihmën e të cilave mund të kuptoni dhe njihni temat në trend të muajit. Ju mund të zgjidhni sa më shumë ide temash nga këto lista të temave në trend dhe të filloni të krijoni postimet tuaja në blog.

  Ne jemi mjaft të sigurt, që mund të përdorni opsionet e platformës më lart për të gjetur temat në trend për fushatat tuaja të ngrohta ose të marketingut dixhital.