WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Si mund të krijoj një url miqësore për SEO?

  SEO Freundliche URL

  Një URL ose Lokator Uniform i Burimeve quhet një adresë e internetit, wobei die Domain neben dem Namen der Subdomain steht. Ekziston edhe një pjesë e url: Lidhje e përhershme, i cili përbëhet nga teksti, e cila tregon një faqe të qartë. Edhe pse URL është gjithmonë e dukshme në motorët e kërkimit, ajo gjithashtu zbulohet gjatë ndarjes në rrjetet sociale. Shumica e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) zhvillojnë instinktivisht një url, nëse një faqe e re / krijohet një postim i ri. Sidoqoftë, mund të redaktoni pjesën e permalink-ut në përputhje me rrethanat dhe të optimizoni URL-në tuaj për motorët e kërkimit.

  Krijohen URL miqësore me SEO, për të renditur më mirë një faqe në internet dhe për të përmbushur nevojat e përdoruesve. Krijimi i URL-ve të tilla është një nga praktikat më të mira për SEO të vitit 2021.

  Schlüsselwörter für SEO-freundliche URL finden

  Bevor Sie eine erweiterte SEO-freundliche URL für Suchende und Suchmaschinen erstellen können, duhet të identifikoni fjalët kyçe, për të cilën dëshironi të vlerësoni faqen tuaj.

  • URL është drejtpërdrejt me industritë tuaja- dhe tema e faqes në internet të lidhura.
  • Vëllim i lartë kërkimi, kjo tregon, se më shumë njerëz po kërkojnë termin.
  • Bëni disa mosmarrëveshje.

  Ju mund të gjeni fjalë kyçe, duke përdorur mjete si SEMrush, për të gjetur fjalë kyçe fitimprurëse me bisht të gjatë. Thjesht shkruani frazën tuaj që lidhet me industrinë në shiritin e kërkimit dhe do të merrni një listë të të gjitha fjalëve kyçe, që mund të përdorni.

  Schritte zum Erstellen einer SEO-freundlichen URL-Struktur

  1. Das Erstellen von URLs, të cilat nuk përputhen me titullin e faqes, mund të ju ndihmojë, arrini renditjen më të mirë të motorëve të kërkimit. Menyra me e mire, për ta bërë atë, konsiston në të, krijoni një lidhje permal, që përmbledh temën e faqes.
  2. URL -ja më e shkurtër, aq me mire duket. URL -të e gjata mund të jenë konfuze për zvarritësit e motorëve të kërkimit, per cfare flet faqja.
  3. URL -të tuaja duhet të apelojnë për dy lloje auditorësh: së pari, Google dhe përdoruesit e tij. Nëse subjekti i faqes tuaj nuk është vetë shpjegues duke kontrolluar URL -në, nuk është miqësore me SEO.
  4. Përhapni fjalë përshkruese në url -në tuaj, për t'i bërë ato të lehta për t'u lexuar për përdoruesit dhe zvarritësit e motorëve të kërkimit. Ka pasur një diskutim të përsëritur në lidhje me vizatimet dhe nënvizimet dhe çfarë konfigurimi e do Google.
  5. Përdoren etiketat kanonike, për të informuar motorët e kërkimit për risinë e faqes, për të punuar rreth çështjeve të kopjuara të përmbajtjes.
  6. URL -të e optimizuara për motorët e kërkimit përmirësojnë lexueshmërinë. Kjo është arsyeja për krijimin e URL -ve me shkronja të vogla dhe standarde. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar renditjen e motorëve të kërkimit.