WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni





  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Cfare duhet te bej, për të rritur trafikun SEO nga motorët e kërkimit?

  Njoftim, që Google është përgjegjës për pjesën më të madhe të trafikut të mjetit të kërkimit në internet. Kjo mund të ndryshojë nga dega në degë. Sidoqoftë, Google është pothuajse me siguri lojtari kryesor në listat e indeksuara, në të cilën duhet të shfaqet kompania ose faqja juaj e internetit. Sidoqoftë, prezantimi i praktikave të pranuara në këtë udhëzues do t'ju ndihmojë të poziciononi faqen tuaj Plus është gjithashtu thelbësore, që renditet në mjetet e tjera të kërkimit në internet. Në këtë blog, ne përmendëm disa këshilla të Google SEO, që mund të ndihmojë në përmirësimin e trafikut.

  Suchmaschinenoptimierung in Berlin

  Google komandon ndër mjetet për kërkimin në internet, pa sakrifikuar vende si Yahoo dhe Bing.

  Si e përcakton Google, cilat faqe duhet të kthehen bazuar në kërkimet? Si do ta drejtonit të gjithë trafikun e rëndësishëm në faqen tuaj të internetit?

  Llogaritja e Google është jashtëzakonisht konfuze, por në një nivel domethënës:

  • Google kërkon faqe, të klasit të lartë, përmbajnë të dhëna të rëndësishme, të cilat janë relevante për pyetjen e kërkuesit.
  • Llogaritja nga Google përcakton rëndësinë, nga përmbajtja e faqes suaj të internetit “i pastruar” (ose shikohet përmes) dhe (algoritmi) Evalushtë vlerësuar, në mënyrë të pavarur nga, nëse kjo përmbajtje është për, atë që kërkon kërkuesi, në lidhje me termat e kërkimit dhe përbërësit e ndryshëm që përmban (e ashtuquajtura “i tillë”) është relevante “Shenja e pozicionimit”).
  • Google përdor metoda të ndryshme për të vendosur mbi “cilësia”. Profili i lidhjes së një faqe në internet – numrin dhe llojin e uebfaqeve të ndryshme, të gjitha lidhen me një faqe dhe faqe në internet – megjithatë, është një nga më të rëndësishmet.

  Pak nga pak, karakteret shtesë të pozicionimit përcaktohen përmes llogaritjes nga Google, të kuptoj, ku renditet një faqe interneti, me. B.

  • Si njerëzit hyjnë në një faqe në internet (Gjeni të dhënat e kërkuara dhe qëndroni në faqen e internetit, ose “përplasem” kthejeni ato në faqen e përcjelljes dhe lidhni një lidhje tjetër? Ose ata thjesht injorojnë artikujt tuaj në listat e indeksuara dhe nuk lundrojnë kurrë?)
  • Ngarkimi i një siti dhe “Përgjegjshmëria”
  • Veçantia e përmbajtjes së faqes (krahasuar me “i hollë” ose kopjuar, përmbajtje me cilësi të ulët)

  Ka disa faktorë, në të cilën duhet të përqendroheni, për të çuar trafik organik në faqen tuaj. Ka këshilla për optimizimin e motorëve të kërkimit, që ju mund të ndiqni dhe tërheqni vizitorët tuaj.