WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Çfarë duhet të merret parasysh gjatë auditimit në faqet e SEO të e-dyqaneve?

  SEO Agentur
  SEO Agentur

  Nëse keni një faqe në internet të kompanisë, ku shfaqen produktet tuaja dhe çfarë ju duhet të ofroni, nuk ka dyshim për këtë, se kërkohet një renditje më e lartë, qoftë për produktet apo motorët e kërkimit! Ka shumë përparësi për të patur një faqe në internet të tregtisë elektronike, sepse mund të kontaktoni me miliona klientë të mundshëm në të gjithë botën. Por për të rritur trafikun tuaj dhe klientët tuaj, duhet të keni një gradë të lartë, të jetë i dukshëm!

  Pse keni nevojë për një auditim SEO?

  Kur dëshironi të jeni në krye të rezultateve të kërkimit për produktin ose shërbimin tuaj, duhet te siguroheni, që keni një uebfaqe të optimizuar. Ju mund të identifikoni gabimet përmes një auditimi SEO, që ndikojnë në renditjen tuaj në faqet e rezultateve të motorit të kërkimit.

  Nëse keni një biznes në internet, duhet të përqendroheni në të gjitha detajet e vogla dhe të mëdha të identifikuara, për të përshkallëzuar SEO-në tuaj. Për një faqe në internet të tregtisë elektronike, megjithatë, ekzistojnë standarde të qarta që duhen respektuar. Një mjet i auditimit SEO është metoda më e mirë, për të marrë informacionin, të cilat kërkohen për të filluar punën.

  Optimizimi i SEO-së në faqe

  Nëse jeni kurioz, çfarë të kërkoni në elementët tuaj në faqe, shikoni për etiketat tuaja meta dhe etiketat e kokave, për të siguruar qëndrueshmërinë e fjalëve kyçe. Është e rëndësishme, Synoni fjalët kyçe për t'u përdorur në faqet e internetit të tregtisë elektronike, të cilat motorët e kërkimit dhe përdoruesit i vlerësojnë për kontroll të lehtë të faqes suaj të internetit.

  Mirësia e lëvizshme

  Është e rëndësishme, që një faqe në internet është e përshtatshme për celularët, meqenëse shumica e popullsisë së botës përdor smartphone për blerje ose sërf! Motorët e kërkimit kanë aspekte të renditjes, të cilat përcaktohen për reagimin e pajisjeve mobile, si ekranet me prekje dhe lexueshmëria e lehtë, për të siguruar përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit për përdoruesit e celularëve.

  Shpejtësia e faqes në internet

  Shpejtësia e faqes suaj të internetit është çelësi i suksesit tuaj. Faqja juaj duhet të ngarkohet brenda tre sekondave të para. Dhe nëse zgjat më shumë, ju mund të humbni pothuajse gjysmën e audiencës tuaj! Për të thjeshtuar përvojën e përdoruesit, gjithashtu sigurohuni, që faqja juaj në internet ka një kohë të shpejtë ngarkimi.

  Backlinks

  Backlinks janë të rëndësishme, por vetëm merrni parasysh cilësinë e lartë! Planet e fuqishme të SEO e bëjnë atë një përparësi, krijoni lidhje të vlefshme nga faqet e internetit të besueshme, sesa nga faqet e internetit të çdo lloji.

  Siguria e faqes në internet

  Si një kompani e-commerce, ju duhet të krijoni besim nga blerësit tuaj, duke zhvilluar një faqe në internet të sigurt. Mund të përdorni HTTPS, i cili gjithashtu siguron renditje më të mirë të motorëve të kërkimit për një faqe në internet të sigurt.

  Ekziston gjithmonë një objektiv kryesor për tu mbajtur në mend me një faqe në internet të tregtisë elektronike, d. H. Shkalla e konvertimit tuaj. Një auditim SEO mund të përmirësojë organikisht shndërrimet tuaja dhe të çojë trafik me cilësi të lartë në faqen tuaj të internetit.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas