WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Këshilla për të rritur ndjekësit në Instagram

  instagram

  Instagram hat sich heute zu einem der am häufigsten verwendeten Social-Media-Kanäle für die gemeinsame Nutzung von Bildern und Videos entwickelt. Ky kanal i mediave sociale është vetëm një hap prapa paraardhësit të tij, Facebook dhe Twitter. Instagram është platforma e dytë më e popullarizuar e mediave sociale në SHBA dhe aplikacioni i dytë celular më i admiruar pas YouTube.

  Nuk ndihmon, marrja e ndjekësve të gabuar, pasi ata nuk i përgjigjen postimit tuaj, Vizitoni faqen tuaj te internetit, drejtojini të tjerët të vizitojnë faqen tuaj të internetit, etj.. Për shkak të kësaj, ajo po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme, Përqendrohuni në strukturimin e ndjekësve natyralë dhe autentikë në Instagram.

  Optimieren Sie Ihr Konto

  Ein wichtiger Schritt, që nuk duhet të injoroni, po maksimizon llogarinë tuaj. Bëjeni bio të markës tuaj Instagram “Faqja kryesore” Nga llogaria juaj. Duhet të shërbejë si model për funksionimin, që ofron faqja kryesore e faqes suaj të internetit.

  Pra, krijoni një bio tërheqëse me titra të shumtë me një emër përdoruesi të duhur.

  Veröffentlichen Sie regelmäßig wichtige Inhalte

  Das unregelmäßige Posten von Inhalten, nëse provoni, Rritni ndjekësit në Instagram, është një nga gjërat e tmerrshme, që dikush mund të bëjë. Edhe ndjekësit, që keni bërë, do të harrohet, që marka juaj ekziston.

  Pra është e rëndësishme, krijoni dhe përmbaheni një kalendari rezervimi të përsëritur. Mund të bëni disa postime në javë. Pa marrë parasysh se çfarë ritmi zgjidhni, thjesht sigurohu, se jeni konsistent.

  Merrni llogari të tjera, um Ihre Inhalte zu veröffentlichen

  Es ist ein Kinderspiel, se sa më shumë ndjekësit tuaj, aq më shumë klientë dhe blerës do të korrni. Është e rëndësishme, për t'u përballur me këta klientë të mundshëm.

  Prandaj, prezantojeni përmbajtjen tuaj me një audiencë më të madhe në Instagram. Mund të punoni me llogari të shumta në Instagram me ndjekës të mëdhenj në ngrohtësinë tuaj.

  Repost-Inhalte von anderen

  Sie können mehr Follower gewinnen, duke ribotuar përmbajtje të vlefshme nga të tjerët. Sidoqoftë, duhet të jesh i zgjuar, nëse nuk dëshiron, se Instagram etiketon llogarinë tuaj. Kështu që sigurohuni, që ju të njihni krijuesin origjinal në përshkrimin tuaj.

  Verwenden Sie relevante Hashtags

  Ein weiterer Schritt, që duhet të bëni, është përdorimi i hashtag -eve përkatëse, të cilët konvertohen. Nëse përdorni hashtags me kujdes, ju mund ta zgjeroni shtrirjen tuaj sa më shumë që të jetë e mundur. Ju nuk mund të përdorni hashtags të mbushur shumë.

  Nëse ndiqni hapat e mësipërm, do ta dish, si të rrisni numrin e ndjekësve në Instagram.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas