WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Këshilla për suksesin e marketingut në mediat sociale

  Marketingu i mediave sociale është një burim i fuqishëm për të markuar një kompani, për të gjeneruar drejtime me cilësi të lartë, Gjeneroni të ardhura dhe klientë. Çelësi i fitores është, sa strategjike planifikoni planin e përgjithshëm të marketingut tuaj në mediat sociale, ekzekutoni dhe gjurmoni. Cila është nevoja për përmbajtje efektive, Investimi në kohë dhe vlerësimi i arsyeshëm, nëse i trajtoni mediat tuaja sociale në mënyrë të papërshtatshme? Me një planifikim të mirë, kompanitë ka të ngjarë të arrijnë vlerën dhe të ardhurat e tyre të dëshiruara, dhe kjo është e mundur me marketingun e mediave sociale. Lexoni disa këshilla, për të përmirësuar planet tuaja të marketingut.

  1. Ju duhet të përdorni strategjinë e përcaktimit të qëllimit SMART, për të hedhur themelet për marketingun tuaj efektiv në mediat sociale. SMART do të thotë –
  2. Spezifisch über Ziele
  3. Messen Sie die Zielerreichung richtig.
  4. Identifikoni qëllimet, që arrini apo jo.
  5. Kontrolloni, sa e rëndësishme është strategjia juaj e mediave sociale.
  6. Sigurohuni, që të përfundoni gjithçka në kohë dhe ta arrini atë në një mënyrë të përcaktuar.
  7. Njihni auditorin tuaj, d. H. Ta njohesh, cilët mund të jenë klientët tuaj. Ju mund të dërgoni email falënderues ose mesazhe, rishikoni boshllëqet dhe intervistoni klientët tuaj.
  8. Kryesisht shfaqet, që kompanitë të shkojnë në çdo platformë të mediave sociale. Jo, kjo nuk është strategjia e duhur, por rishikoni dhe merrni parasysh ato, që plotësojnë nevojat tuaja dhe mund t'ju ndihmojnë, Përmirësoni biznesin tuaj.
  9. Cakto dikë, i cili menaxhon mirë mediat tuaja sociale. Asnjëherë mos i paguani askujt, kush te pyet, në orë për një SEO- ose për të paguar punë SMO. Nuk është punë, e cila do të bëhet në pak orë ose ditë. Shtë një proces afatgjatë, që kërkon mirëmbajtje dhe ushtrim të rregullt.
  10. Krijoni përmbajtje efektive për të postuar në mediat sociale, që mund të bëjë që auditori juaj ta bëjë atë, për të arritur tek klientët tuaj. Sigurohuni, që përmbajtja që krijoni përfshin fjalët kyçe të synuara, në mënyrë që të mund t'u shërbeni vizitorëve përkatës.
  11. Mbani audiencën tuaj të lidhur me markën tuaj, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre, Përgjigjuni komenteve ose problemeve menjëherë, pa i bërë ata të presin gjatë. Ju mund të përdorni hashtags ose lidhje me një postim tjetër të famshëm tuajin, për të popullarizuar postin e ri.