WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Rëndësia e një SEO Optimizer

  optimizer SEO

  SEO or search engine optimization is an important tool for both local and online businesses. Rrit prezencën në ueb dhe ndihmon në fitimin e klientëve të rinj. Një optimizues profesionist SEO mund të ndihmojë faqen tuaj të internetit për të arritur renditje të mira dhe për të përmirësuar cilësinë. Kjo realizohet përmes Optimizimit OnPage, e cila është një metodë për të përmirësuar cilësinë e faqes.

  Hulumtimi i fjalëve kyçe

  Keyword research is a fundamental aspect of SEO. Për të qëndruar përpara konkurrentëve tuaj, ju duhet të dini se çfarë po kërkon audienca juaj. Me të dhënat e fjalëve kyçe, ju mund të zhvilloni një strategji bazuar në atë që ata po kërkojnë. Të dhënat e fjalëve kyçe mund t'ju ndihmojnë gjithashtu të përcaktoni se cilat fjalë kyçe janë më të rëndësishme për biznesin tuaj.

  Hulumtimi i fjalëve kyçe të SEO duhet të mbulojë fjalë kyçe sezonale dhe gjatë gjithë vitit. Çelësi është të identifikoni se çfarë kërkojnë klientët tuaj dhe më pas ta përputhni atë me përmbajtjen përkatëse. Mund të bëhet duke segmentuar audiencën tuaj bazuar në qëllimin, fjalë kyçe, dhe mikro-momentet. Për shembull, ju mund të segmentoni një frazë si p.sh “si të bëni akullore me çokollatë” si fjalë kyçe transaksionale ose informative. Përmbajtja juaj duhet të jetë e përshtatur për të përmbushur nevojat e secilit segment.

  Pasi të keni identifikuar fjalë kyçe, hapi tjetër është të zbuloni se cilat faqe interneti renditen për ta. Ju mund ta zbuloni këtë duke përdorur një mjet falas për fjalë kyçe SEO, të tilla si SEMrush. Ky mjet analizon faqet e internetit për fjalë kyçe dhe sugjeron terma që mund të përfshini në përmbajtjen tuaj. Një tjetër opsion është Google Analytics, i cili ofron të dhëna dhe njohuri për fjalët kyçe në faqet kryesore.

  Një tjetër mjet i rëndësishëm i kërkimit të fjalëve kyçe të SEO është AlsoAsked. Google u jep një renditje të lartë faqeve të internetit që u përgjigjen pyetjeve të bëra shpesh. Kjo do të thotë që përmbajtja juaj do të renditet më lart kur njerëzit i kërkojnë. Duke përdorur këtë mjet, mund të mësoni se cilat pyetje bëhen më shumë dhe cilat fjalë kyçe janë më pak konkurruese.

  Analysis

  SEO analysis is a crucial part of any search engine optimization strategy. Nëse bëhet si duhet, mund të sjellë një fluks trafiku me cilësi të lartë dhe të tërheqë një audiencë autentike. Motorët e kërkimit po bëhen më të sofistikuara dhe po kërkojnë më shumë strategji optimizimi. Sipas Andrey Lipattey i Google, një strateg i lartë i cilësisë së kërkimit, çelësi për një renditje të lartë është përmes përmbajtjes me cilësi të lartë dhe krijimit të lidhjeve. Megjithatë, nuk ka asnjë rregull universal që mund të zbatohet në të gjithë motorët e kërkimit. Per kete arsye, Analiza SEO është një proces që kërkon statistika dhe prova të ndryshme.

  Analiza e optimizimit të SEO fillon me një raport kërkimor me fjalë kyçe, identifikimin e fushave që mund të përmirësohen. Këto përmirësime mund të përfshijnë vendosjen e fjalëve kyçe, krijimi i përmbajtjes së re, dhe optimizimi i URL-së. Përveç kësaj, Përmbajtja e kopjuar dhe përmbajtja me performancë të dobët mund të hiqen. Kjo analizë është një proces i vazhdueshëm, pasi rezultatet e kërkimit ndryshojnë shpesh. Për të mbajtur një sy në përparimin e faqes suaj të internetit, konsulenti juaj SEO mund të përdorë metrikë, gjurmuesit e renditjes së fjalëve kyçe, dhe mjete të tjera për të monitoruar performancën e faqes suaj të internetit.

  Një analizë SEO është një hap jetik në çdo fushatë marketingu. Jo vetëm që identifikon vendet më të mira për t'u përmirësuar, ndihmon në përcaktimin se ku qëndrojnë dobësitë e faqes suaj të internetit. Kjo mund t'ju ndihmojë të bëni ndryshime dhe të përsosni strategjinë tuaj të marketingut për të tërhequr më shumë vizitorë.

  Implementation

  The implementation of SEO optimizer involves optimizing a site to perform well on search engines. Softueri funksionon duke optimizuar fjalë kyçe dhe kanale ueb. Përveç kësaj, ofron analiza për renditjen e celularëve dhe renditjen e fragmenteve të veçuara. Mund të ofrojë gjithashtu një pasqyrë në faqet konkurrente. Qindra firma SEO operonin në SHBA dhe MB 2006.

  Backlinks

  One of the most important SEO tactics is building backlinks. Backlinks mund të vijnë nga shumë burime, por vetëm ato më të rëndësishmet do t'ju ndihmojnë në përpjekjet tuaja për optimizimin e motorit të kërkimit. Motorët e kërkimit vlerësojnë lidhjet e pasme sepse ato tregojnë rëndësinë e një faqe interneti me një pyetje kërkimi. Motorët e kërkimit do ta shpërblejnë faqen tuaj për sigurimin e lidhjeve duke përfshirë URL-në tuaj në rezultatet e saj.

  Ekzistojnë tre lloje kryesore të lidhjeve të pasme: lidhjet e brendshme, lidhjet e jashtme, dhe lidhjet hyrëse. Secila prej tyre ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Të fillosh, ju duhet të dini se si Google mat backlinks. Lidhjet hyrëse janë ato nga faqet e tjera të internetit, ndërsa lidhjet dalëse janë ato nga brenda faqes tuaj të internetit.

  Një auditim backlink mund t'ju ndihmojë të identifikoni mundësitë e mundshme të rritjes. Google përdor backlinks si një faktor kryesor të renditjes. Por, marrja e tyre nuk është e lehtë. Përdorimi i një mjeti backlink mund të jetë shumë më efikas. Ai do të analizojë performancën e faqes suaj të internetit dhe do të identifikojë çdo problem që mund të ndikojë në renditjen tuaj.

  Qëllimi i çdo fushate SEO është të rrisë numrin e lidhjeve që tregojnë në faqen tuaj të internetit. Sa më shumë të kesh, aq më i fuqishëm do të jetë faqja juaj në rezultatet e kërkimit. Por mbani mend, backlinks cilësore janë gjithashtu të rëndësishme. Është shumë më efektive të kesh 20 backlinks autoritare se njëqind të pabesueshme.

  SISTRIX Texte, Keywords and Ads analyzer

  SISTRIX Texte, Fjalë kyçe, Analizuesi i reklamave është një mjet i fuqishëm softuerësh që ju lejon të analizoni SEO, fjalë kyçe, dhe faqet e internetit të konkurrentëve. Softueri ofron një shumëllojshmëri të gjerë të të dhënave të dobishme që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni performancën e faqes suaj të internetit. Kjo ju lejon të monitoroni deri në katër faqe interneti në të njëjtën kohë. Ai gjithashtu ofron një indeks dukshmërie për të gjurmuar performancën e fjalëve tuaja kyçe.

  Një nga modulet e SISTRIX është Optimizer, i cili analizon të gjithë faqen. Duke përdorur modulin Optimizer, mund të bëni ndryshime dhe të shihni efektet që ato kanë në performancën e faqes suaj të internetit. Ju gjithashtu mund të drejtoni një fushatë për të optimizuar përmbajtjen e faqes suaj të internetit. SISTRIX do t'i japë përparësi ndryshimeve bazuar në rezultatet e analizës suaj.

  Ndërsa SISTRIX ka disa mjete solide, është pak e ndërlikuar për fillestarët. Mund t'ju duhet pak kohë për të kuptuar modulet e tij, dhe databaza e saj nuk është aq e gjerë sa ajo e renditjes SE. Struktura e saj e çmimeve është fleksibël, dhe ofron një provë falas 14-ditore. Ai ofron shumë veçori që do t'ju ndihmojnë të përmirësoni SEO-në e faqes suaj të internetit.

  SISTRIX ju lejon të monitoroni domene të shumta. Ju mund të zgjidhni cilat module të përfshini në planin tuaj, dhe ju mund të merrni zbritje pasi të keni shtuar më shumë module. Moduli i parë kushton $110 plus TVSH, ndërsa moduli i dytë dhe i tretë kushtojnë $220 dhe $301, përkatësisht. Moduli i katërt kushton $383 plus TVSH, ndërsa moduli i pestë kushton $438. Çmimi është i arsyeshëm për SMB-të.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas