WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Mjetet SEO – E rëndësishme për tu ndjekur

  SEO-Tools - Wichtig zu folgen

  Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është më e rëndësishme sot se kurrë.

  Trendet e reja do të thotë, se SEMrush është një mjet i shkëlqyeshëm SEO për kërkimin e fjalëve kyçe, me të cilat mund të zbuloni lehtësisht, ndër të tjera, për cilat fjalë kyçe një faqe në internet ka një renditje, nëse qëndroni në det sot do të doja.

  Ai përmban informacion të detajuar në lidhje me këto fjalë kyçe, përfshirë pozicionin e tyre në SERP, url-et, në të cilën ata drejtojnë trafikun, dhe trendet e trafikut në të kaluarën 12 Muaj.

  Keywworddit Një tjetër mjet fantastik për gjetjen e ideve të fjalëve kyçe është Keyworddit, një mjet falas, që lidh fjalët kyçe nga nënreditimet në Reddit dhe ofron kontekstin – një listë e fijeve, në të cilën është përdorur një fjalë kyçe e caktuar.

  Woorank është një analizues i dobishëm i faqeve të internetit, që ofron njohuri të dobishme, me të cilin mund të përmirësoni SEO të faqes suaj të internetit.

  Gjeneron një rezultat SEO për faqen tuaj në internet dhe një të veprueshëm “Lista e kontrollit të marketingut”, që rendit hapat, që mund të bësh, për të zgjidhur probleme të SEO të faqes në internet.

  Miqësia e telefonit celular është shumë e rëndësishme

  Për ta bërë këtë, mund të përcaktoni duke përdorur mjetin e testimit celular të Google, nëse faqja juaj në internet është e optimizuar si duhet për smartphone dhe tabletë.

  Thjesht shkruani url-in tuaj të internetit dhe do të informoheni qartë, nëse faqja juaj në internet është e përshtatshme për celularët.

  Mjeti gjithashtu ofron sugjerime, si mund të përmirësoni përdorshmërinë e faqes suaj të internetit. Eshte shume e rendesishme, që faqja juaj në internet është miqësore për celularët.

  Me BROWSEO mund të shihni, si duket faqja juaj në internet për një motor kërkimi. sikur është në kërkimin e google.

  Në thelb, faqja juaj në internet çlirohet nga çdo stilim dhe shfaqet struktura themelore. Në atë mënyrë mund ta zbuloni, nëse bot google ka probleme, hyni në përmbajtje të rëndësishme në faqen tuaj të internetit.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas