WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Rëndësia e SEO në faqet e internetit të tregtisë elektronike

  SEO Techniken

  Në këtë kohë dhe epokë është pothuajse e pamohueshme për shumicën e konsumatorëve, Produktforschung ohne digitale Plattformen durchzuführen. Ndërsa shumica e kërkimeve të produkteve fillojnë në faqet e internetit të tregtisë elektronike, Google ende merr një në pesë kërkime hyrëse të produkteve. Përdoruesit shkojnë në komente dhe komente, para se të porosisni një produkt, në mënyrë të pavarur nga, welche Branding-Websites sie besuchen.

  Këtu mund të gjeni të gjitha përfitimet e SEO ose marketingut dixhital në faqet e internetit të tregtisë elektronike –

  1. Krijoni një vlerë të qëndrueshme. SEO është një investim në performancën afatgjatë. Ndryshe nga reklamat, vlera e tyre nuk ndalet këtu, kur përfundon fushata. Çdo projekt ka të ngjarë të ketë vlerë afatgjatë dhe të rrisë performancën e kërkimit organik për muaj ose vite.
  2. Përmirësimi i përvojës së përdoruesit. Një përvojë e fortë e përdoruesit çon në konvertime. SEO ndihmon me këtë, Kuptoni klientët dhe kështu optimizoni përdorshmërinë e faqes tuaj të internetit. Kjo nga ana tjetër mund të përmirësojë renditjen. Kur një numër i madh kërkuesish klikojnë në faqen tuaj dhe pastaj kthehen menjëherë në rezultatet e kërkimit, Google supozon, që faqja juaj e internetit nuk është e rëndësishme për këtë pyetje ose është ndryshe e padëshirueshme. Dhe kjo sjellje mund të ndikojë në renditjen.
  3. Zgjero audiencën e sërishme të marketingut. Pasi blerësit përdorin kërkimin organik (ose kanale të tjera) zbarkoni në faqen tuaj të internetit, Ekipi juaj i kërkimit me pagesë mund të vendosë cookie për fushatat e rishikimit. Sa më shumë njerëz të drejtoni në faqen tuaj të internetit, aq më i madh bëhet auditori juaj i ri -marketingut.
  4. Rrit përmbajtjen. Kjo ka kuptim, Promovoni fjalë kyçe me qëllim të lartë transaksional. Vlera e përmbajtjes tjetër – wie Blog-Postime, Udhëzues blerjeje dhe artikuj me udhëzime – megjithatë, nuk është e menjëhershme.
  5. Plotësoni gypin e marketingut. Gyp tradicional marketingu – ndërgjegje, Interesi, Dëshira, Vepro – mbështetet në një rrjedhë të qëndrueshme të blerësve të rinj.
  6. Rritni vetëdijen për markën. Shumica e faqeve të e -commerce kërkojnë optimizim të motorëve të kërkimit për ndërgjegjësim të lirë të markës. Për më tepër, disa kërkues e shohin renditjen si një konfirmim të mirë, gjë që rrit gjasat e tyre, për të klikuar në një rezultat të lartë.

  SEO është parë gjithmonë si një plan afatgjatë për projekte. Përmirëson modelin, Teknologjia, paraqitjen dhe funksionalitetin e faqes tuaj të internetit. Ne jemi këtu, për t'ju ndihmuar të bëni një planifikim të tillë SEO për faqen tuaj të internetit, në mënyrë që të marrë më shumë njohje dhe markë.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas