WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Kuptoni fjalë kyçe me një shikim të shpejtë

  google-seo

  Fjalët kyçe përcaktohen si terma dhe fraza, të cilët përcaktojnë, atë që njerëzit kërkojnë, dhe që shpjegojnë temën, ju jeni duke shkruar për. Këto fjalë kyçe lidhin dhe ndihmojnë në tejkalimin e hendekut midis përmbajtjes dhe auditorit, për t'i gjetur ato. Në hulumtimin e fjalëve kyçe, kërkohen terma, që mund të futen në motorët e kërkimit, për t'i përdorur ato për faqet e internetit, për të përdorur dizajnin dhe marketingun e përmbajtjes.

  Hulumtimi i fjalëve kyçe mund t'ju ndihmojë të njihni trurin e klientëve tuaj, duke përfshirë tema në përmbajtjen tuaj. Në qoftë se ju e dini, atë që dëshiron auditori juaj i synuar, ju mund të optimizoni përmbajtjen, për të dhënë përgjigjet që dëshironi. Kur rishikoni fjalët kyçe të përdorura nga konkurrentët tuaj, ju mund të përmirësoni strategjinë tuaj të përmbajtjes.

  google-seo

  google-seo, është e rëndësishme të kuptohet, si t’i klasifikoni ato.

  1. Fjalët kyçe të kokës janë zakonisht vetëm brenda 1 ose 2 Fjalët dhe kanë një vëllim të lartë kërkimi.
  2. Fjalët kyçe të tekstit janë 2 te 3 Fraza fjalësh me një vëllim të lartë kërkimi, as i lartë e as i ulët.
  3. Fjalët kyçe me bisht të gjatë ndalohen brenda katër ose më shumë fjalëve së bashku me një vëllim të ulët kërkimi. Këto përbëjnë pjesën më të madhe të trafikut në internet.

  Faktori i rëndësishëm këtu është specifikiteti. Sa më e gjatë të jetë shprehja, sa më specifik të jetë dhe aq më pak rezultate kërkimi shfaqen, kur njerëzit hyjnë në të.

  Cili është qëllimi i fjalës kyçe?

  • Synimi i lundrimit është ai, ku përdoruesit kërkojnë një uebfaqe të caktuar.
  • Qëllimi i informacionit përcaktohet si, kur përdoruesit kërkojnë përgjigjen e një pyetjeje.
  • Synimi për të hetuar kuptohet, që përdoruesit kërkojnë informacion, e cila mund të çojë në një transaksion.
  • Në qëllimin e transaksionit, përdoruesit janë të gatshëm të blejnë.

  Ka një duzinë mjetesh kërkimore për fjalë kyçe atje, por këtu janë disa nga të preferuarat tona, për të filluar.

  1. Ahrefs është një koleksion i plotë i hulumtimit të fjalëve kyçe, Përmbajtje- dhe mjetet e menaxhimit të SEO.
  2. Përgjigjuni publikut dhe ndani rezultatet sipas llojit të pyetjes, kështu që ju mund ta përshtatni përmbajtjen në dhënien e përgjigjeve.
  3. Me Planifikuesin e Fjalëve Kyçe të Google AdWords mund të llogaritni vëllimin e kërkimit global dhe lokal në baza mujore për fjalë kyçe, Vlerësoni konkurrencën dhe një CPC të përafërt.
  4. SEMrush ju ofron të dhëna për fjalët kyçe, me të cilat mund të gjeni fjalë kyçe, të cilat lidhen me frazat më të rëndësishme të kërkimit.
  Videoja jone
  Merrni kuotë falas