WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Renditja e biznesit në kërkimet lokale

  Google Ranking SEO

  A keni një biznes të vogël apo një biznes të vogël si një dyqan kafshësh, eine Arztpraxis oder ein lokales Unternehmen? Ata mendojne, që njerëzit të gjejnë biznesin tuaj lokal? Nëse keni ndonjë problem, merrni trafik dhe të ardhura të mjaftueshme siç pritej, mos u shqeteso, Nuk je i vetmi, dhe ky është një problem i zakonshëm. Është e rëndësishme, për të optimizuar bizneset lokale në këtë mënyrë, se duken më mirë në motorët e kërkimit.

  Pse duhet të optimizoni kërkimin tuaj lokal?

  Optimizimi i një faqe në internet për rezultatet e kërkimit lokal është i rëndësishëm, të shfaqet në faqet e para të motorit të kërkimit. Në veçanti, e gjithë kjo duhet të jetë e dukshme në internet për audiencën vendase, që vjen në faqen e internetit, dhe po përpiqet, për t'u kthyer në klientë të mundshëm.

  Faktorët, duke ndikuar në kërkimin lokal

  1. komente – Sigurohuni, që rezultatet e kërkimit tuaj janë të dhënat tuaja, Përmbajnë pasqyrën tuaj dhe, mbi të gjitha, dëshmitë e klientëve të kënaqur. Kjo do të ndihmojë biznesin tuaj, Zhvilloni besueshmërinë dhe ndjenjën e besimit, nga të cilat njerëzit mund të blejnë me siguri.

  2. Bëni faqen tuaj të internetit të përgjegjshme – Përdoruesit tani përdorin telefona celularë, për të kryer kërkimin, nëse ata zgjedhin të blejnë online. Pra është e rëndësishme, që një faqe interneti e korporatës është miqësore me celularin, për t'i mbajtur klientët të interesuar.

  3. Specifikimi i saktë i detajeve – Sigurohuni, që keni të gjitha detajet përfshirë emrin e kompanisë, Adresë, Ju keni dhënë numrin tuaj celular dhe gjithçka në mënyrë korrekte. Njerëzit do të mbajnë mend vetëm një kompani me emrin e saj dhe do ta arrijnë atë përmes detajeve të dhëna. Ato duhet të konfirmohen, se keni dhënë informacionin e saktë. Ju mund të përdorni shënimin e skemës, për ta arritur këtë.

  4. Jini të qëndrueshëm – Asnjëherë mos ndani informacione të ndryshme në platforma të ndryshme. Çelësi i një biznesi të suksesshëm është aty, të jetë konsistent në lidhje me informacionin, që do të ndani në çdo platformë. Mos bëni asgjë, çfarë është çorientuese ose konfuze klientin tuaj.

  5. Shtoni fotografi të bukura – Mos harro, shtoni një imazh të saktë dhe me cilësi të lartë të shfaqjes për motorin e kërkimit. Imazhi i ekranit duhet të jetë i ndryshëm dhe i sinkronizuar saktë me faqen e internetit dhe duhet të përshtatet në mënyrë perfekte.

  Mos harro, duke përdorur përmbajtjen e saktë me fjalët kyçe të përshtatshme përveç faktorëve të mësipërm, pasi ky është çelësi i një biznesi të suksesshëm. Kur jeni në dyshim ose nuk jeni në gjendje ta bëni faqen tuaj të internetit të përshtatshme për kërkime lokale, mund të punësoni një agjenci ekspertësh.