WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Prototipa për të shkruar përmbajtje të mirë

  Përmbajtja është njohur gjithmonë si mbreti i çdo strategjie të marketingut dhe faqes në internet. Aber nicht jeder Inhalt ist König. Keni ndonje ide, si te shkruaj, sa dhe sa shpesh duhet të shkruani? Sa kohë duhet, dizajnoni përmbajtje efektive? Nëse i kuptoni të gjitha këto pika, do të kesh më pak telashe, për të krijuar përmbajtje të mirë. Një strategji e mirë e përmbajtjes është një domosdoshmëri për çdo faqe në internet në internet.

  Moreshtë më e rëndësishme se kurrë, zhvilloni një strategji përmbajtjeje, pasi përmbajtja juaj mund të jetë e kotë për ju pa planifikimin e duhur. Të kuptuarit e strategjisë suaj të përmbajtjes fillon me pasqyrën, çfarë lloj përmbajtje duhet të krijohet, sa shpesh duhet të shkruhet dhe sa kohë duhet të zgjasë procesi. Mund të duhet më shumë kohë sesa mund ta imagjinoni.

  • Mos përdorni përmbajtje të ngjashme në të gjitha platformat e mediave sociale, që nga ajo, cfare punon njeri, nuk do te thote, se të njëjtat rezultate arrihen për të tjerët. Krijoni përmbajtjen tuaj, të publikohet pasi të keni analizuar platformën dhe demografinë e përdoruesit tuaj.

  • Mund të filloni, duke vendosur një qëllim për një kontribut të cilësisë së lartë të përmbajtjes në baza javore. Sidoqoftë, kjo është më pak se kaq, ku te filloj, por nëse filloni nga e vogla, ju mund të krijoni zakone të mira. Pas disa kërkimeve, lëshimi i 15 te 16 Mesazhet në muaj, mesatarisht, janë një fillim i mirë.

  • Ju duhet të lidhni përmbajtjen tuaj, të jenë relevante dhe të përdoren për mediat sociale në të ardhmen. Mos harro, Ndiqni performancën e blogut tuaj, në mënyrë që të informoheni për tendencat. Mos postoni përmbajtje të kopjuara ose mos i ndani postimet tuaja më të vjetra përkatëse në mediat sociale.

  • Gjatësia më e konsiderueshme për përmbajtjen është të paktën 1000 Fjalët e vlerësuara. Provo, shpejt 6-8 Kalimi i orëve në çdo blog. Ndërkohë, bëni kërkimin tuaj siç duhet, krijoni të paktën dy bloge të përafërt, korrigjojini ato dhe më pas modifikojini ato.

  Asnjëherë mos i publikoni bloget tuaja pa planifikimin dhe hulumtimin e duhur dhe gjithmonë sigurohuni, se ju u shtoni atyre fjalë kyçe përkatëse. Kjo do t'ju ndihmojë, Bëni blogun tuaj të suksesshëm dhe të popullarizuar.