WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Optimizimi i buxhetit të zvarritjes për SEO

  Buxheti i zvarritjes i referohet numrit të URL-ve në një sit, die von den Suchmaschinen-Crawlern gecrawlt und über eine bestimmte Dauer indiziert wurden. Google cakton një buxhet për zvarritje për çdo faqe në internet. Boti i Google përdor buxhetin zvarritës për të përcaktuar frekuencën e zvarritjes së numrit të faqeve.

  Buxheti zvarritës është i kufizuar, për të siguruar, faqja e internetit nuk merr shumë kërkesa zvarritje për të përdorur burimet e serverit, të cilat mund të ndikojnë ndjeshëm në përvojën e përdoruesit, si dhe në performancën e faqes në internet.

  Si mund të optimizohet buxheti zvarritës?

  Të jetë i dukshëm në rezultatet e kërkimit në Google, zvarritja është thelbësore për indeksimin. Le të kontrollojmë, si mund të zgjedhësh buxhetin e zvarritjes.

  • Për të siguruar, që faqet dhe përmbajtja e përshtatshme mund të zvarriten, këto faqe duhet të mbeten të ndara për skedarin robot.txt. Kontrolli i skedarit Robot.txt duke refuzuar indeksimin e atyre skedarëve dhe dosjeve është mënyra më e mirë, për të fshehur buxhetin e zvarritjes për faqet e internetit të mëdha.

  • Kur shumë nga ridrejtimet 301-302 janë në dispozicion në një sit, zvarritësi ndalon zvarritjen në një moment, në mënyrë që faqet e rëndësishme të mos indeksohen. Buxheti i zvarritjes humbet për shkak të numrit të lartë të përcjellësve. Menyra me e mire, për ta bërë atë, konsiston në të, mos kryeni më shumë se një devijim, vetëm kur është e nevojshme.

  • Kombinimet e tepërta të metrikave të URL -së rezultojnë në krijimin e varianteve të kopjuara të URL -së nga e njëjta përmbajtje. Zvarritja e faktorëve të kopjuar të URL -ve do të zvogëlojë buxhetin e zvarritjes, Kjo vë një ngarkesë në server dhe zvogëlon hapësirën për indeksimin e faqeve të lidhura me SEO.

  • Lidhjet e prishura dhe problemet e serverit zënë të gjithë buxhetin e zvarritjes. Merrni kohën tuaj, merrni një moment dhe analizoni faqen tuaj të internetit 404- dhe 503 gabime dhe rregulloni ato sa më parë.

  • Google Bots organizon të gjitha URL -të e zvarritësit, tek e cila çojnë shumë lidhje të brendshme. Me ndihmën e lidhjeve të brendshme, botët e Google mund të vlerësojnë llojet e faqeve të pranishme në një faqe në internet, e nevojshme për indeksimin, për të përmirësuar dukshmërinë e SERP -ve të Google.

  Optimizimi i zvarritjes dhe indeksimit të një faqe në internet është po aq optimist sa optimizimi i faqes në internet. kompani, të cilët ofrojnë shërbime SEO, njohin rëndësinë e një buxheti të zvarritur në shërbimet e auditimit SEO.

  Kur siti është i mirë ose relativisht i vogël, nuk keni pse të shqetësoheni për buxhetin e zvarritjes. Në raste si faqet e internetit më të mëdha, megjithatë, faqet e reja dhe ridrejtimet dhe gabimet e shumta duhet të kontrollohen, si shumica e buxhetit të zvarritjes mund të përdoret në mënyrë efektive.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas