WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  SEO mbi SERP dhe përparësitë e tij

  Optimizimi i motorëve të kërkimit ka ardhur deri tani, dass nur das Ranking der ersten Seite allein nicht mehr ausreicht. Google po zhvillon më tej algoritmet e tij, kështu që ju mund të përmirësoni renditjen tuaj dhe të përmirësoni renditjen tuaj. Edhe nëse jeni në pozitën e parë, duhet të mendosh përsëri. Duhet të bësh më shumë se vetëm kaq. Ju duhet të merrni parasysh SEO On-SERP për biznesin tuaj.

  Çfarë është SEO On-SERP?

  On-SERP SEO nuk ka të bëjë vetëm me këtë, Gjetja e fjalëve kyçe të mira dhe më pas krijimi i lidhjeve të lidhura me uebfaqen tuaj nga domene me cilësi të lartë. Në fakt do të thotë, përmirësoni praninë e faqes tuaj të rezultateve të motorit të kërkimit, që të merrni përfitime biznesi, edhe nëse vizitorët nuk klikojnë në faqen tuaj të internetit.

  Si mund të krijoni SEO On-SERP?

  Hidhini një sy veprimeve më poshtë, që duhet të marrësh, për të përmirësuar faqen tuaj të internetit.

  1. Përshkrimet meta & Etiketa e titullit – Krijoni një përshkrim tërheqës meta me 160 Karaktere duke përfshirë fjalen kyçe të faqes në internet. Sigurohuni, që të deklaroni qartë qëllimin e faqes së internetit në përshkrimin dhe titullin.

  2. Google Biznesi im – Shquheni me një listë biznesi tërheqëse. Mos e merrni listën GMB si të mirëqenë. Përdorni grafikë dhe grafikë me cilësi të lartë dhe merrni sa më shumë vlerësime pozitive dhe reale.

  3. Optimizoni videot dhe imazhet – Kontrolloni në faqen tuaj të internetit, Nëse imazhet ose videot që po përdorni janë shumë të optimizuara dhe secila imazh përmban tekst alternativ, dhe i riemërtoni ato me fjalët kyçe.

  4. Përdorni shënimin e skemës – Përdoret shënimi i skemës në çdo faqe në internet, për të ndihmuar motorët e kërkimit të kuptojnë përmbajtjen e faqes tuaj të internetit. Madje ndihmon një faqe në internet, të ketë renditje të përmirësuar të motorëve të kërkimit. Ekzistojnë lloje të ndryshme të shënjimit, për të gjithë përmbajtjen si teksti, fotografi, Video etj. mund të përdoret.

  Kur faqja juaj e internetit është e optimizuar për On-SERP SEO, kompania juaj ka mundësi, për të përmirësuar. Pra, mos prisni dhe përdorni këto strategji. Optimizimi i motorëve të kërkimit ose shërbimet SEO janë bërë një pjesë e domosdoshme për të gjitha bizneset, të cilët janë të pranishëm në internet me një faqe në internet të një kompanie.