WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Optimierung jashtë faqes dhe analiza e fjalëve kyçe për optimizimin e motorit të kërkimit të Google

  optimizimi i motorit të kërkimit google

  Nëse dëshironi të renditni faqen tuaj në Google, ju duhet të dini bazat e SEO – Optimizimi i Motorit të Kërkimit. Ky artikull do t'ju prezantojë me Optimierung jashtë faqes, analiza e fjalëve kyçe, dhe aspekte të tjera thelbësore të SEO. Lexoni për të zbuluar aspektet më të rëndësishme të faqes suaj të internetit. Pastaj, ju mund të filloni vetë. Nëse jeni të sigurt në aftësitë tuaja, mund të provoni ta bëni vetë, por kini parasysh se kërkon një nivel të caktuar njohurish dhe monitorim të vazhdueshëm të ndryshimeve për të siguruar renditjen sa më të lartë. Për atë arsye, ju mund të dëshironi të punësoni një optimizues të jashtëm SEO.

  SEO

  Nëse jeni duke drejtuar një të vogël, e mesme, apo biznesi i madh, optimizimi i motorëve të kërkimit është kritik për suksesin tuaj. Megjithatë, jo çdo faqe interneti do të ketë nevojë për të njëjtin masazh, kështu që është thelbësore të kuptoni potencialin e konkurrentëve tuaj dhe faqeve të tyre përpara se të filloni. Për fat të mirë, ka disa elementë kyç që çdo biznes duhet të marrë parasysh. Lexoni për disa nga këta komponentë. Dhe mos harroni të matni përparimin tuaj!

  Hapi i parë është të përcaktoni se cilat fjalë kyçe janë më të rëndësishmet për përmbajtjen e faqes suaj të internetit. Fjalë kyçe të fokusit janë ato që zgjidhni të përdorni brenda përmbajtjes tuaj. Dendësia e fjalëve kyçe dikur ishte një faktor në renditjen e faqes në internet, por Google e ka zëvendësuar kryesisht këtë me përmbajtje dhe faktorë të tjerë. Ju dëshironi që faqja juaj e internetit të gjendet për fjalë kyçe përkatëse, kështu që zgjidhni me kujdes fjalët kyçe të fokusit. Pastaj, krijoni dhe optimizoni përmbajtjen tuaj bazuar në fjalë kyçe që janë më të rëndësishme për biznesin tuaj.

  SEO – Optimizimi i Motorit të Kërkimit

  SEO, ose optimizimi i motorëve të kërkimit, është procesi i përgatitjes së faqes tuaj të internetit për t'u shfaqur në rezultatet e kërkimit organik. Ai përfshin krijimin e përmbajtjes përkatëse që motorët e kërkimit dhe vizitorët do ta gjejnë të dobishme. Duke përmirësuar cilësinë e përmbajtjes në faqen tuaj, ju mund të prisni që të merrni trafik falas për muajt në vijim. Por çfarë është saktësisht SEO? Le ta zbërthejmë atë në komponentët e tij më themelorë. Ky artikull do t'ju japë një pasqyrë të SEO. Lexoni për të mësuar se si të përdorni SEO për të rritur shikueshmërinë e faqes suaj të internetit.

  Trafiku i kërkimit organik është falas dhe mund të ndihmojë biznesin tuaj të gjenerojë një ROI të mirë, por nuk është e garantuar. Motorët e kërkimit ndryshojnë rregullisht algoritmet e tyre. CEO i Google, Eric Schmidt vlerësoi se në 2010 ata ndryshuan algoritmin e tyre me një mesatare prej 1.5 herë në ditë. Në të kundërt, Agjencitë me reputacion përdorin mjete teknike SEO dhe shpjegojnë pse mjete të caktuara janë më efektive se të tjerët. Por për pronarin mesatar të biznesit, është mirë që kërkimi i fjalëve kyçe t'u lihet profesionistëve.

  Optimizimi jashtë faqes

  Optimizimi jashtë faqes i referohet veprimeve të ndryshme që ndërmerren jashtë një faqe interneti për të përmirësuar renditjen e motorit të kërkimit. SEO jashtë faqes përfshin strategji dhe taktika për marrjen e lidhjeve nga faqet e tjera të internetit. Sa më shumë backlinks të marrë faqja juaj e internetit, aq më shumë autoritet do të ketë faqja juaj me Google. Për më tepër, backlinks matin autoritetin e faqes, dhe kështu Google i merr parasysh kur përcakton renditjen e një faqe interneti.

  Analiza e fjalëve kyçe

  Hapi i parë në analizën e fjalëve kyçe për optimizimin e motorit të kërkimit në Google është të kuptoni qartë konkurrencën për fjalët kyçe që dëshironi të synoni. Ndërsa disa fjalë kyçe mund të jenë të lehta për t'u renditur dhe kanë vëllim relativisht të ulët kërkimi, të tjerat mund të jenë më të vështira për t'u synuar, kërkojnë më shumë burime, dhe kërkojnë një plan afatgjatë. Për të gjetur fjalë kyçe më të mira, përdorni Google Keyword Planner për të kërkuar të dhënat e fjalëve kyçe. Organizoni të dhënat në kolonat A dhe B, dhe referojuni fillores “Analiza e fjalëve kyçe” tab për të shmangur dyfishimin.

  Kur kryeni një analizë të fjalëve kyçe, ju duhet të krahasoni rezultatet e konkurrentëve tuaj me tuajat. Analiza e fjalëve kyçe do të zbulojë nëse konkurrentët tuaj renditen për një frazë të veçantë fjalë kyçe, ose nëse ata renditen për një frazë fjalë kyçe që lidhet me vendndodhjen ose industrinë tuaj. Ky informacion do të jetë i dobishëm për përmirësimin e përpjekjeve të optimizimit të motorit të kërkimit të faqes suaj të internetit. Nëse konkurrenca juaj tashmë po renditet mirë për një frazë të veçantë fjalë kyçe, ju duhet të përpiqeni ta synoni vetë.

  Skema për optimizimin jashtë faqes

  Optimizimi jashtë faqes (SEO) është një element i rëndësishëm në rritjen e shikueshmërisë së një faqe interneti. Kjo përfshin marrjen e lidhjeve dhe sinjaleve sociale që i tregojnë Google se përmbajtja është e besueshme. Aktivizoni komunikimet ekzistuese dhe krijoni të reja për të ndihmuar Google të kuptojë përmbajtjen tuaj. Offpage Optimierung duhet të jetë një komponent thelbësor i strategjisë SEO të çdo faqe në internet.

  Përveç optimizimit jashtë faqes, është gjithashtu e rëndësishme të përfshini fragmente të pasura në përmbajtjen tuaj. Këto fragmente do të shfaqen dukshëm në rezultatet e motorit të kërkimit. Një element tjetër i rëndësishëm është përdorimi i fjalëve kyçe në etiketat e titullit. Këto fjalë kyçe duhet të shfaqen shumë më përpara se teksti tjetër në etiketën e titullit. Ju mund të përdorni mjete falas për të identifikuar etiketat e titullit të kopjuar. Nëse vëreni etiketa të dyfishta të titullit, atëherë duhet të siguroheni që përmbajtja e faqes suaj të internetit përputhet me konkurrentët tuaj.

  Struktura JSON-LD lejon motorët e kërkimit të lexojnë të dhëna të strukturuara në një format të lehtë për t'u lexuar. Mund të përdoret në të njëjtën mënyrë si HTML, por nuk duhet të përfshihet drejtpërdrejt në kodin burimor. Është një format i lehtë që mund të përdoret në çdo faqe interneti. Përdoret gjerësisht për zbatimin e skemave në faqet e internetit. Një faqe interneti mund të zbatojë gjithashtu JSON-LD përmes një Menaxheri të Etiketave Google.

  Metodat për të përmirësuar optimizimin jashtë faqes

  Ka disa metoda për të përmirësuar Offpage-Suchmaschinenoptimierung tuaj, por ndërtimi i lidhjeve është metoda më e zakonshme. Edhe pse lidhjet mund të blihen, ato janë gjithashtu të vështira për t'u manipuluar. Ndërtimi i lidhjeve që nuk është cilësor mund t'ju penalizojë nga Google-Algorithmus. Për të mësuar se si të optimizoni faktorët jashtë faqes për faqen tuaj të internetit, lexoni udhëzuesin e mëposhtëm.

  Një nga mënyrat më të mira për të rritur renditjen tuaj është të merrni shumë aksione sociale echte. Një numër i lartë i aksioneve sociale do të rrisë renditjen tuaj, dhe më shumë citate do të thotë më shumë shikime të përdoruesve. Është gjithashtu e rëndësishme të krijoni lidhje dhe përmbajtje bazuar në zielgruppen tuaj. Të dyja metodat do të ndikojnë në renditjen tuaj, por Offpage-SEO është përgjithësisht më e vështirë. Ka faktorë të tjerë që ndikojnë në përcaktimin e renditjes tuaj, të tilla si ndërtimi i lidhjeve dhe masnahmen të tjerë tradicionalë të marketingut.

  tekstet e lidhjeve – Këto janë fjalë ose tekste që nënvizohen me një lidhje. Linktexte janë zakonisht fjali të shkurtra që përshkruajnë atë që është në anën tjetër të lidhjes. Shmangni ankertextet e ndeshjeve të vështira pasi këto janë të prirura për optimizim të tepërt. Google vlerëson profilet e lidhjeve që janë sa më natyrale të jetë e mundur. Nëse jeni duke përdorur ankertexte ndeshje të forta, duhet të kontrolloni tekstin e lidhjes së faqes tuaj me Google Data Studio.

  Kostoja e Optimizimit të Faqes Jashtë

  Kostoja e Offpage Google Suchmaschinenoptimation do të varet nga lloji i lidhjeve që ju keni duke treguar në faqen tuaj të internetit. Për shembull, backlinks me cilësi të lartë do të kushtojnë më shumë se ato me cilësi të ulët. Ne anen tjeter, reklamat me pagesë do të kushtojnë më shumë se ato falas, pasi Google do t'ju duhet t'ju paguajë për reklamën e tyre. Kostoja gjithashtu do të varet nga vendi ku i vendosni produktet tuaja dhe nga numri i klikimeve që merrni.

  Optimizimi jashtë faqes

  SEO offsite është një pjesë kyçe e strategjisë së faqes suaj të internetit. Sa më shumë lidhje të keni që tregojnë në faqen tuaj, Sa më mirë. Megjithatë, duhet t'i optimizoni vazhdimisht këto lidhje për t'i mbajtur ato sa më të freskëta. Edhe nëse nuk janë më aktivë, ata ende mund të rrisin popullaritetin e faqes suaj të internetit. Fokusi kryesor i optimizimit jashtë faqes është ndërtimi i lidhjeve me cilësi të lartë. Për të arritur këtë, ju duhet të diversifikoni profilin tuaj të lidhjes.

  Një nga mënyrat më efektive për ta bërë këtë është investimi në një strategji përmbajtjeje me cilësi të lartë. Përveç kësaj, profilet e mediave sociale kanë lidhje të caktuara me OffSite-Optimierung. Si nje shembull, Udhëzimet e vlerësuesit të cilësisë së Google specifikojnë se reputacioni luan një rol kyç në rezultatet e kërkimit. Këto udhëzime përdoren nga punonjësit e Google për të përcaktuar se cilët faktorë funksionojnë më mirë dhe si t'i përmirësojnë ata. Kështu, përdorimi i një profili të mediave sociale me cilësi të lartë është një mënyrë efektive për të rritur shikueshmërinë tuaj në internet.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas