WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Përditësime të reja në Google Ads në lidhje me verifikimin e identitetit

  Google Ads

  Ajo u paralajmërua vetëm nga viti i kaluar, që Google Ads që nga marsi 2020 die Identitätsprüfung einführen würde, dhe megjithatë fillimi ishte pak i tmerrshëm.

  Dukej kështu për shkak të gjuhës së papërshtatshme të email -it të Google Ads, si aktivizimi i emrit të plotë të personit, çfarë lloj agjencish, të cilët punojnë në llogari të shumta të Google Ads, eshte shume e rendesishme, dhe privatësinë për ata, krijoni reklama përmes platformës. Udhëzimet e verifikimit të identitetit të reklamuesit do të përditësohen, për të pasqyruar shtimin e njëmbëdhjetë vendeve të reja në programin e rishikimit. Google thërret reklamuesit nga Australia, Austri, Kroacia, Qipro, Estonia, Franca, Irlanda, Zelanda e Re, Polonia, Afrika e Jugut dhe Mbretëria e Bashkuar, verifikimi i plotë i identitetit të reklamuesit. Kjo politikë rishikimi përfshin disa kritere nga reklamuesit, të cilat mund të kenë përparësi.

  Më vonë u shpjegua, që të shfaqet vetëm emri i kompanisë, reklama e të cilit sigurohet me adresën e biznesit të tij. Procesi u zhvillua, për të rritur transparencën përballë shqetësimeve në rritje gjatë viteve të fundit. Pas një kohe, Google do të formulojë verifikimin e identitetit të tij në këtë mënyrë, se pavarësisht nga tema, është pjesë e domosdoshme e procesit të blerjes së reklamave.

  Google News Reports in der Google Search Console

  Die Google Search Console bietet Nachrichtenverlage Berichte in Google News an. Ky raport mund t'ju ndihmojë të përcaktoni, sa herë artikujt nga një faqe në internet u shfaqën në Google News. së bashku me frekuencën, me të cilën përdoruesit klikuan mbi të. Termi “Vrimë e zezë” nuk është një rezultat i paracaktuar i teknologjisë së produktit të Google, por një rezultat i ndërgjegjshëm i strategjisë së produktit. “

  Kush preket nga ky rishikim??

  Nëse përdorni Google Ads, ju duhet të dorëzoni dokumentet e nevojshme të konfirmimit. Ky ndryshim do të publikohet në të gjitha Rrjetet e Reklamave të Google. Nuk ka rëndësi, pavarësisht nëse jeni duke përdorur Rrjetin e Shfaqjeve të Google ose postoni reklama në YouTube. Çdo përdorues i Google Ads ndikohet.

  Procesi i rishikimit është aktualisht për 30 Vendet e planifikuara në të gjithë botën. Sidoqoftë, Google po shqyrton së pari SHBA. Procesi i verifikimit do të zgjerohet në të gjithë botën gjatë tre viteve të ardhshme.

  Deklarata e Google nuk duhet të shqetësojë asnjë reklamues të ligjshëm. Shtë një vendim i mençur, që përfiton i gjithë komuniteti i internetit, duke eleminuar reklamuesit, të cilët falsifikojnë veten ose produktet e tyre.