WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Karakteristika të reja të Google Maps

  hartat e Google, një zgjidhje domethënëse, e cila kontribuoi në këtë, das Leben der meisten Menschen zu vereinfachen, duke qenë në gjendje të arrijnë vetë qëllimet e panjohura. Ajo prezantoi katër nga veçoritë e saj të reja, të cilat përdoruesit- dhe të përmirësojë përvojën e biznesit. Le të kontrollojmë, cilat përditësime përfshihen.

  1. Mesazhe nga Google Maps – Për të promovuar një ndërveprim të qetë midis kompanive dhe klientëve të tyre, Google prezanton një funksion të mesazheve për hartat dhe kërkimin. Kompanitë me një profil të verifikuar mund të kenë biseda mesazhesh me klientët e tyre direkt nga aplikacioni Google Maps. Këto mesazhe do të shfaqen në zonën e mesazheve të dyqanit në skedën Përditësimet. Mund t'i kontrolloni lajmet në zonën e cilësimeve të Google My Business- dhe aplikacionet e Google Maps- ose fikeni. Dhe së shpejti do të shtohet në modalitetin e desktopit.

  2. Kuptimi i përmirësuar i performancës – Informacioni i ri i performancës shfaqet me anë të kërkimit dhe hartave, sa mirë ja kalon një kompani me klientët. Të dhëna shtesë i shtohen vlerësimit të performancës, të cilat përfaqësojnë pyetjet për një kompani, me kë duken klientët e saj. Shfaqen të dhënat e performancës për gjashtë muajt e fundit. Me të dhënat e mbledhura, ju mund të mbani gjurmët e shumë informacioneve, me. B. duke analizuar ecurinë e një viti më parë, termat e kërkimit që përdorin njerëzit dhe frekuenca, aktivizoi listimin e biznesit tuaj me frazat e kërkimit.

  3. Komuniteti-Feed – Në skedën “Kërko” Google Maps do të shfaqë një burim tjetër të komunitetit. Përdoruesit mund të marrin vlerësimet më të fundit, Rishikoni artikuj ose fotografi, atë të kompanive, Kompanitë ushqimore ose ekspertët vendas i janë shtuar kartave. Kjo është arsyeja e re për sendet ushqimore- dhe industrinë e pijeve, për të mbajtur ushqimin e tyre të azhurnuar në listën e industrisë.

  4. Kontributi i përdoruesit i Street View – Ky funksion i ri lejon përdoruesit të ngarkojnë imazhe nga Street View, por vetëm me celularët e tyre. Kjo veçori mund të jetë e dobishme për bizneset, që ndodhen në zona, ku raportet e Street View nuk janë të disponueshme. Mund ta përdorni edhe ju, për të përditësuar imazhet e Street View jashtë kompanisë tuaj.

  Street View është aktualisht në dispozicion për përdoruesit me smartphone Android, ata me ARCore në Kanada, Toronto, Austin, Nju Jork, Teksasi, Nigeria, Indonezia dhe Kosta Rika janë të pajtueshme.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas