WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  opsione, Mbani vizitorët tuaj në faqen tuaj të internetit

  Mjetet SEO

  Uebfaqja juaj është një element i rëndësishëm, për të ruajtur praninë në internet të kompanisë suaj. Me faqen në internet ju mund të merrni trafik bazuar në përmbajtjen dhe shërbimet, të cilat i jepni përmes faqes së internetit, siguroj. Bazuar në përmbajtjen dhe cilësinë e faqes suaj të internetit, vizitorët kalojnë qëndrimin e tyre në faqen tuaj. Kur vizitorët tuaj nuk qëndrojnë në uebfaqen tuaj shumë më gjatë, norma e kërcimit në faqen e internetit rritet. Koha, vizitorët shpenzojnë në faqen tuaj të internetit, përshkruan, si ndihen ata për të. Dhe kur përdoruesit kërcejnë nga faqja aq shpejt, duhet ta zbulosh, çfarë nuk shkon me të.

  Më poshtë janë opsionet, wie Sie Ihre Besucher für lange Zeit auf die Website bringen können

  • Führen Sie zunächst eine Analyse auf Ihrer Website durch, për të përcaktuar arsyet, pse vizitorët nuk qëndrojnë gjatë dhe pse shkalla e kërcimit është e lartë.
  • Trafiku, që vjen në faqen tuaj të internetit, kurrë nuk e lexon me kujdes përmbajtjen, thjesht kontrolloni shpejt, duke identifikuar pikat e rëndësishme. Përgatitni përmbajtjen tuaj, duke ruajtur lexueshmërinë në fjali të shkurtra, dhe provo, Përfshini përmbajtje në paragrafë dhe plumba të ndryshëm.
  • Provo, Regjistroni video, që jo vetëm që motivojnë vizitorët tuaj, por janë edhe ndërvepruese, në mënyrë që faqja juaj e internetit të bëhet tërheqëse për trafikun. Përdorni video, që auditori juaj mund të ndihet i lidhur dhe të ndërveprojë me faqen e internetit.
  • Aspekti më i rëndësishëm, për të mbajtur vizitorët në faqen tuaj të internetit, është shpejtësia e lartë e ngarkimit të faqes suaj të internetit. Kur faqja juaj e internetit po merr shumë kohë për tu ngarkuar, auditori juaj është i zhgënjyer dhe largohet nga faqja menjëherë.
  • Postoni bloge rregullisht për përmbajtjen përkatëse, kështu që audienca qëndron në kontakt me faqen tuaj të internetit. Përdorni përmbajtje në shërbimin tuaj për bloget, në mënyrë që auditori të ndihet i lidhur me faqen tuaj të internetit.
  • Shtoni fotografi, të cilat janë shumë të optimizuara dhe tërheqin klientët. Përdorni imazhe me cilësi të lartë në faqen e uljes së faqes në internet dhe mbani klientët tuaj të bllokuar për një kohë të gjatë.
  • Analizoni faqen tuaj të internetit dhe atë të konkurrentëve tuaj dhe bëni disa kërkime, për të identifikuar fjalët kyçe përkatëse për shërbimet tuaja, dhe pastaj shtoni ato fjalë kyçe në përmbajtje, që publikoni në uebfaqen dhe blogun tuaj. Përmbajtja miqësore me SEO do të ndihmojë audiencën tuaj, Faqja juaj e internetit është më e lehtë për tu arritur.
  • Ju mund të përdorni teknika reklamash të paguara si marketingu në mediat sociale, Google AdWords, Përdorni optimizimin e motorit të kërkimit dhe të tjerët. Në këtë mënyrë ju mund të arrini auditorin e synuar më lehtë.
  • Kushtojini më shumë vëmendje optimizimit në faqe, sepse nuk kërkon shumë kohë për të shfaqur rezultatet dhe ju mund të merrni rezultate të larta në një kohë të shkurtër.

  Nëse ndiqni këto metoda, ju mund të rrisni numrin e vizitorëve dhe t'i mbani ata më gjatë. Këto praktika do t'ju ndihmojnë me këtë, Prezantoni klientët tuaj potencialë me klientët potencialë. Sa më tërheqës të jetë uebfaqja juaj, aq më gjatë qëndrojnë vizitorët tuaj në faqen tuaj.