WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Bëni URL-të tuaja WordPress SEO miqësore

  seo

  Një URL është një lidhje në faqen tuaj të internetit dhe postimet dhe ajo kurrë nuk ndryshon me kalimin e kohës. Zgjedhja e lidhjeve krejtësisht të përshtatshme dhe miqësore me SEO është një nga detyrat më të rëndësishme, kur është fjala për SEO. URL -të janë një nga faktorët kryesorë, të cilët janë përgjegjës për të, Sillni trafik në faqen tuaj të internetit. Url duhet të ketë një formë, që lexohet lehtë për publikun. Kjo do të ndihmojë, përmirësoni rangun e faqes tuaj të internetit. Dizajnimi i URL -së së faqes tuaj të internetit WordPress si kjo, se është miqësore me SEO, është një mënyrë e madhe dhe ndihmuese, Të rrisë dukshmërinë në mënyrë efektive në kërkimin organik. WordPress ka një strukturë URL, e cila sigurisht nuk duket SEO miqësore.

  Një URL miqësore me SEO është një nga opsionet më të lehta, Përmirësoni SEO tuaj, dhe është shumë e lehtë.

  Der Prozess zum Erstellen von SEO-freundlichen WordPress-URLs

  WordPress bietet einen einfachen Prozess, për të ndryshuar strukturën e URL -ve të faqes tuaj të internetit dhe për t'i bërë ato miqësore me SEO. Do te thote, WordPress i është përkushtuar plotësisht SEO. Më poshtë janë hapat për të ndryshuar strukturën e URL -së:

  • Gehen Sie zum Admin-Dashboard

  • Gehen Sie nun zu Einstellungen und dann zu Permalinks

  • Wählen Sie dann die URL-Struktur des Postnamens

  • Klicken Sie zuletzt auf Änderungen speichern, për të ruajtur këtë strukturë.

  Kur vizitoni skedën Permalinks në Cilësimet, do të gjeni shumë lidhje, e cila mund të jetë konfuze, nëse nuk dini asgjë për të.

  Arten von Permalinks

  • Standard – Kjo është struktura standarde e URL -së, i cili nuk ndihmon në identifikimin e faqes ose përmbajtjes.

  • Dita dhe emri – Informon Google për emrin e faqes / përmbajtja ose data e publikimit.

  • Muaj & Emrin – Informon Google për emrin e faqes / përmbajtjen ose muajin e publikimit.

  • Numerike – Shfaq faqet- dhe ID e hyrjes, nuk është një opsion i mirë.

  • Emri i postimit – Përcaktoni emrin e kontributit tuaj.

  • Struktura e personalizuar – Këtu mund të krijoni strukturën tuaj të personalizuar të URL -së.

  Bëni dhe mos bëni për rishkrimin e URL -ve

  1. Hiqni fjalët e parëndësishme nga URL dhe përqendrohuni te fjalët kyçe.

  2. Bëni URL -në tuaj të shkurtër dhe tërheqëse.

  3. Përdorni vizatimet, për të ndarë fjalët në url.

  WordPress ju lejon të bëni ndryshime në strukturën e URL -së për çdo postim dhe faqe.

  NJ NOT NJOFTIM: – Kur keni një numër të jashtëzakonshëm shikimesh ose shpërndarjesh në një postim ose faqe, kjo zhduket, kur ndryshon struktura e URL -së. Ekziston edhe një rrezik, që ndikohen renditjet e motorëve të kërkimit.

  Ju mund të keni një humbje në aksione ose vlerësim, por përfitimet e strukturimit të url -së janë shumë më të mëdha se humbja.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas