WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Fjalët kyçe dhe termat e kërkimit në fushatën reklamuese

  Eine der größten Herausforderungen in der SEO-Strategie besteht zwischen der Verwendung von “Fjalë kyçe” dhe “Kërko terma”. Të dyja janë një element i rëndësishëm i çdo fushate reklamuese, janë të ndërlidhura dhe ndryshojnë në mënyrën e tyre.

  fjalë kyçe & Suchbegriffe

  Ein Keyword kann ein genauer Begriff oder eine Phrase sein, që çdo tregtar mund ta përdorë në reklamën ose fushatën e tij të marketingut. Fjalët kyçe janë në qendër të çdo strategjie marketingu si për tregtarët ashtu edhe për reklamuesit.

  Termat e kërkimit janë pyetjet, secili përdorues hyn, për të kërkuar diçka në motorët e kërkimit. Rendi i fjalëve në termat e kërkimit mund të jetë i ndryshëm, të ketë fjalë të ndryshme me të njëjtin kuptim si termi aktual, ose të përmbajë fjalë të shkruara gabim.

  Ähnlichkeit und Unterschied zwischen den beiden

  Der Hauptunterschied zwischen den beiden besteht darin, kush i përdor ato në të vërtetë. Fjalët kyçe përdoren nga marketerët në fushatat e tyre të optimizimit të motorit të kërkimit ose pagesës për klikim. Ndërsa termat e kërkimit nga njerëzit e zakonshëm (Kërkues) te perdoret, për të gjetur informacion në internet përmes motorit të kërkimit.

  Në thelb, një përdorues as nuk i njeh termin fjalë kyçe, cilat fjalë kyçe janë specifike për një markë ose për çfarë përdoren. Për të kërkuar diçka, thjesht futni një pyetje, për të gjetur informacion në lidhje me një produkt ose shërbim, që plotësojnë kërkesat tuaja.

  Tregtarët përdorin këto kërkime, për të formuar fjalët kyçe të tyre. Diçka do të ishte e pamundur për çdo profesionist SEO, për të përdorur kaq shumë terma si fjalë kyçe, kështu që ata po synojnë, çfarë ka kuptim për ta.

  Si i përdor termat e kërkimit?

  1. Çdo fushatë e suksesshme SEO fillon me fjalë kyçe. Reklamuesit kryesisht ofrojnë fjalë kyçe, që përdoruesit ose grupi i synuar mund të përdorin për kërkimin e tyre. Kushtet kanë për qëllim, që përdoruesit të kërkojnë me ta dhe të marrin më shumë klikime dhe konvertime. Filloni me fjalë kyçe të caktuara dhe madje zgjerojini ato për të përfshirë pyetjet e kërkimit. Për shembull, hapja e bizneseve mund të zgjerohet, te pyesesh, si të filloni një biznes.

  2. Përdorni hulumtimin e fjalëve kyçe- dhe të dhënat e termit të kërkimit, për të krijuar fjalë kyçe të përshtatshme, që kanë një ndikim pozitiv në fushatën tuaj.

  3. Nëse e dini ndryshimin midis të dyve, si i përdorni ato së bashku, mund të krijoni më shumë mundësi, Rriteni auditorin tuaj.

  Kështu që herën tjetër ju zgjidhni fjalë kyçe për biznesin tuaj, përcaktoj, çfarë termash kërkimi mund të përdorin përdoruesit për të kërkuar.