WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Alt-teksti është ende i rëndësishëm për SEO të imazhit?

  Shumica e pronarëve të faqeve të internetit dhe ekspertëve të SEO e kuptojnë këtë, çfarë do të thotë dikush, ndërsa tregon një etiketë alt. Termi i saktë është "Alt-Text" ose "Alt-Attribute". Edhe pse etiketat alt lidhen me SEO të imazhit, ata fillimisht kishin një qëllim tjetër.

  Atributet Alt u krijuan për përdoruesit e lexuesve të ekranit. Këto programe lexojnë me zë përmbajtjen e një faqe në internet, dhe teksti alternativ në HTML të faqes së internetit është kryesisht një opsion, Rrethanat për të siguruar, që e bëjnë të mundur për dikë, Kapni aspektet vizuale të faqes në internet – edhe nëse ai nuk mund ta shohë atë. Për shkak se përafrimi është koncepti kryesor pas atributeve alt dhe zbatimi i tij për imazhet gjithmonë lë një përshtypje pozitive në përvojën e përdoruesit.

  Zusammensetzung der ALT-ATTRIBUTE

  Alt-Attribute oder Alt-Tags sind kurze Darstellungen von über 100 karakteri, cilat faqe interneti mund t'i caktojnë çdo imazhi që përmban. Ato shfaqen me miun, nëse një imazh nuk ngarkohet.

  Nëse keni përdorur ndonjëherë WordPress, ju mund ta dini, se shtimi i mediave të reja shkakton një dritare dialogu për integrimin e tekstit të ri alt.

  WICHTIGKEIT DES ALTTEXTES

  Google verwendet Alternativtext so, se si minohet vizualisht, për të kapur imazhe, sepse algoritmi as nuk mund të shohë as të kuptojë intelektualisht imazhe. Duke zbatuar një atribut alt, Google mund të kuptojë më mirë, çfarë efektesh ka një imazh në rezultatet e figurës.

  Teksti Alt është i rëndësishëm, për të siguruar rëndësinë për faqen, në të cilën është i pranishëm imazhi. Një atribut alt i optimizuar me një frazë kryesore të synuar i jep faqes tuaj një nxitje të konsiderueshme.

  GJYMTIM I FJALVE TEY FJALAVE & IMAGE SEO

  Alt-Tags bieten die Möglichkeit, Sjellja e trafikut organik në një faqe në internet me ndihmën e një strategjie të përshtatshme të fjalëve kyçe.

  Mbushja e fjalëve kyçe është një strategji e zakonshme, i cili u përdor në ditët e para të optimizimit të motorëve të kërkimit, dhe teksti i figurës-alt shërbeu si një vend tjetër, për të futur sa më shumë fjalë kyçe të jetë e mundur, për të përmirësuar renditjen e kërkimit. Ka më shumë për mbushjen e fjalëve kyçe sesa thjesht mbushjen e shumë fjalëve kyçe me atribute alt. Procesi gjithashtu shtyn fjalë kyçe të ndryshme në faqe, te etiketat e kokës, në meta tituj dhe përshkrime.

  Nëse doni të optimizoni tekstin alt me ​​fjalë kyçe të synuara, taktika juaj është absolutisht e saktë. Thjesht përdorni sa më shumë gjuhë të zakonshme.

  Shtë një avantazh i thjeshtë, përmirësoni aksesueshmërinë dhe përvojën e përdoruesit. Optimizimi i imazheve tuaja me tekst alt u jep motorëve të kërkimit kuptim më të mirë për përmbajtjen dhe mund të nxisë trafikun në faqen tuaj të internetit.