WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Lista juaj e kontrollit për fushatën SEO të faqes suaj të internetit

  SEO

  Ti e di, sa e rëndësishme është në këtë kohë, të jesh online me kompaninë tënde, por keni një ide, si ta bëni atë të fluturojë. A keni dëgjuar ndonjëherë për SEO?? Nëse po, gjysma e punës është bërë dhe gjëja tjetër që duhet të kuptoni është, si të vazhdohet me të. SEO është diçka, që dikush duhet ta dijë, kur keni një biznes online.

  SEO ka shkuar përtej mendimeve tona dhe tani po i merr nervat të gjithë pronarëve të bizneseve. Le të fillojmë me të kuptuarit e SEO dhe listën e tij të kontrollit, për të vazhduar procesin e avancimit të një kompanie.

  Parakushtet SEO

  1. Hapi i parë është instalimi i Google Analytics, mjeti më i mirë në treg për të analizuar fushatën tuaj. Shtimi i tij në faqen tuaj është i lehtë.

  2. Tjetra, ju duhet të shtoni faqen tuaj në Google Search Console. Nëse e bëni, ju mund të analizoni performancën në disa mënyra.

  3. Tani krijoni hyrjen Google My Business për kompaninë tuaj, në mënyrë që marka juaj të jetë e dukshme atje, kur dikush goglon emrin e kompanisë tuaj.

  4. Sigurohuni, që të instaloni ose shtojcën Yoast SEO në një faqe WordPress ose SEO plug-in në një sit të bazuar në Shopify.

  5. Hapi tjetër në listën e kontrollit më poshtë është të bëni një hulumtim të thelluar të fjalëve kyçe. Ju mund ta bëni këtë me një mjet kërkimi për fjalët kyçe dhe të analizoni konkurrentët tuaj.

  Tani le të njihemi me disa shije të SEO, kjo do t'ju ndihmojë, të kuptosh, cfare eshte.

  SEO teknike

  Optimizimi teknik i motorit të kërkimit është aspekti i optimizimit të motorit të kërkimit, i cili përfshin një mori aktivitetesh, të cilat janë drejtuar për të përmirësuar funksionimin dhe indeksimin e faqes tuaj të internetit. Sa më lehtë ta bëni atë për motorët e kërkimit, Lexoni faqen tuaj te internetit, aq më lehtë është për ta, njihni përmbajtjen e faqes tuaj të internetit, dhe aq më mirë shanset janë për faqen tuaj të internetit, për të arritur një gradë.

  Off-Page-SEO

  SEO jashtë faqes ose optimizimi i motorit të kërkimit përfshin të gjitha llojet e aktiviteteve, që ju vraponi, për të përmirësuar renditjen tuaj të kërkimit në zona jashtë faqes tuaj të internetit. SEO jashtë faqes është shumë e rëndësishme për strategjinë tuaj SEO, pasi lehtëson efektin e ndërtimit dhe me këtë ndikim lind trafiku.

  On-Page-SEO

  SEO në faqe është një lloj SEO, i cili përfshin të gjitha masat e marra nga njëra anë, me të cilat motorët e kërkimit mund të njohin, për çfarë bëhet fjalë dhe cilat fjalë kyçe janë të rëndësishme për të.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas