WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Si të optimizoni faqen tuaj të internetit për motorët e kërkimit

  optimizoni SEO

  Ndërsa SEO Selbstarbeit mund të duket shumë e dobishme, mund të jetë gjithashtu një humbje totale e kohës. Puna është më gjithëpërfshirëse sesa thjesht futja e fjalëve kyçe në tekst. Në vend të kësaj, ju do të shpenzoni kohën tuaj të çmuar duke lexuar artikuj se si të rritni renditjen tuaj, dhe duke injoruar pjesët e tjera të procesit. Për të mësuar më shumë rreth SEO dhe nuancat e saj, lexoni udhëzuesin tonë. Ne do të shpjegojmë komponentët e ndryshëm të një strategjie SEO dhe do t'ju japim një përmbledhje se si ta zbatoni vetë.

  OffPage-SEO

  OffPage-SEO është procesi i optimizimit të faqes suaj të internetit për motorët e kërkimit duke përdorur strategji që shkojnë përtej përmbajtjes së faqes në internet.. Përdorimi i një kombinimi të metodave të optimizimit në faqe dhe jashtë faqes, ju mund të rrisni renditjen tuaj në motorët e kërkimit dhe të gjeneroni më shumë rezervime dhe sukses monetar. Më poshtë janë renditur disa shembuj se si mund të maksimizoni ndikimin e përpjekjeve tuaja për SEO jashtë faqes. Këto strategji janë shumë efektive në drejtimin e trafikut të faqes në internet dhe rritjen e normave të konvertimit.

  OffPage-SEO është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur autoritetin e faqes suaj të internetit duke ndjekur udhëzimet e cilësisë së Google. Përveç kësaj, mund të rrisë rëndësinë dhe autoritetin e faqes suaj duke përdorur teknika të marketingut viral. OffPage-SEO gjithashtu përfshin SEO lokale për t'u siguruar që biznesi juaj të renditet i pari në kërkimet lokale. Në fund të fundit, OffPage-SEO është një pjesë thelbësore e optimizimit të motorëve të kërkimit. Nëse nuk po i maksimizoni përpjekjet tuaja, ju mund të jeni duke kompromentuar renditjen tuaj.

  Teknikat OffPage-SEO përfshijnë optimizimin e përmbajtjes në ueb. Këto përpjekje përfshijnë optimizimin e përmbajtjes për fjalë kyçe të njohura dhe krijimin e një reputacioni në faqet e tjera të internetit. Sa më i vjetër domeni juaj, aq më shumë SEO ka. Gjithashtu, aq më të rëndësishme dhe më të besueshme janë lidhjet në dyqanin tuaj online, aq më i lartë është renditja juaj. Përveç përmirësimit të renditjes organike, Taktikat OffPage-SEO përfshijnë shtimin e profileve të mediave sociale dhe krijimin e autoritetit të markës në forumet në internet.

  Teknikat OffPage-SEO janë gjithashtu efektive për krijimin e lidhjeve cilësore. Sigurohuni që të merrni backlinks me cilësi të lartë. Motorët e kërkimit i shohin lidhjet si një burim autoriteti, kështu që do të dëshironi të siguroheni që keni lidhje përkatëse në faqen tuaj. Megjithatë, mbani mend se një kombinim i të dyja teknikave është thelbësor për një renditje të mirë. Nëse nuk dini si ta bëni këtë, ne ju rekomandojmë të përdorni marketingun e përmbajtjes.

  Fjalë kyçe LSI

  Fjalë kyçe LSI, ose fjalë kyçe specifike me bisht të gjatë, u jepni motorëve të kërkimit një kuptim më të mirë të përmbajtjes që po shkruani. Sa më shumë fjalë të lidhura përmban artikulli juaj, aq më shumë ka gjasa që të renditet në kërkimet përkatëse. Duke përfshirë fjalë kyçe LSI brenda përmbajtjes suaj, ju mund të përmirësoni potencialin tuaj të renditjes dhe të rrisni cilësinë e përmbajtjes tuaj. Fjalë kyçe LSI janë një mënyrë relativisht e lehtë për të përmirësuar rezultatet tuaja të SEO. Lexoni më tej për të mësuar më shumë se si të përfshini fjalë kyçe LSI në përmbajtjen tuaj.

  Fjalë kyçe LSI rrjedhin nga terma që janë të lidhur ngushtë me tuajin. Këto terma nuk përdoren natyrshëm në artikuj. Për t'i përfshirë ato në përmbajtjen tuaj, ju duhet të përdorni një mjet për gjenerimin e fjalëve kyçe që gjeneron një listë të madhe të termave të lidhur. Kjo mënyrë, do të merrni një listë të gjatë të fjalëve kyçe LSI. Këto fjalë kyçe mund të mos jenë perfekte për faqen tuaj të internetit, por në varësi të kontekstit të tyre, ata mund t'ju ndihmojnë me përpjekjet tuaja për optimizimin e motorëve të kërkimit.

  Fjalë kyçe LSI ndihmojnë që përmbajtja juaj të renditet më lart në motorët e kërkimit, por ato nuk duhet të spërkaten në të gjithë përmbajtjen tuaj. Google do të kontrollojë për të parë se sa e rëndësishme është përmbajtja juaj dhe nëse përmbajtja juaj është shkruar në një mënyrë të natyrshme, ju duhet të përfshini fjalë kyçe LSI. Kjo mënyrë, përmbajtja juaj do të lexohet dhe do të jetë e vlefshme për kërkuesit. Ata gjithashtu do të rrisin renditjen tuaj në kërkime që përfshijnë terma kërkimi semantik. Ka disa përfitime të tjera të përdorimit të fjalëve kyçe LSI në artikujt tuaj, por kryesorja është se do të shijoni renditje më të larta të motorëve të kërkimit dhe një përvojë më të mirë të përdoruesit.

  Përdorimi i fjalëve kyçe LSI mund të ndihmojë që përmbajtja juaj të renditet më lart në rezultatet e kërkimit. Ju mund t'i përdorni ato si mjete orientimi, si dhe një identifikues i fjalës kyçe në përmbajtje. Gjithmonë duhet të mbani mend të përfundoni një analizë të përmbajtjes dhe të analizoni përmbajtjen e artikullit tuaj, duke përfshirë mediat dhe fjalët kyçe. Google preferon gjuhën natyrale, prandaj përpiquni të mendoni për temat dhe përdorni fjalët kyçe LSI sa më natyrshëm të jetë e mundur. Do të habiteni këndshëm se sa e lehtë mund të jetë.

  Lidhja e brendshme

  Qëllimi i strategjisë suaj të lidhjes së brendshme është të kalojë vlerën e lidhjes në faqet tuaja mbështetëse. Sa më shumë lidhje të rëndësishme të keni, aq më të vlefshme bëhen faqet tuaja për Google. Më shumë lidhje në faqen tuaj do të thotë shanse më të mira për t'u renditur më lart. Ka disa faktorë që duhen marrë parasysh kur ndërtoni një strategji të brendshme lidhëse për faqen tuaj të internetit. Zbuloni se cilat janë të rëndësishme për faqen tuaj të internetit dhe bëni disa ndryshime. Pas te gjithave, ju dëshironi që faqet tuaja të shihen! Më poshtë janë disa këshilla se si të krijoni strategjinë më efektive të lidhjes së brendshme për faqen tuaj të internetit.

  Kur filloni për herë të parë, ju duhet të kontrolloni nëse struktura juaj e brendshme e lidhjes është në vend. Nëse faqja juaj e internetit është e re, lidhja e brendshme mund të mos jetë e optimizuar, por mund të jetë ende atje. Në këtë rast, është më mirë të dini gjendjen e lidhjes së brendshme përpara se të bëni ndonjë ndryshim të madh. Kontrolloni lidhjet tuaja të brendshme duke përdorur Google Analytics. Mund t'ju tregojë se sa thellë janë zvarritur. Në mënyrë ideale, ju duhet të keni faqet më të rëndësishme në faqen tuaj brenda tre klikimeve nga faqja kryesore.

  Lidhja e brendshme është e rëndësishme për SEO sepse Google ndjek lidhjet për të zbuluar përmbajtjen në një faqe interneti. Sa më shumë lidhje të brendshme të ketë një faqe interneti, aq më e vlefshme është ajo përmbajtje për Google. Google përdor gjithashtu lidhje të brendshme për të renditur përmbajtjen që zvarritet. Ju kontrolloni se cilat lidhje të brendshme tregojnë në cilën faqe në faqen tuaj. Duke integruar lidhjet përkatëse të brendshme, ju mund t'i drejtoni vizitorët tuaj në faqet tuaja më të rëndësishme. Përveç kësaj, mund të përdorni një mjet të brendshëm lidhës për të sugjeruar postime përkatëse që shkojnë me përmbajtjen kryesore në faqen tuaj.

  Nëse faqja juaj e internetit ka një blog, merrni parasysh përdorimin e fjalës kyçe të synuar për tekstin e ankorimit. Nëse teksti i ankorimit është saktësisht i njëjtë me faqen me të cilën lidhet, nuk ka gjasa të penalizoheni. Megjithatë, sigurohuni që teksti i ankorimit të jetë i përshtatshëm për faqen me të cilën është lidhur. Mbushja e fjalëve kyçe është kundër udhëzimeve të webmasterit të Google, kështu që është më mirë t'i përmbaheni tekstit të ankorimit që lidhet me fjalët kyçe kur krijoni lidhje të brendshme.

  Rrjedha e punës Blog-Post

  Ndërsa mund të duket e frikshme për të krijuar postime të optimizuara në blog, është më e lehtë se sa mendoni. Rrjedha e punës në Blog-Post është një hap vendimtar në marketingun e përmbajtjes, por pa mjetet e duhura, ju mund të përfundoni me rezultate nën nivel. Duke përdorur mjetet e duhura, ju mund të krijoni artikuj që kanë renditje të lartë të motorëve të kërkimit. Këtu janë tre këshilla për të krijuar postime në blog të optimizuara për SEO. Të gjithë ata do të rrisin trafikun tuaj. Kjo mund të arrihet në disa hapa të thjeshtë.

  Së pari, sigurohuni që rrjedha juaj e punës të jetë e optimizuar për SEO. Një postim në blog i optimizuar siç duhet është një vend i mrekullueshëm për të filluar me optimizimin e motorëve të kërkimit. Është e rëndësishme ta mbani rrjedhën e punës të thjeshtë dhe të lehtë për t'u ndjekur. Përdorni një sistem të menaxhimit të përmbajtjes që ka veçori të integruara SEO. Kjo do ta bëjë më të lehtë për ju të shkruani përmbajtje që renditet mirë dhe është e optimizuar për motorët e kërkimit. Gjithashtu, mos harroni të përdorni një sistem të menaxhimit të përmbajtjes që integron veçori për mirëdashjen e përdoruesit dhe SEO.

  Mjetet

  Ju mund të keni dëgjuar për mjetet SEO optimieren, por si funksionojnë? Cili është qëllimi i tyre? Me fjalë të thjeshta, Mjetet e SEO matin dhe optimizojnë optimizimin e motorit të kërkimit të një faqe në internet (SEO) faktorët. Këta faktorë janë fjalë kyçe, përmbajtjen, backlinks, domain, dhe mediat sociale. Mjetet e SEO mund të përdoren gjithashtu për të analizuar të dhënat nga platformat e mediave sociale si Facebook dhe Twitter. Pastaj, ju mund t'i përdorni këto njohuri për të përmirësuar faqen tuaj të internetit.

  Mjetet më të mira të optimizimit të SEO ju kursejnë kohë duke ju ndihmuar të identifikoni fjalët kyçe me të cilat lidhen më shumë në faqen tuaj. Ata mund të kontrollojnë nëse faqja juaj ka lidhje të prishura dhe t'ju japin një përmbledhje të detajuar se çfarë përmbajtje po tërheq vizitorët në faqen tuaj. Disa nga mjetet më të mira të optimizimit të SEO ju ndihmojnë gjithashtu të gjeni fjalë kyçe të reja. Me këtë informacion, ju mund të përshtatni strategjinë e SEO të faqes suaj të internetit për një audiencë më të synuar. Ju do të jeni në gjendje të synoni klientët e mundshëm me përmbajtje më të përshtatshme.

  Një tjetër mjet që shumë përdorues e duan është Ahrefs. Ahrefs është zvarritësi i dytë më i madh i faqeve në internet, dhe është një optimizues i vlefshëm i SEO. Funksioni i Auditimit të faqes ju lejon të analizoni lidhjet e pasme të konkurrentëve dhe të identifikoni përmirësimet që mund të bëni në faqen tuaj. Ju gjithashtu mund të zbuloni se ku renditen konkurrentët tuaj për disa fjalë kyçe, të cilat mund të jenë të dobishme kur dëshironi të konkurroni me ta. Nëse nuk jeni të sigurt se cilin të zgjidhni, filloni me Ahrefs. Është një panel kontrolli gjithëpërfshirës që ofron një përmbledhje të të gjithë uebit.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas