WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Gabimet e zakonshme të SEO për të shmangur

  Ka disa kompani, të cilët tentojnë, përpunoni vetë strategjinë SEO. Sie können Fehler in der Kampagne machen, që është e qartë. Sepse ata kanë informacion të kufizuar, ata mund të bëjnë disa gabime, por disa prej tyre nuk mund të injorohen, pasi ato mund të kenë një ndikim negativ në kompaninë tuaj dhe renditjen e saj. Gabime të tilla mund të çojnë në të, që të humbisni diku në faqet e fundit të google.

  Le të shohim, was diese häufigen Fehler sind

  Stichwortforschung

  Keyword-Recherche ist in jedem SEO-Prozess sehr wichtig, në mënyrë që motorët e kërkimit të mund të identifikojnë faqen tuaj të internetit dhe pastaj ta indeksojnë atë. Nëse nuk i keni kërkuar saktë fjalët tona kyçe, është e vështirë për motorin e kërkimit, Gjeni faqen tuaj te internetit. Për shkak të kësaj, faqja juaj do të zhvendoset në faqe më të ulëta.

  Weniger für Benutzer gedacht

  Ihre SEO-Kampagne sollte so effizient sein, se një përdorues fut diçka, që është e rëndësishme për kompaninë tuaj. Kur përmbajtja e faqes tuaj të internetit nuk është menduar nga përdoruesi, nuk konsiderohet e dobishme prej tyre. Ju lehtë mund ta shmangni këtë gabim, duke kontrolluar, nëse e përmbushni qëllimin e përdoruesit, duke i ofruar atij një zgjidhje të përshtatshme.

  Keyword-Füllung

  Die Leute haben die falsche Vorstellung, që plotësimi i shumë fjalëve kyçe do t'ju ndihmojë, përmirësojnë renditjen. Ajo që duhet të kuptoni sidoqoftë, është, që përfshirja e fjalëve kyçe në çdo fjali nuk është e mirë për faqen tuaj të internetit, pasi kjo mund të çojë në spam. Provo, një fjalë kyçe maksimale 2-3 Koha për t'u përdorur në një artikull në çdo faqe në internet.

  Fehlen von Metatitel und Beschreibung

  Die Verwendung von Schlüsselwörtern auf Ihrer Webseite ist nur die halbe Aufgabe. Meta titujt dhe përshkrimet janë po aq të rëndësishme për çdo faqe në internet. Do të forcojë qëllimin e një faqe në internet për motorët e kërkimit. Përdorimi i meta të dhënave ndihmon në këtë, përmirësoni renditjen e motorëve të kërkimit.

  Backlinks von geringer Qualität

  Lassen Sie niemals einen Backlink von geringer Qualität zu Ihrer Website zu, pasi ndikon vetëm në shëndetin dhe cilësinë e faqes tuaj të internetit. Gjithmonë krijoni lidhje nga burime përkatëse me reputacion dhe me reputacion, për të përmirësuar rangun e faqes.

  Bilder nicht optimieren

  Durch die Optimierung der Website wird nicht nur die Größe verringert, por gjithashtu shkurton kohën e ngarkimit të faqes suaj të internetit. Sikur të ngarkohet një faqe në internet ose faqe në internet, ka një probabilitet të lartë, që vizitori të largohet nga faqja e internetit.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas