WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Bazat e optimizimit të motorëve të kërkimit për blogerët e kursyer

  Suchmaschinen optimierung

  Ka njerez, të cilët e gjejnë shkrimin një detyrë të lehtë. Aber eigentlich ist es nicht für jedermann gedacht. Kjo detyrë kërkon shumë durim, dhembshuria, kërkimore, Të mësuarit dhe shumë më tepër. Në një moment të udhëtimit do të mendoni për të, Fitoni para nga uebfaqja dhe blogu juaj. AdSense, reklamat e paguara ose lidhjet e filialeve nuk do t'ju ndihmojnë, për të fituar para. Çfarë do t'ju ndihmojë me këtë?, shkruani përmbajtje krijuese dhe efektive? Shkrimi i përmbajtjes, që janë miqësore me SEO, dhe mjetet, me të cilat auditori juaj mund të gjejë përmbajtjen tuaj me një kërkim thjesht organik, mund t'ju ndihmojë me këtë, nxisni fitimin e parave më tej.

  Mjetet SEO, që mund të përdorni

  Google Analytics, i pari në radhë, është një mjet i madh, që është falas dhe e rëndësishme. Ju duhet të jeni të njohur me këtë mjet. Sa më shumë që jeni të vetëdijshëm për bazat e analizës së faqes suaj të internetit, aq më të mëdha janë shanset, Përdorni SEO në mënyrë efektive.

  Ju duhet të keni një plug-in SEO të instaluar në faqen tuaj të internetit. Ka disa për qëllimin. Ju mund të këndoni- ose përdorni shtojca SEO gjithëpërfshirëse, për ta bërë postimin tuaj miqësor me SEO. Ju lehtë mund të instaloni dhe qaseni në shtojcat nga pulti i faqes tuaj.

  Asnjëherë mos shkoni për mjete, me të cilat mund të merrni fjalë kyçe për para. Të jesh fillestar ose një biznes i vogël, mund të jetë e frikshme, kur e mendon, për të shpenzuar një shumë të tillë në bloget tuaja. Pra, çfarë mund të bëni? Mos u shqeteso, ka disa mjete falas për kërkimin e fjalëve kyçe në dispozicion, që mund të përdorni, me. B. Trendet e Google, Pyesni klientët tuaj dhe Planifikuesin e Fjalëve Kyçe të Google Ads.

  Mos i konsideroni konkurrentët tuaj të padëmshëm, dhe ju duhet të analizoni konkurrentët tuaj dhe performancën e tyre në kohën e duhur. Kontrolloni, cilat fjalë kyçe po synojnë, çfarë lloj trafiku ata po marrin dhe çfarë lloj përmbajtje po përdorin. Kjo do t'ju ndihmojë, të lulëzojë në të njëjtën kohë, nëse merrni një qasje të ngjashme dhe më të avancuar.

  Ne jemi të sigurt, që ju nuk dëshironi, që jeni në faqen e dytë ose të tretë të Google, siç thotë një ekspert. Kur doni të fshehni një kufomë, faqet e dyta dhe të treta në Google janë vendi i përsosur, pasi ka vetëm pak njerëz, që vizitojnë atje. Duhet të bëni shumë durim në punën tuaj, Nëse dëshironi, se SEO juaj është bërë si duhet. Kur rishikoni të dhënat tuaja në Google Analytics, mos bëni vetëm panik, pasi kjo do të marrë pak kohë.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas