WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Google SEO për artikuj dhe blogje

  Google SEO është i rëndësishëm për artikullin tuaj. Kjo është arsyeja, warum Sie beim Schreiben des Artikels SEO zu Ihrer Priorität machen müssen. Ky është një nga faktorët më të rëndësishëm në përmirësimin e dukshmërisë së artikullit tuaj. Optimizuesit e motorëve të kërkimit të Google përqendrohen në një numër të madh shikuesish, dhe përmbajtja unike mbani klientët tuaj të lidhur. Të them të drejtën, kompozimi i këtij lloji të përmbajtjes i jep mundësi faqeve të ndryshme të internetit për ta bërë këtë, lidhje me faqen e faqes së artikullit tuaj. Në këtë blog, ne kemi ndarë këshillat më të mira për të shkruar përmbajtje miqësore me SEO.

   

  Search-Engine-Optimization

  Këshilla dhe truqe për artikujt më të mirë dhe postimet në blog:

  Optimizimi i përmbajtjes është po aq i rëndësishëm sa optimizimi i indekseve të uebit përmes faqeve të internetit. Pothuajse nuk ka gjëra, që duhet të mbani mend kur shkruani një artikull. Këtu janë disa këshilla, që mund të gjurmoni dhe ta bëni artikullin tuaj miqësor me SEO.

  • Fjala kyçe-Hulumtim – Për të përmirësuar renditjen e përmbajtjes, ju duhet të bëni kërkime për fjalët kyçe. Strategyshtë strategjia më e mirë, ku shtoni disa fjalë kyçe, të cilat janë në radhë të parë në motorët e kërkimit. Shpjegimi për këtë është, që mjetet e kërkimit në ueb kurrë nuk njohin përmbajtje të tillë.
  • Post-Titulli – Shkruani një titull tërheqës dhe tërheqës të postimit, e cila është jetike për përmirësimin e renditjes së motorëve të kërkimit. Kjo është e vetmja gjë, që tërheq vëmendjen e përdoruesit së pari.
  • Fjala kyçe në URL – Përfshirja e fjalëve kyçe në URL është e dobishme dhe e dobishme, për të marrë një renditje të lartë në motorët e kërkimit. Në fakt, është gjithashtu e dobishme, Përfshini fjalë kyçe në titull dhe titull.
  • Gjatësitë – Motori i kërkimit i Optimize Përmbajtja njeh artikullin e gjatë dhe shfaq këto lokale në artikujt e listës. Kontrolli bazë i fjalës duhet 300 jini dhe gjithashtu provoni, në 700-800 Fjalë për tu bërë gati.

  Konsideroni këshillat e listuara më sipër dhe përmblidhni ato, për ta bërë artikullin tuaj SEO miqësor. Siç e dini me shumë mundësi, Optimizimi i përmbajtjes së motorit të kërkimit dhe faqet e internetit miqësore me SEO janë po aq të rëndësishme për renditjen kryesore të motorëve të kërkimit.