WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Optimizuesit e Kërkimit Google për Artikuj

  Google SEO është shumë i rëndësishëm për artikullin tuaj. Kjo është arsyeja pse duhet të jepni përparësi SEO kur shkruani. Ky është një nga faktorët më të rëndësishëm, për të përmirësuar shikueshmërinë e artikullit tuaj. Die Optimizuesi i motorëve të kërkimit Google synojnë një numër të madh shikuesish. Shkrimi i përmbajtjes origjinale i mban të lidhur përdoruesit tuaj. Shkrimi i një përmbajtje të tillë u jep një mundësi faqeve të tjera të internetit, krijoni një lidhje në faqen e internetit të artikullit tuaj. Në këtë blog, ne do të ndajmë disa nga praktikat më të mira për të shkruar një artikull miqësor për SEO.

  Marketingu i optimizimit të motorëve të kërkimit

  Këshilla dhe truket për optimizimin e artikullit

  Optimizimi i artikujve tuaj është po aq i rëndësishëm sa optimizimi i motorëve të kërkimit. Ka pak gjëra, që duhet të merrni parasysh kur shkruani një artikull. Këtu janë disa këshilla, që mund ta ndiqni dhe ta bëni artikullin tuaj SEO miqësor.

  Më poshtë janë këshillat:

  • Fjala kyçe-Kërkim – Për të përmirësuar renditjen e artikullit tuaj, ju duhet të bëni hulumtimin e fjalës kyçe. Kjo është një strategji shumë e veçantë, ku shtoni një frazë specifike të fjalës kyçe, por asnjëherë mos e mbishkruaj numrin e saj. Arsyeja për këtë është, që motorët e kërkimit të mos e vlerësojnë kurrë përmbajtjen e tillë.

  • Titulli i postimit – Një titull i mirë i postimit është i rëndësishëm, për të përmirësuar renditjen. Shtë i vetmi, çfarë tërheq vëmendjen e lexuesve.

  • Fjala kyçe në URL – Përfshirja e fjalëve kyçe në URL është e dobishme, për të marrë një renditje më të lartë. Shtimi i fjalëve kyçe në titull dhe nëntitull është gjithashtu i dobishëm.

  • Optimizoni gjatësinë e artikullit – Motori i kërkimit vlerëson artikullin e gjatë dhe tregon këto faqe në rezultatet e kërkimit. Numri minimal i fjalëve duhet 300 dhe gjithashtu duhet të jetë në 700 te 800 Fjalët ekzekutohen.

  Merrni parasysh dhe ndiqni këshillat e renditura më sipër, për ta bërë artikullin tuaj SEO miqësor. Siç e dini, Uebsajtet optimizojnë motorët e kërkimit dhe artikujt miqësorë me SEO janë po aq të rëndësishëm.

  Më mirë të gjenden, Vendosje më e mirë, Google, SEO, Optimizimi i motorëve të kërkimit, Vendosja e sipërme, Projektimi i faqes në internet, Keni krijuar një faqe në internet, Optimizimi i SEO