WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Google Kompania ime me më shumë atribute

  SEO Techniken

  Die GMB-Auflistung ist eine der am einfachsten zu behebenden Formen der Auflistung Ihres Unternehmens in der weltweit größten verwendeten Suchmaschine, me të cilën kompania juaj bëhet e arritshme dhe e kuptueshme për klientët tuaj ekzistues dhe drejtimet e reja. Kjo ndihmon klientët tuaj, për të marrë një ide për kompaninë tuaj, të kuptosh, çfarë u ofroni atyre dhe si mund ta arrijnë qëllimin tuaj. Duhet të futen disa atribute, të cilët janë portretizuar si pronar i biznesit, ndërsa ju jeni të shënuar në të. Le të shohim, cfare jane ata –

  1. Koha e punes – Shfaq numrin e orëve dhe kohës, në të cilën operohet biznesi ose biznesi juaj. Ju mund të specifikoni orët fleksibël të punës për çdo ditë sipas dëshirës tuaj. Ndihmon klientët tuaj të njohin, kur ata mund të kontaktojnë me ju.

  2. Adresë – Këtu tregohen detajet e plota të vendndodhjes së biznesit tuaj, në mënyrë që asnjë klient të mos ketë probleme, Për të arritur tek ju.

  3. Vështrim i përgjithshëm – Ai përmban informacione për kompaninë tuaj, çfarë ofroni dhe çfarë mund të presin ata nga ju.

  4. komente – komente, të mbledhura nga klientët tuaj të tanishëm dhe të kaluar, të ndihmoj ty, tërheq klientë të rinj, sepse ata mund të mbështeten në kompaninë tuaj dhe të zgjedhin shërbimet tuaja.

  5. detajet e kontaktit – Me ndihmën e të dhënave tuaja të kontaktit, ju mund të kontaktoni kompaninë tuaj pa ndonjë problem të madh.

  Google shtoi disa atribute të reja në listën Google My Business, për të marrë parasysh pandeminë Covid-19. Atributet i bëjnë klientët tuaj të vetëdijshëm për përpjekjet, që merr përsipër, për t’i mbrojtur ata nga pandemia Covid-19. Përpjekja juaj e vogël mund të bëjë një ndryshim të madh në sytë e klientëve tuaj. Atributet në listat GMB janë krijuar, për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve dhe kërkuesve tuaj. Më poshtë janë shtuar atributet e reja shëndetësore –

  • Maske erforderlich
  • Termin erforderlich
  • Mitarbeiter tragen Maske
  • Die Mitarbeiter erhalten Temperaturprüfungen
  • Temperaturprüfung erforderlich

  Es wurde festgestellt, se këto atribute të azhurnuara tashmë ishin shfaqur në listat për qasje në celular dhe desktop disa muaj më parë.

  Na ishte njehere, vendosur në kompani, të rihapet pasi është bllokuar, për të kontrolluar përhapjen e Covid-19. Pastaj u prezantuan edhe disa atribute, die als aufgelistet sind

  • Bordsteinseitige Aufnahme
  • Keine Kontaktzustellung
  • Speisen in

  Sie können diese neuen Attribute zu Ihrem Brancheneintrag hinzufügen, duke vizituar listën tuaj GMB në Google, ose madje mund të kërkoni për atributin, që dëshironi të shtoni në listën e biznesit tuaj.