WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog
  Telefon: +49 8231 9595990

  Google nuk e konsideron të tepërt të njëjtën përmbajtje në formate të ndryshme

  SEO Agentur
  SEO Agentur

  Google tha, kur krijoni përmbajtje identike në rregullime të ndryshme, sei es ein Video oder ein Blog-Beitrag, kjo nuk konsiderohet të jetë përmbajtje e përsëritur.

  Pronarët e faqeve të internetit mund të jenë të sigurt, të shëndoshë dhe të ripozicionojnë përmbajtjen e videos si artikuj, pa u shqetësuar, që Google i konsideron dy pjesët e përmbajtjes të jenë të njëjta.

  Alsoshtë gjithashtu e mundur, se përmbajtja e replikimit nuk është një problem i madh, siç rezulton, që pronarët e faqeve të internetit dhe SEO -të e bëjnë këtë. Kjo temë u pyet gjatë transmetimit të orarit të punës të Qendrës së Kërkimit të Google. Një pyetje u paraqit nga një pronar i faqes në internet, i cili ka një kanal në YouTube. ata e kuptojnë, se një artikull në blog, e cila ripërdoret si video, nuk ka gradë në Google.

  Pronari i faqes në internet dëshiron të dijë, nëse përdorimi i tekstit të ngjashëm nga një postim në blog në një video është i korruptuar.

  Çfarë thotë Google për përmbajtjen e kopjuar?

  Google nuk është i autorizuar, Kryeni analizën e tekstit të videove dhe më pas hartoni tekstin në faqen e internetit të faqes. Kur një video përsëritet fjalë për fjalë, atë që u përmend në një postim në blog, ato shihen si përmbajtje të ndryshme.

  Përmbajtje identike, të cilat përfaqësohen në modele të ndryshme, nuk llogariten si përmbajtje të kopjuara. Google e bën atë ndryshim, sepse konsumatorët mund të kërkojnë përmbajtje të ndryshme në kohë të ndryshme.

  Ndonjëherë njerëzit vizitojnë google, për të lexuar një artikull, dhe disa duan të shikojnë një video. Google kurrë nuk do ta zgjidhte atë, paraqesin njërën mbi tjetrën, pasi ato përsërisin të njëjtën përmbajtje.

  Google ju rekomandon dhe këshillon që të ripërdorni përmbajtjen në këtë mënyrë, që pronarët e faqeve të internetit duhet ta bëjnë këtë shpesh.

  Kthehuni te pyetja origjinale, kjo lidhet me postime të caktuara në blog, të cilat indeksohen, dhe jo mbi të tjerët.

  Shumica e pronarëve të faqeve të internetit shfaqen, që poston në blog, që ata përdorën për video, mos u rendit ne google. Ju nuk e dini pse.

  Sipas Google, nuk ka asnjë lidhje me videon- dhe botimet e artikujve, që përdorin të njëjtën përmbajtje. Kur Google duhet të zbulojë përmbajtje të kopjuara në një faqe në internet, kjo nuk do të shkaktonte shumë telashe.