WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Faktorët, që ndikojnë në normën e konvertimit të faqes suaj të internetit

  Social Media Marketing

  Dizajni i faqes në internet është bërë një element i rëndësishëm, um Ihrer Online-Marke eine große Präsenz zu bieten. Shumica e pronarëve të bizneseve duhet të kuptojnë, që faqet e internetit duhet të transformohen në një platformë të menaxhimit të shitjeve, për të tërhequr dhe kthyer më shumë klientë. Wenn Sie eine starke Website entwickeln do të doja, rrit drejtimet me web design, ju duhet të shihni, të cilat përdoruesit po vijnë dhe po i konvertojnë për të paguar. vizitor, që vizitojnë faqen tuaj të internetit, do të provoj, për t'u angazhuar me përmbajtjen e publikuar në faqen e internetit të kompanisë suaj dhe për të ofruar informacion, që përdoruesit e tjerë mund të jenë të interesuar. Normat e optimizimit të konvertimit shërbejnë si një strategji sistematike, të shikosh, nga vjen trafiku më i madh. Ka disa faktorë, që ndikojnë në normën e trafikut në faqen tuaj të internetit dhe duhet të merren parasysh me kujdes. Le të shohim, të cilat metrikat ndikojnë –

  metrikë, die Ihren Seitenverkehr steigern

  Absprungrate

  Die Absprungrate ist definiert als die Anzahl der Personen, që vizitojnë faqen tuaj të internetit, por u largua shumë shpejt, pasi keni parë një faqe. Ju dëshironi të parandaloni, ai numër po rritet dhe njerëzit po qëndrojnë gjatë.

  Durchschnittliche Seitenaufrufe

  Die Anzahl der Webseitenaufrufe aus den Besuchen der Website-Benutzer verbessert die Interaktionsergebnisse.

  Durchschnittliche Zeit auf der Website

  Wenn die Besucher Ihrer Seite Ihren Seiteninhalt lesen und damit interagieren, ju mund të rrisni kohën mesatare të shpenzuar në faqen tuaj të internetit. Sa më e ulët të jetë koha mesatare e shpenzuar në një faqe interneti, aq më i lartë është norma e fryrjes.

  Makinë- oder Tablet-freundlich

  Es liegt in Ihrer Verantwortung, siguroj, që përvoja e fituar nga faqja juaj e internetit është cilësore pavarësisht ndryshimit të ekraneve nga celulari në tablet. Dizajni i uebit miqësor për celularin renditet më lart se ato, të cilët nuk e bëjnë.

  Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn të fokusuar të faqes në internet, ju duhet ta bëni atë tërheqës vizualisht. Skema e ngjyrave, që përdorni në dizajnimin e faqes në internet, eshte e rendesishme, nëse doni të bëni përmirësime të rëndësishme në faqen tuaj. Optimizimi i normës së konvertimit luan një rol të rëndësishëm, për ta kthyer trafikun në klientë që paguajnë me fitim. Mos humbisni një mundësi, përmirësoni cilësinë e faqes suaj të internetit dhe në këtë mënyrë maksimizoni shkallën e konvertimit me një dizajn të bukur. Përdorni një strategji të orientuar drejt rritjes, për të mësuar më shumë rreth sjelljes së përdoruesit, kur zbarkojnë në faqen tuaj të internetit. Sigurohuni, që ju përdorni elementet e dizajnit si një strategji brilante, për të zhvilluar një faqe interneti fitimprurëse. Kur shkalla e konvertimit në faqen tuaj të internetit është e lartë, ju mund të bëni përmirësime dhe të merrni më shumë drejtime si klient me pagesë.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas