WhatsApp
Google
Azhurnoni
Google
SEO Lexicon
Skype
SEO
Lista kontrolluese
E fundit në faqen
Lista kontrolluese për 2020
Ne jemi ekspertë në këto
Industri për SEO

  Kontaktoni

  Global SEO

  Mirësevini në Onma Scout
  Blog

  Krijoni një strukturë URL miqësore për SEO

  Suchmaschinenoptimierung

  Një URL ose një Locator Uniform Resource, i njohur zakonisht si “URL e faqes në internet” në gjuhën e Layman, përshkruan sitin e një burimi për p.sh.. Faqja e internetit në internet. URL gjithashtu përshkruan një mundësi, merrni burimin e specifikuar, e cila gjithashtu si “protokoll” referuar si. Struktura e URL -së është në formën e një URL -je, i cili përbëhet nga tre elementë kryesorë

  1. protokoll

  2. Domainname

  3. Pfad

  Eine URL-Struktur kann sauber oder ungeordnet erstellt werden. Es kann sogar entweder SEO-freundlich oder dynamisch sein

  Was ist eine SEO-freundliche URL-Struktur?

  Një URL miqësore me SEO përshkruan në mënyrë specifike faqen e internetit dhe përdor fjalë kyçe, që janë të lehta për t'u kuptuar si për zvarritësit ashtu edhe për përdoruesit. Një URL e optimizuar miqësore me SEO duket e shkurtër dhe sterile. Ajo ofron një përvojë të përmirësuar të përdoruesit dhe është optimizuar për motorët e kërkimit si Google.

  Verwenden Sie Schlüsselwörter

  Die meisten Leute überlegen immer wieder, nëse është e dobishme të përdorni fjalë kyçe në URL. Tani, ata ndihmojnë, Përmirësoni renditjen e faqeve të internetit në faqet e rezultateve të kërkimit në Google. Gjithashtu u vu re, që fjalët kyçe, të cilat vendosen në fillim të URL -ve, kanë një ndikim më të madh se në fund. Prandaj mos e humbisni rastin, Përmirësoni renditjen e faqeve tuaja, duke mos përdorur fjalë kyçe në URL -të.

  Verwenden Sie keine Sonderzeichen

  Sonderzeichen wie @, $, # ose më shumë nuk duhet të merren parasysh, nëse doni të krijoni një url miqësore për SEO. Meqenëse ato mund të shkaktojnë probleme në optimizimin e motorit të kërkimit ose dëmtim të lidhjeve.

  Entsprechende URLs zu Titeln

  Die URL einer Seite sollte mit dem Titel übereinstimmen. Kjo e ndihmon lexuesin të kuptojë, që të dyja janë të lidhura ngushtë.

  Verwenden Sie neben Unterstrichen auch Bindestriche

  Suchmaschinen bevorzugen keine Unterstriche als Trennzeichen und vereinen die Wörter, kur përdoret në urls. Ai i konsideron vetëm vizat ndarëse dhe njeh secilën fjalë veç e veç.

  Halt dich kurz

  Vermeiden Sie das Erstellen von URLs mit mehr als 60 karakteri. URL -të e shkurtra janë më efektive se URL -të e gjata, pasi është e lehtë të mbahet mend. Një URL e gjatë është e vështirë për tu marrë ose kopjuar dhe ngjitur. Ata gjithashtu duken të tmerrshëm, kur ndahet në mediat sociale.

  Një pikë e rëndësishme, që duhet të keni parasysh, është, Mos ndryshoni vetëm url -të, për ta mbajtur të shkurtër ose konciz, pasi ende ekziston një rrezik kur përdorni 301 përcjellëse. Ndryshojini ato, kur faqja e internetit ka ndonjë kuptim dhe URL -të nuk kanë lidhje me të.

  Videoja jone
  Merrni kuotë falas